Autoverhuur in Italië

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Italië? Start je zoektocht hier!

Rome, Italië
6 dec. — 13 dec.
Rome, Italië
wo 6-12
12:00
wo 13-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Italië

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Italië

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Italië?

De goedkoopste huurauto's in Italië zijn doorgaans te vinden via Felirent. Als je boekt bij Felirent, kun je mogelijk huurautoprijzen vinden vanaf € 2 per dag, afhankelijk van de stad die je wilt bezoeken. Ter vergelijking: de gemiddelde prijs om een auto te huren in Italië is € 26/dag.

Wat is de populairste autoverhuurder in Italië?

SURPRICE CAR RENTAL is de populairste autoverhuurder in Italië met 31% van de momondo-gebruikers die voor deze verhuurder kozen in de afgelopen maand. SURPRICE CAR RENTAL heeft ook 22 beoordelingen en een score van 4,5 uit 10, wat deze autoverhuurder een populaire keuze maakt onder reizigers.

Welk autoverhuurbedrijf in Italië heeft de meeste locaties?

Met 571 locaties in Italië, Sunnycars heeft de meeste autoverhuurvestigingen van welke andere autoverhuurder dan ook. Overweeg eens om Olbia te bezoeken, de populairste stad van Italië. Sunnycars is hier groot aanwezig met meer dan 7locaties - veel daarvan zijn te vinden op de luchthaven en het stadscentrum.

Wat is het populairste type huurauto in Italië?

Reizigers die Italië kiezen, kiezen meestal voor een Klein als huurauto naar keuze. Dit kan komen door het weer tijdens hun verblijf, de geplande activiteiten of hun budget. In de afgelopen 30 dagen huurde 35% van onze gebruikers een Klein voor hun reis naar Italië tegen een gemiddelde prijs van € 36 per dag.

De beste deals voor huurauto's in Italië

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Italië
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

11 dec. - 18 dec.
Renault Zoe
Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

4 dec. - 11 dec.
Fiat Panda
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

8 dec. - 9 dec.
Opel Corsa
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

4 dec. - 11 dec.
Renault Zoe
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

15 dec. - 17 dec.
Opel Corsa
Kia Cee'd SW
of vergelijkbaar Compacte stationwagen
Max. 4 passagiers

€ 5/dag

4 dec. - 11 dec.
Kia Cee'd SW
Jeep Renegade
of vergelijkbaar SUV
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

4 dec. - 11 dec.
Jeep Renegade
Seat Leon
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 5/dag

11 dec. - 18 dec.
Seat Leon
Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 5/dag

11 dec. - 18 dec.
Opel Astra

Italië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Italië

Klein cars

€ 9 - € 54

Alle typen auto's

€ 9 - € 128

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Italië is € 30. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Italië is in januari. De prijs is dan 71% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 9 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 54% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Italië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Italië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Italië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Italië is € 58. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Italië is in december. De prijs is dan 70% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 18 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 11% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Italië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Italië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in Italië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Italië is € 100. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Italië is in oktober. De prijs is dan 14% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 87 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 35% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Italië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Italië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Italië is € 53. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Italië is in december. De prijs is dan 65% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 19 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 20% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Italië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Italië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Italië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Italië is € 104. De goedkoopste periode om een busje te huren in Italië is in november. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 58 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 38% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Italië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Italië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Italië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Italië is € 36. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Italië is in december. De prijs is dan 71% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 11 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 44% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Italië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Italië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

11 dec. - 18 dec.
Renault Zoe
Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

4 dec. - 11 dec.
Fiat Panda
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

30 jan. - 5 feb.
Opel Corsa

Overzicht autoverhuur Italië

Alle bekende autoverhuurders in Italië

Sunnycars

571 locaties

Free2Move

339 locaties

keddy by Europcar

305 locaties

Hertz

304 locaties

Leasys Rent

292 locaties

MAGGIORE

267 locaties

DRIVALIA

249 locaties

Avis

236 locaties

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Italië

Nabijgelegen trekpleisters:

Ostia Antica5,7 km
Ponte Sisto21,1 km
Piazza Navona21,7 km
Pantheon22,0 km
Piazza Venezia22,2 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Pinacoteca di Brera39,8 km
Piazza del Duomo40,3 km
Accademia Filarmonica Di Verona177,3 km
Merano Thermal Baths220,0 km
Carezza Ski Area237,1 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Piazza del Duomo6,8 km
Pinacoteca di Brera7,2 km
Accademia Filarmonica Di Verona133,7 km
Merano Thermal Baths198,5 km
Carezza Ski Area208,0 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Italië

Hieronder staan de populairste hotels in Italië

Autoverhuur in Italië

Kom alles te weten over auto huren in Italië zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Italië?

Je bent wettelijk verplicht om op de rechterkant te rijden wanneer je Italië bezoekt. Het niet naleven van deze wet kan leiden tot verkeersboetes, auto-ongelukken of beide.

Hoe goed zijn de wegen in Italië?

Het wegennet in Italië heeft een score van 4,4 ontvangen voor wegkwaliteit (1 laagste, 7 hoogste). Dit zet het land wereldwijd gezien op plaats 49 van 137 andere landen. Wegen zullen aanzienlijk verschillen binnen de verschillende regio's van het land, dus gebruik scores als een ruwe gids of referentie ter vergelijking.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Italië?

De BAG-limiet is 0,50‰ in Italië - dit geldt voor zowel bezoekers als inwoners. Je BAG-niveau is een maat voor het percentage alcohol in de bloedbaan. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen hoeveel iemand gedronken heeft. Het besturen van een voertuig met een BAG hoger dan 0,50‰ is in Italië tegen de wet en wordt beschouwd als ‘rijden onder invloed’. Houd er rekening mee dat je ook minimaal 18 jaar oud moet zijn om alcoholische dranken te consumeren, en het wordt niet aanbevolen om onder invloed een motorvoertuig te besturen.

Wat kost benzine in Italië?

Benzine kost in Italië € 1,82 per liter sinds vorige week. Als je van plan bent een auto te huren in Italië, reserveer dan een budget voor de benzinekosten op basis van het aantal kilometers dat je denkt te maken. Als je een auto met een beperkt budget wilt huren, overweeg dan een land met lagere brandstofprijzen, zoals Koeweit met een gemiddelde prijs van € 0,31 per liter. Hong Kong is een ander geweldig land om te bezoeken als je je geen zorgen wilt maken over gasprijzen, die sinds vorige week rond de € 2,83 per liter liggen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Italië bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Italië worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Italië?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Italië is 6.040 per november 2023.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Italië?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Italië. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Italië?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Italië. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Italië?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Italië. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Italië?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Italië door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Italië met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Italië met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Italië met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, je kunt de filter voor eerlijk brandstofbeleid kiezen nadat je op momondo een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor huurauto's in Italië.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Italië met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Italië op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Italië met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Italië met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Italië te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.