Autoverhuur in Kroatië

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Kroatië? Start je zoektocht hier!

Split, Kroatië
6 dec. — 13 dec.
Split, Kroatië
wo 6-12
12:00
wo 13-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Kroatië

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Kroatië

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Kroatië?

Avia Car heeft meestal de goedkoopste huurauto's in Kroatië. Gebruikers kunnen vaak prijzen vinden vanaf € 8 per dag wanneer ze boeken via Avia Car. Je vindt vaker autoverhuuraanbiedingen via Avia Car voor minder dan de gemiddelde landelijke prijs van € 33/dag. Deze prijzen kunnen verschillen afhankelijk van het type auto dat je huurt en de stad waarin je huurt.

Welk autoverhuurbedrijf in Kroatië heeft de meeste locaties?

Mack heeft de meeste autoverhuurlocaties in Kroatië. Dit bedrijf heeft 53 locaties, waarvan vele locaties te vinden zijn op vliegvelden en middenin de stad. Weet je niet zeker welke stad je wilt bezoeken, maar weet je wel dat je een auto wilt huren bij Mack? Split is de populairste stad om te bezoeken in Kroatië, met 6 Mack autoverhuur locaties.

Wat is het populairste type huurauto in Kroatië?

Een Economy is het populairste type huurauto voor mensen die naar Kroatië reizen. Volgens onze gegevens gaf 38% van onze gebruikers de voorkeur aan een Economy boven elk ander autotype. Dit kan komen door de activiteiten die ze hebben gepland en wat de weersomstandigheden zijn in hun stad van bestemming. Als je een Economy in Kroatië huurt, kun je verwachten dat je gemiddeld € 31 per dag betaalt.

De beste deals voor huurauto's in Kroatië

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Kroatië
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

27 dec. - 29 dec.
Toyota Yaris
Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 5/dag

29 dec. - 31 dec.
Opel Astra
Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 6/dag

9 dec. - 16 dec.
Fiat Panda
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 6/dag

5 dec. - 12 dec.
Toyota Yaris
Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 6/dag

5 dec. - 12 dec.
Fiat Panda
Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 6/dag

11 feb. - 18 feb.
Ford Ka
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 7/dag

24 dec. - 2 jan.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 7/dag

11 feb. - 18 feb.
Volkswagen Golf
Mazda Mazda3
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 7/dag

24 dec. - 2 jan.
Mazda Mazda3

Kroatië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Kroatië

Klein cars

€ 18 - € 55

Alle typen auto's

€ 24 - € 132

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Kroatië is € 28. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Kroatië is in februari. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 18 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 51% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Kroatië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Kroatië is € 44. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Kroatië is in februari. De prijs is dan 74% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 22% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in Kroatië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Kroatië is € 77. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Kroatië is in oktober. De prijs is dan 65% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 27 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 26% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Kroatië is € 31. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Kroatië is in januari. De prijs is dan 69% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 10 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 44% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Kroatië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Kroatië is € 82. De goedkoopste periode om een busje te huren in Kroatië is in november. De prijs is dan 57% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 36 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 31% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Kroatië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in Kroatië is € 81. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in Kroatië is in maart. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 56 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 30% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Kroatië is € 62. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Kroatië is in september. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 86 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 10% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

27 dec. - 29 dec.
Toyota Yaris
Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 5/dag

29 dec. - 31 dec.
Opel Astra
Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 6/dag

9 dec. - 16 dec.
Fiat Panda

Overzicht autoverhuur Kroatië

Alle bekende autoverhuurders in Kroatië

Mack

53 locaties

FLEET

32 locaties

CarWiz

23 locaties

AIR-RENTACAR

22 locaties

Sixt

22 locaties

Sunnycars

22 locaties

FLIZZR

21 locaties

AVAX

20 locaties

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Kroatië

Nabijgelegen trekpleisters:

Cathedral of St. Anastasia192,3 km
Sveti Frane192,3 km
Krka National Park215,2 km
Cipiko Palace247,5 km
Bacvice250,5 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Cipiko Palace4,5 km
Bacvice12,7 km
Krka National Park40,0 km
Zlatni Rat Beach41,5 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Banje Beach15,3 km
Zlatni Rat Beach153,8 km
Bacvice181,2 km
Cipiko Palace195,2 km
Krka National Park232,3 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Kroatië

Hieronder staan de populairste hotels in Kroatië

Autoverhuur in Kroatië

Kom alles te weten over auto huren in Kroatië zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Kroatië?

Wegbestuurders in Kroatië, inclusief chauffeurs die uit het buitenland komen, zijn verplicht om aan de rechterkant te rijden. Houd er rekening mee dat rijden aan de andere kant kan leiden tot zowel een verkeersovertreding als tot ernstige ongevallen.

Hoe goed zijn de wegen in Kroatië?

Kroatië staat gerangschikt op de plaats 19 uit 137 landen over de hele wereld voor wegkwaliteit in 2019. Op een schaal van 1 tot 7 ontving Kroatië een wegkwaliteitsscore van 5,6. Houd er rekening mee dat de kwaliteit van de wegen in Kroatië kan variëren, afhankelijk van welk deel van het land je van plan bent te bezoeken.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Kroatië?

De wettelijke limiet voor alcohol in het bloed (BAG) in Kroatië is 0,50‰. Het is echter belangrijk om de regionale of lokale wetgeving te controleren, omdat deze limiet soms anders kan zijn. De BAG in Kroatië kan ook variëren op basis van leeftijd, rijervaring en of je al dan niet een bedrijfsvoertuig bestuurt. Houd er rekening mee dat 18 de wettelijke leeftijd is waarop alcohol wordt gedronken in Kroatië en dat er strenge wetten zijn die bestuurders onder deze leeftijd verbieden om te drinken en te rijden.

Wat kost benzine in Kroatië?

Gemiddeld was de gasprijs vorige week in Kroatië € 1,52 per liter. Volgens onze gegevens heeft Kroatië niet de duurste maar ook niet de goedkoopste gasprijzen ter wereld. Koeweit is momenteel het goedkoopst met € 0,31 per liter, terwijl Hong Kong het duurst is met € 2,83 per liter. Houd er rekening mee dat de gasprijzen regelmatig veranderen en tijdens je reisperiode kunnen verschillen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Kroatië bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Kroatië worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Kroatië?

Per november 2023 zijn er 761 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Kroatië.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Kroatië?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Kroatië. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Kroatië?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Kroatië. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Kroatië?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Kroatië krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Kroatië?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Kroatië, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Kroatië met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Kroatië en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Kroatië met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Kroatië.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Kroatië met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in Kroatië.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Kroatië met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Kroatië met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Kroatië te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.