Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Split, Split-Dalmatië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Split, Split-Dalmatië? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
do 25-7
do 1-8
Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Split, Split-Dalmatië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Split, Split-Dalmatië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Split

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Split

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Split?

De goedkoopste huurauto's in Split worden doorgaans gevonden via Ok Mobility. Als je boekt bij Ok Mobility, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 11/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Split is € 24/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Split?

De Suzuki Vitara en de Volkswagen Touran zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Split. Huurprijzen voor de Suzuki Vitara kunnen in Split verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 20/dag en deze kan zelfs slechts € 7/ dag zijn. De huurprijzen voor de Volkswagen Touran kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 114/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 49/dag.

Split, Split-Dalmatië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Split

Klein auto's

€ 7 - € 40

Alle typen auto's

€ 14 - € 73

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Split, Kroatië is € 18. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Split, Kroatië is in februari. De prijs is dan 64% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 7 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 49% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Split. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Split verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Split die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Split, Kroatië is € 41. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Split, Kroatië is in november. De prijs is dan 71% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 10% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Split. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Split verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Split die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Split, Kroatië is € 62. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Split, Kroatië is in maart. De prijs is dan 85% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 10 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 42% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Split. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Split verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Split, Kroatië is € 23. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Split, Kroatië is in maart. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 36% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Split. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Split verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Split die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Split, Kroatië is € 69. De goedkoopste periode om een busje te huren in Split, Kroatië is in november. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 36 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 47% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Split. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Split verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Split die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Split, Kroatië is € 61. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Split, Kroatië is in oktober. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 46 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 40% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Split. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Split verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Split, Kroatië is € 69. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Split, Kroatië is in april. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 88 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 48% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Split. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Split verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 14/dag

28 sep. - 12 okt.
Renault Zoe
Fiat 500
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 14/dag

28 sep. - 12 okt.
Fiat 500
Hyundai Bayon
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 16/dag

28 sep. - 12 okt.
Hyundai Bayon

Overzicht autoverhuur Split

Alle bekende autoverhuurders in Split, Split-Dalmatië

Last Minute

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Autounion Car Rental

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

4,0

CarWiz

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

GREEN MOTION

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Mack

6 locaties

Global Rent A Car

5 locaties

Sunnycars

5 locaties

ROKO RAC

4 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Split

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Split

Populairste verhuurder

CarWiz

Populaire typen auto's

Economy, Compact, SUV

Goedkoopste huurauto

€ 19

Populairste model

Suzuki Vitara
Het populairste autoverhuurbedrijf in Split dat deze maand op momondo werd gevonden, is CarWiz. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Avantcar en Garage No 1
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Split: Economy, Compact en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Split is € 19/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 39/dag.
Het populairste automodel om te huren in Split was in de afgelopen 7 dagen de Suzuki Vitara. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Volkswagen Touran.

Met een huurauto rijden in Split - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Split zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Split, Kroatië-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Split geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Split. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Split tijdens augustus?

Bij gemiddelde temperaturen van 21 °C en neerslag van 66 mm, is je beste autoverhuuroptie voor de maand augustus een cabriolet. Het huren van een cabriolet in Split is een geweldige manier om de omgeving te verkennen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het weer niet meewerkt. Het is echter altijd een goed idee om de weersvoorspelling te controleren voordat je op reis gaat en eventuele aanpassingen aan je autoverhuurplannen aan te brengen. Een Cabrio huren in Split kost gemiddeld € 65 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Split, Kroatië?

De maximumsnelheid in Split is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Split heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 90 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Split op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 130 km/u is.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 2 Series Convertible huren in Split?

Hoe is het weer in Split, Kroatië in juli?

In juli, heeft Split over het algemeen 28 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 24 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Split, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Split hetzelfde als in de rest van Split-Dalmatië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Split voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Split-Dalmatië gewoonlijk een temperatuur heeft van 22 °C en er over het algemeen 34,3 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Split bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Split worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Split?

Er zijn 107 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Split per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Split?

In een aantal landen, waaronder Split, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Split?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Split. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Split?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Split. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Split?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Split een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Split met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Split met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Split met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Split.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Split met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Split.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Split met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Split.


Een makkelijkere manier om je trip naar Split te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 25-7
12:00
do 1-8
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Split

Populaire typen huurauto's in Split