Huurauto's in Groningen, Nederland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Groningen, Nederland? Start je zoektocht hier!

Groningen, Nederland
29 jun. — 6 jul.
Zelfde inleverlocatie
Groningen, Nederland
di 29-6
12:00
di 6-7
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Groningen, Nederland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

28 € - 94 €

Alle typen auto's

33 € - 150 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Groningen, Nederland is 27 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Groningen, Nederland is in januari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 48% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Groningen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Groningen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Groningen die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Groningen, Nederland is 57 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Groningen, Nederland is in februari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 13% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Groningen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Groningen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Groningen die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

Citroen C2
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2-3-deurs voertuigen
Hertz

45 €/dag

12 jul. - 26 jul.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
2/4-deurs voertuigen
Hertz

47 €/dag

12 jul. - 26 jul.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Hertz

47 €/dag

12 jul. - 26 jul.
Chevrolet Sonic Sedan

Overzicht autoverhuur Groningen

Alle bekende autoverhuurders in Groningen, Nederland
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,3

Totaalscore

4,6

Ophalen/Inleveren

7,3

Waar voor je geld

4,6
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,0
3 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Groningen, Nederland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Amsterdam Schiphol

Autoverhuur in Groningen

Tot dusver waren er in juni 40 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Groningen.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Groningen autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Europcar en Avis zijn een paar van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Groningen vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Groningen. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Groningen, Nederland in juli?

Een huurauto in Groningen kost ongeveer 39 € in juli. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf 32 €. Een week een auto huren kost gemiddeld 26 € in Groningen, in juli. De goedkoopste prijzen beginnen bij 26 €.

Welk autoverhuurbedrijf in Groningen heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Groningen van Budget, die 1 locatie in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als 19 €, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Groningen van Budget is 34 €/per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Groningen heeft de meeste locaties?

Europcar heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Groningen, Nederland, met 2 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n 57 €/per dag wanneer ze een auto huren bij Europcar in Groningen, Nederland.

Hoe is het weer in Groningen, Nederland in juni?

Als je tijdens de maand juni op zoek bent naar een huurauto in Groningen kun je temperaturen van ongeveer 14 °C en neerslag van ongeveer 73 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juni?

Het weer in Groningen tijdens juni heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Groningen. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Groningen vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Ka, de Opel Corsa en de Volkswagen Golf.

Is het weer in Groningen hetzelfde als in de rest van Groningen?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Groningen voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand juni in Groningen ongeveer 14 °C is en er 73 mm aan verwachte neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Groningen

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Groningen

Start met het plannen van je reis naar Groningen