Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Oranjestad, Aruba

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Oranjestad, Aruba? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
wo 24-7
wo 31-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Oranjestad, Aruba

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Oranjestad, Aruba
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Oranjestad

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Oranjestad

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Oranjestad?

De goedkoopste huurauto's in Oranjestad worden doorgaans gevonden via Ace. Als je boekt bij Ace, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 36/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Oranjestad is € 42/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Oranjestad?

De Kia Picanto is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Oranjestad. Onze gebruikers vonden in Oranjestad, prijzen voor Kia Picanto van slechts € 36/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 41/dag. Een andere populaire huurauto in Oranjestad is de Hyundai i10, voor gemiddeld € 49/dag en er zijn ook deals voor slechts € 37/dag.

Oranjestad, Aruba huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Oranjestad

Klein auto's

€ 44 - € 68

Alle typen auto's

€ 53 - € 113

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Oranjestad, Aruba is € 51. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Oranjestad, Aruba is in juli. De prijs is dan 16% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 44 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 30% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oranjestad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oranjestad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Oranjestad die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Oranjestad, Aruba is € 89. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Oranjestad, Aruba is in oktober. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 63 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oranjestad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oranjestad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Oranjestad, Aruba is € 114. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Oranjestad, Aruba is in juli. De prijs is dan 22% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 90 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 36% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oranjestad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oranjestad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Oranjestad, Aruba is € 112. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Oranjestad, Aruba is in oktober. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 73 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 35% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oranjestad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oranjestad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Oranjestad die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Oranjestad, Aruba is € 88. De goedkoopste periode om een busje te huren in Oranjestad, Aruba is in april. De prijs is dan 5% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 94 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oranjestad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oranjestad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Oranjestad die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 37/dag

22 jul. - 5 aug.
Fiat Panda
Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 37/dag

16 sep. - 29 sep.
Fiat Panda
Kia Rio
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers
4-deurs voertuigen

€ 47/dag

16 sep. - 30 sep.
Kia Rio

Overzicht autoverhuur Oranjestad

Alle bekende autoverhuurders in Oranjestad, Aruba

Alamo

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

9,5

Comfort

9,4

Totaalscore

9,7

Ophalen/inleveren

9,8

Prijs-kwaliteit

9,2

Enterprise Rent-A-Car

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,5

Comfort

9,1

Totaalscore

9,2

Ophalen/inleveren

9,1

Prijs-kwaliteit

8,8

Ace

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,2

Totaalscore

9,0

Ophalen/inleveren

9,0

Prijs-kwaliteit

9,0

Hertz

7 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

7,4

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

7,8

Totaalscore

7,9

Ophalen/inleveren

7,8

Prijs-kwaliteit

7,9

Avis

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,7

Totaalscore

7,8

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,1

Economy Rent a Car

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,4

Totaalscore

7,6

Ophalen/inleveren

7,6

Prijs-kwaliteit

7,7

Payless

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,1

Comfort

5,9

Totaalscore

5,9

Ophalen/inleveren

5,6

Prijs-kwaliteit

6,1

Korte feitjes over huurauto's in Oranjestad

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Oranjestad

Populairste verhuurder

Avis

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€ 39

Populairste model

Kia Picanto
Het populairste autoverhuurbedrijf in Oranjestad dat deze maand op momondo werd gevonden, is Avis. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn CarVenience en Budget
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Oranjestad: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Oranjestad is € 39/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 44/dag.
Het populairste automodel om te huren in Oranjestad was in de afgelopen 7 dagen de Kia Picanto. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Hyundai i10.

Met een huurauto rijden in Oranjestad - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Oranjestad zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Oranjestad, Aruba in augustus?

Om augustus een weekend een auto te huren in Oranjestad, vonden we prijzen al vanaf € 37, en een gemiddelde prijs van € 38. Een week een auto huren kost gemiddeld € 45 in Oranjestad, in augustus. De goedkoopste prijzen beginnen bij € 36.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Oranjestad, Aruba-autoverhuur?

De meeste van de Oranjestad autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Oranjestad zoals Budget, Payless en Thrifty vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is de maximumsnelheid in Oranjestad, Aruba?

Als je een auto huurt in Oranjestad, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Oranjestad hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 80 km/u. Als je in Oranjestad op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 80 km/u.

Hoe is het weer in Oranjestad, Aruba in juli?

In juli, heeft Oranjestad over het algemeen 20 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 28 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Oranjestad, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Oranjestad bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Oranjestad zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Oranjestad?

Per juli 2024 zijn er 83 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Oranjestad.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Oranjestad?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Oranjestad. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Oranjestad?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Oranjestad. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Oranjestad?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in Oranjestad. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Oranjestad?

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in Oranjestad door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Toont momondo autoverhuurdeals in Oranjestad met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Oranjestad of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Oranjestad met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Oranjestad.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Oranjestad met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Oranjestad op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Oranjestad met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Oranjestad met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Oranjestad te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 24-7
12:00
wo 31-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Oranjestad

Populaire typen huurauto's in Oranjestad