Autoverhuur in Malaga, Andalusië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Malaga, Andalusië? Start je zoektocht hier!

Malaga, Andalusië, Spanje
10 dec. — 17 dec.
Malaga, Andalusië, Spanje
zo 10-12
12:00
zo 17-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Malaga

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Malaga

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Malaga?

De goedkoopste huurauto's in Malaga worden doorgaans gevonden via Rhodium. Als je boekt bij Rhodium, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 1/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Malaga is € 12/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Malaga heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Malaga de meeste locaties, met 13 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Malaga?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Malaga voor de Volkswagen Caddy met een prijs van € 43/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Fiat 500C voor een gemiddelde van € 38/dag. Onze gebruikers vonden de Volkswagen Caddy om in Malaga te huren voor slechts € 12/dag en de Fiat 500C voor slechts € 7/dag.

De beste deals voor huurauto's in Malaga, Andalusië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Malaga, Andalusië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Malaga, Andalusië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Malaga

Klein cars

€ 11 - € 44

Alle typen auto's

€ 24 - € 64

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Malaga, Spanje is € 23. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Malaga, Spanje is in november. De prijs is dan 53% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 11 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 52% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malaga. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malaga verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Malaga die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Malaga, Spanje is € 37. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Malaga, Spanje is in januari. De prijs is dan 64% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 14 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 20% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malaga. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malaga verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in Malaga die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Malaga, Spanje is € 67. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Malaga, Spanje is in februari. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 35 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 30% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malaga. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malaga verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Malaga, Spanje is € 30. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Malaga, Spanje is in januari. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 14 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 35% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malaga. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malaga verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Malaga die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Malaga, Spanje is € 60. De goedkoopste periode om een busje te huren in Malaga, Spanje is in februari. De prijs is dan 57% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 26 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malaga. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malaga verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Malaga die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in Malaga, Spanje is € 82. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in Malaga, Spanje is in november. De prijs is dan 75% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 21 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 44% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malaga. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malaga verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Malaga, Spanje is € 37. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Malaga, Spanje is in januari. De prijs is dan 69% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 20% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malaga. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malaga verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 5/dag

13 dec. - 17 dec.
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

13 dec. - 17 dec.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 6/dag

13 dec. - 17 dec.
Suzuki Vitara

Overzicht autoverhuur Malaga

Alle bekende autoverhuurders in Malaga, Andalusië

Alamo

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,8

Totaalscore

8,7

Ophalen/inleveren

8,5

Prijs-kwaliteit

8,2

Thrifty

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,3

Totaalscore

8,1

Ophalen/inleveren

7,4

Prijs-kwaliteit

7,8

Enterprise Rent-A-Car

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,3

Totaalscore

7,5

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,5

Hertz

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

7,9

Totaalscore

7,3

Ophalen/inleveren

7,1

Prijs-kwaliteit

7,0

Europcar

6,5
Oké
1 beoordeling3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,5

Totaalscore

6,5

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

6,0

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

6,8

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

6,1

Prijs-kwaliteit

5,6

Sunnycars

12 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Malaga

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Malaga

Populairste verhuurder

Delpaso

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€ 7

Populairste model

Class Convertible
Het populairste autoverhuurbedrijf in Malaga dat deze maand op momondo werd gevonden, is Delpaso. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Record Go en NIZACARS
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Malaga: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Malaga is € 7/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 17/dag.
Het populairste automodel om te huren in Malaga was in de afgelopen 7 dagen de Class Convertible. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Volkswagen Caddy.

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Malaga

Nabijgelegen trekpleisters:

Plaza de la Merced8,8 km
Teatro Cervantes8,8 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Teatro Cervantes151,7 km
Plaza de la Merced151,9 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Teatro Cervantes146,2 km
Plaza de la Merced146,3 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Malaga

Hieronder staan de populairste hotels in Malaga

Met een huurauto rijden in Malaga - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Malaga zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Malaga, Spanje in januari?

Een huurauto in Malaga kost ongeveer € 47 in januari. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf € 7. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n € 5 tot € 24.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Malaga, Spanje-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Malaga heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Malaga zijn Wiber, Centauro en Alamo, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Malaga tijdens januari?

Het huren van een standaard type auto in Malaga gedurende de maand januari is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 13 °C en neerslag rond de 55 mm in januari, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Malaga kost gemiddeld € 29 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Malaga, Spanje?

Reizigers die een auto huren in Malaga, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Malaga zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Volvo XC90 huren in Malaga?

Hoe is het weer in Malaga, Spanje in december?

Als je tijdens de maand december op zoek bent naar een huurauto in Malaga kun je temperaturen van ongeveer 13 °C en neerslag van ongeveer 88 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Malaga hetzelfde als in de rest van Andalusië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Malaga voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand december in Andalusië ongeveer 12 °C is en er 83,6 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Malaga bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Malaga worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Malaga?

Per december 2023 zijn er 132 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Malaga.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Malaga?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Malaga. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Malaga?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Malaga. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Malaga?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Malaga boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Malaga?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Malaga een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Malaga met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Malaga met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Malaga met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Malaga kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Malaga met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Malaga.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Malaga met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Malaga met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Malaga te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.