Auto huren Malaga, Spanje

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Malaga, Spanje? Start je zoektocht hier!

Malaga, AN, Spanje
25 apr. — 2 mei.
Zelfde inleverlocatie
Malaga, AN, Spanje
zo 25-4
12:00
zo 2-5
12:00

Wanneer is het het goedkoopst om een auto te huren in Malaga?

Alle

1 € - 49 €

Familie

3 € - 19 €

Economy

1 € - 17 €

De goedkoopste maand om een auto te huren in Malaga, Spanje is januari. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar, slechts 5 € per dag. De duurste maand is juli. Als je op zoek bent naar een specifiek type auto, overweeg dan het huren van een economy huurauto in februari. Heb je meer ruimte nodig voor je gezien, dan zijn grotere voertuigen met 6 of meer zitplaatsen het goedkoopste in januari. De prijs voor een huurauto in Malaga kan verschillen op basis van een aantal factoren, zoals het aanbod, de populariteit van het type auto, en hoever je van tevoren boekt.


Overzicht autoverhuur Malaga

Alle bekende autoverhuurders in Malaga, Spanje
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.1

Score gebaseerd op 6 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.0

Score gebaseerd op 15 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.8

Score gebaseerd op 7 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.1

Score gebaseerd op 19 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.9

Score gebaseerd op 25 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.6

Score gebaseerd op 25 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.5

Score gebaseerd op 12 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Malaga, Spanje

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Malaga

Autoverhuur in Malaga

In april hebben we 344 zoekacties voor autoverhuur in Malaga uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Malaga autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Enterprise, National, en Avis zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Malaga te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Malaga deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Malaga, Spanje in mei?

Een huurauto in Malaga kost ongeveer 10 € in mei. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf 1 €. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n 1 € tot 12 €.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Malaga, Spanje-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Malaga heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Malaga zijn Enterprise, National en Avis, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Malaga tijdens mei?

Bij gemiddelde temperaturen van 22 °C en neerslag van 12 mm, is je beste autoverhuuroptie voor de maand mei een cabriolet. Het huren van een cabriolet in Malaga is een geweldige manier om de omgeving te verkennen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het weer niet meewerkt. Het is echter altijd een goed idee om de weersvoorspelling te controleren voordat je op reis gaat en eventuele aanpassingen aan je autoverhuurplannen aan te brengen. Een Cabrio huren in Malaga kost gemiddeld 32 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Malaga heeft de meeste locaties?

4 locaties zijn er te vinden in Malaga, Spanje. Bij deze Thrifty locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n 25 €/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Malaga, Spanje?

Reizigers die een auto huren in Malaga, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Malaga zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Malaga, Spanje in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Malaga kun je temperaturen van ongeveer 16 °C en neerslag van ongeveer 41 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Malaga tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Malaga. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Malaga vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Opel Corsa, de Volkswagen Polo en de Ford Focus.

Is het weer in Malaga hetzelfde als in de rest van Andalusië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Malaga voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand april in Andalusië ongeveer 15 °C is en er 43,9 mm aan verwachte neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Malaga

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Malaga

Ontdek meer huurtauto’s in Andalusië

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Algeciras, Almería en Cádiz in Andalusië

Start nu met het plannen van je reis naar Malaga