Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Bilbao, Baskenland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Bilbao, Baskenland? Start je zoektocht hier!

Bilbao, Biskaje, Spanje
25 Apr — 2 May
Bilbao, Biskaje, Spanje
Thu 25-4
12:00
Thu 2-5
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Bilbao, Baskenland

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Bilbao, Baskenland
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Bilbao, Baskenland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Bilbao

Klein auto's

€ 11 - € 45

Alle typen auto's

€ 13 - € 67

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Bilbao, Spanje is € 26. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Bilbao, Spanje is in februari. De prijs is dan 60% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 11 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 31% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bilbao. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bilbao verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Bilbao die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Bilbao, Spanje is € 39. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Bilbao, Spanje is in februari. De prijs is dan 59% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 16 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bilbao. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bilbao verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Bilbao die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Bilbao, Spanje is € 72. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Bilbao, Spanje is in september. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 44 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 47% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bilbao. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bilbao verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Bilbao die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Bilbao, Spanje is € 34. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Bilbao, Spanje is in februari. De prijs is dan 65% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 13% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bilbao. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bilbao verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Bilbao die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Bilbao, Spanje is € 73. De goedkoopste periode om een busje te huren in Bilbao, Spanje is in februari. De prijs is dan 56% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 33 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 48% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bilbao. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bilbao verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Toyota Aygo
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 28/dag

6 May - 7 May
Toyota Aygo
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 30/dag

6 May - 7 May
Renault Zoe
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 34/dag

6 May - 7 May
Peugeot 2008

Statistieken en trends voor huurauto's in Bilbao

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Bilbao

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Bilbao?

De goedkoopste huurauto's in Bilbao worden doorgaans gevonden via CLICK RENT . Als je boekt bij CLICK RENT , kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 10/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Bilbao is € 23/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Bilbao?

De Seat Ateca huren in Bilbao is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Renault Kadjar. Onze gebruikers vonden deals voor de Seat Ateca in Bilbao voor gemiddeld € 28 per dag en voor slechts € 12 per dag. Het kost gemiddeld € 37 per dag om de Renault Kadjar te huren in Bilbao, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 20 per dag.

Overzicht autoverhuur Bilbao

Alle bekende autoverhuurders in Bilbao, Baskenland

Europcar

2 locaties

Sixt

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

9,3

Totaalscore

8,6

Ophalen/inleveren

9,1

Prijs-kwaliteit

7,5

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,1

Comfort

8,8

Totaalscore

8,2

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

8,1

Alamo

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,1

Totaalscore

8,1

Ophalen/inleveren

8,5

Prijs-kwaliteit

7,8

Dollar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

6,8

Totaalscore

6,8

Ophalen/inleveren

7,2

Prijs-kwaliteit

6,8

Hertz

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

7,4

Totaalscore

6,2

Ophalen/inleveren

7,1

Prijs-kwaliteit

5,9

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

6,6

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

4,6

Prijs-kwaliteit

6,0

Rental Plus

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Korte feitjes over huurauto's in Bilbao

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Bilbao

Populairste verhuurder

Record Go

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 16

Populairste model

Seat Ateca
Het populairste autoverhuurbedrijf in Bilbao dat deze maand op momondo werd gevonden, is Record Go. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn CLICK RENT en Ok Mobility
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Bilbao: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Bilbao is € 16/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 33/dag.
Het populairste automodel om te huren in Bilbao was in de afgelopen 7 dagen de Seat Ateca. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Renault Kadjar.

Met een huurauto rijden in Bilbao - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Bilbao zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Bilbao, Spanje in mei?

Volgens onze data biedt de autoverhuur in het weekend in mei in Bilbao rond de € 66 kosten. € 29 is de laagste prijs die we tot nu toe hebben gevonden voor Bilbao. Als je een auto voor een week wilt huren, vind je verschillende deals voor zo'n € 25. De gemiddelde prijs is hier € 61.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Bilbao, Spanje-autoverhuur?

De meeste van de Bilbao autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Bilbao zoals Record Go, Budget en Alamo vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is de maximumsnelheid in Bilbao, Spanje?

De maximumsnelheid in Bilbao is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Bilbao heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 100 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Bilbao op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Hoe is het weer in Bilbao, Spanje in april?

Tijdens de maand april is de gemiddelde temperatuur in Bilbao 12 °C en de verwachte neerslag 124 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Bilbao.

Is het weer in Bilbao hetzelfde als in de rest van Baskenland?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Bilbao voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand april in Baskenland ongeveer 10 °C is en er 105 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Bilbao bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Bilbao worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Bilbao?

Per april 2024 zijn er 65 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Bilbao.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Bilbao?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Bilbao. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Bilbao?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Bilbao. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Bilbao?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Bilbao boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Bilbao?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Bilbao een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Bilbao met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Bilbao met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Bilbao met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Bilbao kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Bilbao met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Bilbao op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Bilbao met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Bilbao met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Bilbao te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
Thu 25-4
12:00
Thu 2-5
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Bilbao

Populaire typen huurauto's in Bilbao