Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Gerona, Catalonië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Gerona, Catalonië? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
di 23-7
di 30-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Gerona, Catalonië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Gerona, Catalonië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Gerona

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Gerona

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Gerona?

De goedkoopste huurauto's in Gerona worden doorgaans gevonden via Firefly. Als je boekt bij Firefly, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 15/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Gerona is € 23/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Gerona?

De Nissan Juke en de Peugeot 208 zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Gerona. Huurprijzen voor de Nissan Juke kunnen in Gerona verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 32/dag en deze kan zelfs slechts € 21/ dag zijn. De huurprijzen voor de Peugeot 208 kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 33/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 19/dag.

Gerona, Catalonië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Gerona

Klein auto's

€ 15 - € 51

Alle typen auto's

€ 16 - € 72

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Gerona, Spanje is € 30. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Gerona, Spanje is in januari. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 15 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 39% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gerona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gerona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Gerona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Gerona, Spanje is € 61. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Gerona, Spanje is in november. De prijs is dan 60% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 25 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 20% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gerona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gerona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Gerona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Gerona, Spanje is € 93. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Gerona, Spanje is in januari. De prijs is dan 41% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 55 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 48% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gerona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gerona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Gerona, Spanje is € 33. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Gerona, Spanje is in december. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 21 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 31% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gerona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gerona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Gerona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Gerona, Spanje is € 85. De goedkoopste periode om een busje te huren in Gerona, Spanje is in december. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 64 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 43% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gerona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gerona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Gerona, Spanje is € 90. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Gerona, Spanje is in december. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 54 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 46% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gerona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gerona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Gerona, Spanje is € 45. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Gerona, Spanje is in januari. De prijs is dan 74% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 9% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gerona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gerona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 23/dag

22 jul. - 13 sep.
Opel Corsa
Chevrolet Spark
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 23/dag

22 jul. - 13 sep.
Chevrolet Spark
Renault Captur
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 24/dag

20 sep. - 27 sep.
Renault Captur

Overzicht autoverhuur Gerona

Alle bekende autoverhuurders in Gerona, Catalonië

Dollar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Budget

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

9,3

Totaalscore

9,3

Ophalen/inleveren

9,3

Prijs-kwaliteit

9,3

Europcar

1 locatie

Avis

1 locatie

Hertz

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

5,0

Alamo

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,4

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

5,6

DRIVALIA

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,0

Totaalscore

4,0

Ophalen/inleveren

4,0

Prijs-kwaliteit

4,0

Enterprise Rent-A-Car

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

4,8

Totaalscore

3,6

Ophalen/inleveren

3,6

Prijs-kwaliteit

4,0

Korte feitjes over huurauto's in Gerona

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Gerona

Populairste verhuurder

Goldcar Rental SP

Populaire typen auto's

Compact, Economy, SUV

Goedkoopste huurauto

€ 19

Populairste model

Nissan Juke
Het populairste autoverhuurbedrijf in Gerona dat deze maand op momondo werd gevonden, is Goldcar Rental SP. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Budget en Firefly
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Gerona: Compact, Economy en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Gerona is € 19/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 36/dag.
Het populairste automodel om te huren in Gerona was in de afgelopen 7 dagen de Nissan Juke. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Peugeot 208.

Met een huurauto rijden in Gerona - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Gerona zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Gerona, Spanje in augustus?

Een huurauto in Gerona kost ongeveer € 115 in augustus. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf € 40. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was € 18 en inclusief extra huuropties zo'n € 49.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Gerona, Spanje-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Gerona bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Budget, Hertz en Alamo annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is het beste type auto om te huren in Gerona tijdens augustus?

In de maand augustus in Gerona schommelen de temperaturen rond de 20 °C, wat perfect is voor het huren van een cabriolet. Met een gemiddelde neerslag van 68 mm in augustus in Gerona, kun je met een cabriolet genieten van de bezienswaardigheden terwijl je door de straten rijdt. Houd er rekening mee dat je voor je reis misschien het weer wilt controleren, voor het geval dat. Een Cabrio huren in Gerona kost gemiddeld € 52 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Gerona, Spanje?

Reizigers die een auto huren in Gerona, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Gerona zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz E-Class huren in Gerona?

Hoe is het weer in Gerona, Spanje in juli?

In juli, heeft Gerona over het algemeen 30 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 23 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Gerona, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Gerona hetzelfde als in de rest van Catalonië?

Het klimaat in Catalonië in juli is gewoonlijk 23 °C met een verwachte neerslag van 23,8 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Gerona voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Gerona bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Gerona zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Gerona?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Gerona is 34 per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Gerona?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Gerona. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Gerona?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Gerona. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Gerona?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Gerona krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Gerona?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Gerona, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Gerona met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Gerona met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Gerona met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Gerona kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Gerona met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Gerona, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Gerona met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Gerona.


Een makkelijkere manier om je trip naar Gerona te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 23-7
12:00
di 30-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Gerona

Populaire autoverhuurbedrijven in Gerona