Auto huren Ibiza-stad

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Ibiza-stad? Start je zoektocht hier!

Ibiza-stad, Ibiza (eiland), Spanje
4 feb. — 11 feb.
Zelfde inleverlocatie
Ibiza-stad, Ibiza (eiland), Spanje
do. 4-2
12:00
do. 11-2
12:00

Overzicht autoverhuur Ibiza-stad

Alle bekende autoverhuurders in Ibiza-stad
Verhuurder-score: Goed 7.9

Score gebaseerd op 11 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.5

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.8

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Oké 5.0

Score gebaseerd op 7 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.0

Score gebaseerd op 6 beoordelingen


Wanneer is het het goedkoopst om een auto te huren in Ibiza-stad?

Alle

0 € - 22 €

Economy

0 € - 13 €

De goedkoopste maand om een auto te huren in Ibiza-stad is januari. De prijs is dan 100% lager dan in de rest van het jaar, slechts 0 € per dag. De duurste maand is juni. Als je op zoek bent naar een specifiek type auto, overweeg dan het huren van een economy huurauto in januari. De prijs voor een huurauto in Ibiza-stad kan verschillen op basis van een aantal factoren, zoals het aanbod, de populariteit van het type auto, en hoever je van tevoren boekt.


Afstand tot populaire hotels vanaf Ibiza-stad

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Ibiza-stad

Autoverhuur in Ibiza-stad

Tot dusver waren er in januari 376 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Ibiza-stad.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Ibiza-stad autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

National, Budget, en Dollar zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Ibiza-stad vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Ibiza-stad. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Ibiza-stad in februari?

Volgens onze data biedt de autoverhuur in het weekend in februari in Ibiza-stad rond de 37 € kosten. 2 € is de laagste prijs die we tot nu toe hebben gevonden voor Ibiza-stad. Als je een auto voor een week wilt huren, vind je verschillende deals voor zo'n 1 €. De gemiddelde prijs is hier 19 €.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Ibiza-stad-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Ibiza-stad bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals National, Budget en Dollar annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is het beste type auto om te huren in Ibiza-stad tijdens februari?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Ibiza-stad in februari. Gemiddeld ontvangt Ibiza-stad 40 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 13 °C in de maand februari. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Ibiza-stad kost gemiddeld 48 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Ibiza-stad heeft de meeste locaties?

Het centrum van Ibiza-stad heeft 4 locaties van keddy by Europcar, met een gemiddeld dagtarief van 51 €.

Wat is de maximumsnelheid in Ibiza-stad?

De maximumsnelheid in Ibiza-stad is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Ibiza-stad heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 100 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Ibiza-stad op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Hoe is het weer in Ibiza-stad, Spanje in januari?

In januari, heeft Ibiza-stad over het algemeen 50 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 11 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Ibiza-stad, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het weer in Ibiza-stad tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Ibiza-stad. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Ibiza-stad vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat 500, de Opel Corsa en de Ford Fiesta.

Is het weer in Ibiza-stad hetzelfde als in de rest van Balearen?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Ibiza-stad voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand januari in Balearen ongeveer 11 °C is en er 45 mm aan verwachte neerslag valt.


Ontdek meer huurtauto’s in Ibiza (eiland)

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Alcúdia, Cala Ratjada en Cala d'Or in Ibiza (eiland)

Start nu met het plannen van je reis naar Ibiza-stad