Auto huren Olbia

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Olbia? Start je zoektocht hier!

Olbia, Sardinië, Italië
21 jan. — 28 jan.
Zelfde inleverlocatie
Olbia, Sardinië, Italië
do. 21-1
12:00
do. 28-1
12:00

Overzicht autoverhuur Olbia

Alle bekende autoverhuurders in Olbia
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 7.8

Score gebaseerd op 5 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.2

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.9

Score gebaseerd op 11 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.0

Score gebaseerd op 5 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 4.9

Score gebaseerd op 6 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 4.6

Score gebaseerd op 4 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Olbia

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Olbia-Costa Smeralda

Autoverhuur in Olbia

Tot dusver waren er in januari 199 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Olbia.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Olbia autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Olbia hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn National, Avis, en Hertz. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Olbia in februari?

In februari is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Olbia 26 €. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij 15 €. Mensen die in Olbia een week een auto willen huren in februari hebben deals gevonden vanaf 12 €. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf 8 €.

Welk autoverhuurbedrijf in Olbia heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Een auto huren in Olbia is het goedkoopst wanneer je Goldcar Rental SP gebruikt bij hun locatie in de stad. Het beste dagtarief dat momondo heeft gevonden, is 8 €, maar meestal kun je ervan uitgaan dat de huur 21 € per dag kost.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Olbia-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Olbia heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Olbia zijn National, Avis en Hertz, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Olbia tijdens februari?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Olbia in februari. Gemiddeld ontvangt Olbia 63 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 11 °C in de maand februari. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Olbia kost gemiddeld 42 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Olbia heeft de meeste locaties?

Rhodium is erg populair in Olbia, aangezien ze meer locaties hebben dan andere autoverhuurbedrijven. Je kunt 2 locaties vinden in het centrum van Olbia, en een bedrag van zo'n 27 €/per dag verwachten te betalen voor een huurauto in Olbia.

Wat is de maximumsnelheid in Olbia?

De maximumsnelheid van Olbia is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Olbia is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Olbia, Italië in januari?

Het weer in Olbia is in de maand januari gewoonlijk 10 °C en de verwachte neerslag is 47 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het klimaat in Olbia heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Olbia. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Olbia vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat Panda, de Opel Corsa en de Fiat 500.

Is het weer in Olbia hetzelfde als in de rest van Sardinië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Olbia voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand januari in Sardinië ongeveer 10 °C is en er 52,7 mm aan verwachte neerslag valt.


Start nu met het plannen van je reis naar Olbia

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Olbia

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Olbia
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Olbia

    Vind hotels in Olbia