Autoverhuur in Boedapest

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Boedapest? Start je zoektocht hier!

Boedapest, Hongarije
7 dec. — 14 dec.
Boedapest, Hongarije
do 7-12
12:00
do 14-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Boedapest

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Boedapest

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Boedapest?

De goedkoopste huurauto's in Boedapest worden doorgaans gevonden via Klass Wagen. Als je boekt bij Klass Wagen, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Boedapest is € 14/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Boedapest heeft de meeste locaties?

Sixt heeft van alle autoverhuurbedrijven in Boedapest de meeste locaties, met 9 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Boedapest?

Voor gemiddeld € 34/dag (en vanaf slechts € 22/dag) zijn de huurauto’s Suzuki Swift in Boedapest het populairst bij onze gebruikers. De Volkswagen Polo huren in Boedapest voor gemiddeld € 9/dag (€ 5/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

De beste deals voor huurauto's in Boedapest

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Boedapest
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Boedapest huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Boedapest

Klein cars

€ 16 - € 37

Alle typen auto's

€ 37 - € 126

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Boedapest, Hongarije is € 27. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Boedapest, Hongarije is in oktober. De prijs is dan 41% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 16 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 63% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Boedapest. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Boedapest verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Boedapest die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Boedapest, Hongarije is € 61. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Boedapest, Hongarije is in juni. De prijs is dan 37% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 39 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 16% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Boedapest. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Boedapest verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in Boedapest die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Boedapest, Hongarije is € 132. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Boedapest, Hongarije is in februari. De prijs is dan 37% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 84 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 46% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Boedapest. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Boedapest verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Boedapest, Hongarije is € 75. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Boedapest, Hongarije is in februari. De prijs is dan 87% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 10 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 4% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Boedapest. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Boedapest verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Boedapest die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Boedapest, Hongarije is € 71. De goedkoopste periode om een busje te huren in Boedapest, Hongarije is in april. De prijs is dan 1% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 72 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 2% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Boedapest. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Boedapest verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in Boedapest, Hongarije is € 95. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in Boedapest, Hongarije is in maart. De prijs is dan 1% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 96 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 25% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Boedapest. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Boedapest verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 6/dag

5 dec. - 12 dec.
Toyota Yaris
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 7/dag

5 dec. - 12 dec.
Opel Corsa
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 9/dag

5 dec. - 12 dec.
Peugeot 2008

Overzicht autoverhuur Boedapest

Alle bekende autoverhuurders in Boedapest

BUCHBINDER

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

10,0

GREEN MOTION

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,5

Comfort

8,0

Totaalscore

7,5

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

8,0

Hertz

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

7,9

Totaalscore

7,2

Ophalen/inleveren

7,1

Prijs-kwaliteit

7,1

Europcar

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

6,0

Totaalscore

7,0

Ophalen/inleveren

7,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Enterprise Rent-A-Car

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,9

Totaalscore

6,9

Ophalen/inleveren

5,9

Prijs-kwaliteit

6,9

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

7,1

Totaalscore

6,8

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Sixt

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,4

Totaalscore

6,4

Ophalen/inleveren

6,2

Prijs-kwaliteit

6,0

Avis

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Korte feitjes over huurauto's in Boedapest

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Boedapest

Populairste verhuurder

Klass Wagen

Populaire typen auto's

Compact, Economy, Mini

Goedkoopste huurauto

€ 12

Populairste model

Suzuki Swift
Het populairste autoverhuurbedrijf in Boedapest dat deze maand op momondo werd gevonden, is Klass Wagen. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Hertz en Alamo
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Boedapest: Compact, Economy en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Boedapest is € 12/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 23/dag.
Het populairste automodel om te huren in Boedapest was in de afgelopen 7 dagen de Suzuki Swift. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Volkswagen Polo.

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Boedapest

Hieronder staan de populairste hotels in Boedapest

Met een huurauto rijden in Boedapest - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Boedapest zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Boedapest, Hongarije in december?

Om december een weekend een auto te huren in Boedapest, vonden we prijzen al vanaf € 9, en een gemiddelde prijs van € 9. Mensen die in Boedapest een week een auto willen huren in december hebben deals gevonden vanaf € 24. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf € 22.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Boedapest, Hongarije-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Boedapest-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Boedapest gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Boedapest, Hongarije?

Wanneer je een huurauto boekt in Boedapest, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Boedapest zijn respectievelijk 90 km/u en 130 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Boedapest bevindt.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Volkswagen T-Cross huren in Boedapest?

Hoe is het weer in Boedapest, Hongarije in november?

In november, heeft Boedapest over het algemeen 60 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 3 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Boedapest, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Boedapest hetzelfde als in de rest van Boedapest?

Het klimaat in Boedapest in november is gewoonlijk 3 °C met een verwachte neerslag van 60 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Boedapest voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Boedapest bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Boedapest worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Boedapest?

Per november 2023 zijn er 93 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Boedapest.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Boedapest?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Boedapest. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Boedapest?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Boedapest. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Boedapest?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Boedapest. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Boedapest?

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in Boedapest door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Toont momondo autoverhuurdeals in Boedapest met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Boedapest of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Boedapest met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Boedapest kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Boedapest met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Boedapest.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Boedapest met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Boedapest met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Boedapest te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.