Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Iraklion, Kreta

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Iraklion, Kreta? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
di 23-7
di 30-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Iraklion, Kreta

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Iraklion, Kreta
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Iraklion

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Iraklion

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Iraklion?

De goedkoopste huurauto's in Iraklion worden doorgaans gevonden via CarWiz. Als je boekt bij CarWiz, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 8/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Iraklion is € 25/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Iraklion?

De meeste momondo-gebruikers huren de Fiat 500X in Iraklion, maar de Ford Kuga is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Fiat 500X te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 21 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Fiat 500X in Iraklion voor slechts € 20 per dag. De Ford Kuga in Iraklion kost gemiddeld € 38 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 15 per dag.

Iraklion, Kreta huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Iraklion

Klein auto's

€ 9 - € 42

Alle typen auto's

€ 12 - € 66

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Iraklion, Griekenland is € 18. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Iraklion, Griekenland is in november. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 9 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 36% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Iraklion. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Iraklion verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Iraklion die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Iraklion, Griekenland is € 39. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Iraklion, Griekenland is in maart. De prijs is dan 72% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 11 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 29% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Iraklion. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Iraklion verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Iraklion, Griekenland is € 61. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Iraklion, Griekenland is in februari. De prijs is dan 38% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 38 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 55% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Iraklion. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Iraklion verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Iraklion, Griekenland is € 36. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Iraklion, Griekenland is in november. De prijs is dan 64% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 13 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 23% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Iraklion. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Iraklion verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Iraklion die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Iraklion, Griekenland is € 50. De goedkoopste periode om een busje te huren in Iraklion, Griekenland is in november. De prijs is dan 66% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 17 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 44% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Iraklion. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Iraklion verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Iraklion die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Iraklion, Griekenland is € 77. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Iraklion, Griekenland is in april. De prijs is dan 49% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 40 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 64% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Iraklion. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Iraklion verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Iraklion, Griekenland is € 55. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Iraklion, Griekenland is in november. De prijs is dan 86% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 8 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 50% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Iraklion. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Iraklion verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

2 okt. - 10 okt.
Ford Ka
Toyota Aygo
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

2 okt. - 10 okt.
Toyota Aygo
Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 6/dag

2 okt. - 10 okt.
Ford Ka

Overzicht autoverhuur Iraklion

Alle bekende autoverhuurders in Iraklion, Kreta

Avis

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

9,3

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

9,3

Prijs-kwaliteit

8,6

Dollar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

7,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Hertz

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

8,6

Totaalscore

7,3

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

7,3

SURPRICE CAR RENTAL

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

7,2

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

4,4

Prijs-kwaliteit

6,8

GREEN MOTION

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,5

Comfort

4,8

Totaalscore

4,6

Ophalen/inleveren

4,3

Prijs-kwaliteit

5,5

ADDCAR RENTAL

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Greenways Rent A Car

5 locaties

Autounion Car Rental

4 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Iraklion

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Iraklion

Populairste verhuurder

SURPRICE CAR RENTAL

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 13

Populairste model

Fiat 500X
Het populairste autoverhuurbedrijf in Iraklion dat deze maand op momondo werd gevonden, is SURPRICE CAR RENTAL . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Right Cars en Goldcar Rental SP
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Iraklion: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Iraklion is € 13/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 27/dag.
Het populairste automodel om te huren in Iraklion was in de afgelopen 7 dagen de Fiat 500X. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Ford Kuga.

Met een huurauto rijden in Iraklion - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Iraklion zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Iraklion, Griekenland in augustus?

Een huurauto in Iraklion kost ongeveer € 37 in augustus. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf € 18. Als je een auto voor een week wilt huren, vind je verschillende deals voor zo'n € 8. De gemiddelde prijs is hier € 35.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Iraklion, Griekenland-autoverhuur?

Huurauto's in Iraklion van populaire bedrijven zoals Caldera, Avis en GREEN MOTION bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Iraklion, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Iraklion, Griekenland?

De maximumsnelheid van Iraklion is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Iraklion is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Ford Kuga huren in Iraklion?

Is het weer in Iraklion hetzelfde als in de rest van Kreta?

Het klimaat in Kreta in juli is gewoonlijk 26 °C met een verwachte neerslag van 1 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Iraklion voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Iraklion bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Iraklion worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Iraklion?

Er zijn 149 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Iraklion per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Iraklion?

In een aantal landen, waaronder Iraklion, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Iraklion?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Iraklion. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Iraklion?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Iraklion. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Iraklion?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Iraklion door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Iraklion met gratis annuleren?

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in Iraklion.

Kan ik op momondo een auto huren in Iraklion met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Iraklion met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Iraklion met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in Iraklion.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Iraklion met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Iraklion vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Iraklion te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 23-7
12:00
di 30-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Iraklion

Populaire typen huurauto's in Iraklion