Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Thessaloniki, Centraal Macedonië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Thessaloniki, Centraal Macedonië? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
wo 24-7
wo 31-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Thessaloniki, Centraal Macedonië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Thessaloniki, Centraal Macedonië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Thessaloniki

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Thessaloniki

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Thessaloniki?

De goedkoopste huurauto's in Thessaloniki worden doorgaans gevonden via AbbyCar Car Rentals. Als je boekt bij AbbyCar Car Rentals, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Thessaloniki is € 26/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Thessaloniki?

De meeste momondo-gebruikers huren de Jeep Renegade in Thessaloniki, maar de Suzuki Celerio is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Jeep Renegade te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 39 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Jeep Renegade in Thessaloniki voor slechts € 7 per dag. De Suzuki Celerio in Thessaloniki kost gemiddeld € 21 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 3 per dag.

Thessaloniki, Centraal Macedonië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Thessaloniki

Klein auto's

€ 7 - € 43

Alle typen auto's

€ 10 - € 53

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Thessaloniki, Griekenland is € 18. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Thessaloniki, Griekenland is in januari. De prijs is dan 62% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 7 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 28% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Thessaloniki. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Thessaloniki verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Thessaloniki die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Thessaloniki, Griekenland is € 31. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Thessaloniki, Griekenland is in februari. De prijs is dan 75% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 8 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Thessaloniki. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Thessaloniki verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Thessaloniki die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Thessaloniki, Griekenland is € 54. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Thessaloniki, Griekenland is in februari. De prijs is dan 78% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 54% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Thessaloniki. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Thessaloniki verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Thessaloniki, Griekenland is € 30. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Thessaloniki, Griekenland is in februari. De prijs is dan 71% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 9 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 20% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Thessaloniki. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Thessaloniki verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Thessaloniki die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Thessaloniki, Griekenland is € 55. De goedkoopste periode om een busje te huren in Thessaloniki, Griekenland is in februari. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 31 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 55% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Thessaloniki. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Thessaloniki verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Thessaloniki, Griekenland is € 30. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Thessaloniki, Griekenland is in maart. De prijs is dan 17% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 25 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Thessaloniki. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Thessaloniki verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 7/dag

11 sep. - 25 sep.
Kia Picanto
Peugeot 208
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

1 okt. - 5 okt.
Peugeot 208
Fiat 500
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 9/dag

1 okt. - 5 okt.
Fiat 500

Overzicht autoverhuur Thessaloniki

Alle bekende autoverhuurders in Thessaloniki, Centraal Macedonië

Hertz

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

5,9

Avis

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,6

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

9,6

Prijs-kwaliteit

10,0

Sixt

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,3

Totaalscore

8,2

Ophalen/inleveren

8,2

Prijs-kwaliteit

7,5

Avance Rent a Car

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

6,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Budget

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

7,3

Totaalscore

7,3

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

7,3

Europcar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,1

Totaalscore

6,9

Ophalen/inleveren

6,9

Prijs-kwaliteit

6,9

keddy by Europcar

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

diRENT

9 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Thessaloniki

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Thessaloniki

Populairste verhuurder

AA Cars Car Rental

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 13

Populairste model

Jeep Renegade
Het populairste autoverhuurbedrijf in Thessaloniki dat deze maand op momondo werd gevonden, is AA Cars Car Rental. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Centauro en Record Go
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Thessaloniki: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Thessaloniki is € 13/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 31/dag.
Het populairste automodel om te huren in Thessaloniki was in de afgelopen 7 dagen de Jeep Renegade. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Suzuki Celerio.

Met een huurauto rijden in Thessaloniki - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Thessaloniki zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Thessaloniki, Griekenland in augustus?

In augustus is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Thessaloniki € 26. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij € 25. Een week een auto huren kost gemiddeld € 22 in Thessaloniki, in augustus. De goedkoopste prijzen beginnen bij € 6.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Thessaloniki, Griekenland-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Thessaloniki heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Thessaloniki zijn Avis, SURPRICE CAR RENTAL en Avance Rent a Car, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Thessaloniki tijdens augustus?

De beste manier om gedurende de maand augustus van de bezienswaardigheden in Thessaloniki te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Thessaloniki een gemiddelde temperatuur heeft van 22 °C en een gemiddelde regenval van 27 mm gedurende de maand augustus. Een Cabrio huren in Thessaloniki kost gemiddeld € 65 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Thessaloniki, Griekenland?

De maximumsnelheid van Thessaloniki is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Thessaloniki is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Thessaloniki, Griekenland in juli?

Tijdens de maand juli is de gemiddelde temperatuur in Thessaloniki 27 °C en de verwachte neerslag 24 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Thessaloniki.

Is het weer in Thessaloniki hetzelfde als in de rest van Centraal Macedonië?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Centraal Macedonië of de nabijgelegen gebieden in juli met Thessaloniki als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 27 °C verwachten en ongeveer 24 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Thessaloniki bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Thessaloniki zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Thessaloniki?

Per juli 2024 zijn er 143 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Thessaloniki.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Thessaloniki?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Thessaloniki. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Thessaloniki?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Thessaloniki. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Thessaloniki?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Thessaloniki boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Thessaloniki?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Thessaloniki door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Thessaloniki met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Thessaloniki met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Thessaloniki met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Thessaloniki.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Thessaloniki met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in Thessaloniki.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Thessaloniki met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Thessaloniki met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Thessaloniki te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 24-7
12:00
wo 31-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Thessaloniki

Populaire typen huurauto's in Thessaloniki