Auto huren Thessaloniki, Griekenland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Thessaloniki, Griekenland? Start je zoektocht hier!

Thessaloniki, MC, Griekenland
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Thessaloniki, MC, Griekenland
wo 21-4
12:00
wo 28-4
12:00

Overzicht autoverhuur Thessaloniki

Alle bekende autoverhuurders in Thessaloniki, Griekenland
Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 38 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.9

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.6

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Oké 5.8

Score gebaseerd op 11 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.7

Score gebaseerd op 3 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Thessaloniki, Griekenland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Thessaloniki Makedonia Apt.

Autoverhuur in Thessaloniki

203 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Thessaloniki met momondo in april.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Thessaloniki autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Thessaloniki. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Thessaloniki heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Thessaloniki is GREEN MOTION , met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van 22 € bij 2 locaties in Thessaloniki. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij GREEN MOTION in Thessaloniki is 7 €.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Thessaloniki, Griekenland-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Thessaloniki heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Thessaloniki zijn Alamo, National en Avis, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Thessaloniki tijdens mei?

De beste manier om gedurende de maand mei van de bezienswaardigheden in Thessaloniki te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Thessaloniki een gemiddelde temperatuur heeft van 24 °C en een gemiddelde regenval van 30 mm gedurende de maand mei. Een Cabrio huren in Thessaloniki kost gemiddeld 61 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Thessaloniki heeft de meeste locaties?

diRENT is de autoverhuurder met de meeste locaties in Thessaloniki, Griekenland. Bij deze 8 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 34 € te betalen in Thessaloniki, Griekenland.

Wat is de maximumsnelheid in Thessaloniki, Griekenland?

De maximumsnelheid van Thessaloniki is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Thessaloniki is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Thessaloniki, Griekenland in april?

Tijdens de maand april is de gemiddelde temperatuur in Thessaloniki 14 °C en de verwachte neerslag 38 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Thessaloniki.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het klimaat in Thessaloniki heeft doorgaans tijdens april geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Thessaloniki. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Thessaloniki vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat Panda, de Opel Corsa en de Ford Ka.

Is het weer in Thessaloniki hetzelfde als in de rest van Centraal Macedonië?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Centraal Macedonië of de nabijgelegen gebieden in april met Thessaloniki als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 14 °C verwachten en ongeveer 38 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Thessaloniki

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Thessaloniki

Start nu met het plannen van je reis naar Thessaloniki