Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Amsterdam, Noord-Holland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Amsterdam, Noord-Holland? Start je zoektocht hier!

Amsterdam, Nederland
16 apr. — 23 apr.
Amsterdam, Nederland
di 16-4
12:00
di 23-4
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023

Statistieken en trends voor huurauto's in Amsterdam

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Amsterdam

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Amsterdam?

De goedkoopste huurauto's in Amsterdam worden doorgaans gevonden via Goldcar Rental SP. Als je boekt bij Goldcar Rental SP, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 11/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Amsterdam is € 22/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Amsterdam heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Amsterdam de meeste locaties, met 8 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Amsterdam?

De Volkswagen T-Cross en de Toyota Aygo zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Amsterdam. Huurprijzen voor de Volkswagen T-Cross kunnen in Amsterdam verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 48/dag en deze kan zelfs slechts € 18/ dag zijn. De huurprijzen voor de Toyota Aygo kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 44/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 15/dag.

De beste deals voor huurauto's in Amsterdam, Noord-Holland

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Amsterdam, Noord-Holland
Economy€ 15/dag
Compact€ 20/dag
Tussenmaat€ 27/dag
Standaard€ 42/dag
Klein€ 15/dag
Premium€ 42/dag
Middenklasse SUV€ 17/dag
Compacte stationwagen€ 28/dag
Standaard SUV€ 38/dag
Gemiddelde stationwagen€ 45/dag
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Amsterdam, Noord-Holland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Amsterdam

Klein auto's

€ 33 - € 57

Alle typen auto's

€ 46 - € 89

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Amsterdam, Nederland is € 44. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Amsterdam, Nederland is in maart. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 33 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 36% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Amsterdam. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Amsterdam verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Amsterdam die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Amsterdam, Nederland is € 69. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Amsterdam, Nederland is in februari. De prijs is dan 22% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 54 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 2% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Amsterdam. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Amsterdam verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Amsterdam die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Amsterdam, Nederland is € 100. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Amsterdam, Nederland is in april. De prijs is dan 24% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 76 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 32% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Amsterdam. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Amsterdam verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Amsterdam die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Amsterdam, Nederland is € 71. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Amsterdam, Nederland is in maart. De prijs is dan 14% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 62 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 6% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Amsterdam. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Amsterdam verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Amsterdam die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Amsterdam, Nederland is € 115. De goedkoopste periode om een busje te huren in Amsterdam, Nederland is in maart. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 80 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 41% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Amsterdam. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Amsterdam verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Amsterdam, Nederland is € 139. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Amsterdam, Nederland is in augustus. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 101 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 52% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Amsterdam. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Amsterdam verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Amsterdam, Nederland is € 109. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Amsterdam, Nederland is in oktober. De prijs is dan 6% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 116 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 38% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Amsterdam. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Amsterdam verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Volkswagen up!
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 15/dag

4 jun. - 30 jun.
Volkswagen up!
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 15/dag

4 jun. - 30 jun.
Toyota Yaris
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 17/dag

4 jun. - 30 jun.
Toyota Yaris

Overzicht autoverhuur Amsterdam

Alle bekende autoverhuurders in Amsterdam, Noord-Holland

FLIZZR

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Dollar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,3

Totaalscore

9,3

Ophalen/inleveren

9,3

Prijs-kwaliteit

9,0

National

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

9,0

Ophalen/inleveren

9,0

Prijs-kwaliteit

9,0

Avis

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,2

Comfort

9,0

Totaalscore

8,8

Ophalen/inleveren

8,6

Prijs-kwaliteit

8,4

Enterprise Rent-A-Car

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,7

Totaalscore

8,4

Ophalen/inleveren

8,1

Prijs-kwaliteit

8,4

Europcar

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

7,9

Totaalscore

8,4

Ophalen/inleveren

8,5

Prijs-kwaliteit

7,8

Thrifty

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,3

Totaalscore

8,3

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Budget

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,4

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,4

Prijs-kwaliteit

8,4

Korte feitjes over huurauto's in Amsterdam

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Amsterdam

Populairste verhuurder

keddy by Europcar

Populaire typen auto's

Compact, Economy, Mini

Goedkoopste huurauto

€ 18

Populairste model

Volkswagen T-Cross
Het populairste autoverhuurbedrijf in Amsterdam dat deze maand op momondo werd gevonden, is keddy by Europcar. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Alamo en Goldcar Rental SP
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Amsterdam: Compact, Economy en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Amsterdam is € 18/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 36/dag.
Het populairste automodel om te huren in Amsterdam was in de afgelopen 7 dagen de Volkswagen T-Cross. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Toyota Aygo.

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Amsterdam

Nabijgelegen trekpleisters:

Osdorpplein6,3 km
Vondelpark9,1 km
Amsterdam RAI9,1 km
Koninklijk Concertgebouw9,3 km
Museumplein9,7 km

Nabijgelegen trekpleisters:

AFAS Live100,1 km
Amsterdam ArenA100,4 km
Ziggo Dome100,5 km
Amsterdam RAI104,4 km
Flevopark105,3 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Osdorpplein51,4 km
Ziggo Dome52,4 km
AFAS Live52,6 km
Amsterdam ArenA52,7 km
Amsterdam RAI52,8 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Amsterdam

Hieronder staan de populairste hotels in Amsterdam
Tribe Amsterdam City

Tribe Amsterdam City

Termini 9, Amsterdam, North Holland, Netherlands

4,0 km van het stadscentrum

Ruby Emma Hotel Amsterdam

Ruby Emma Hotel Amsterdam

Amstelvlietstraat 4, Amsterdam, North Holland, Netherlands

4,3 km van het stadscentrum

Tivoli Doelen Amsterdam Hotel

Tivoli Doelen Amsterdam Hotel

Nieuwe Doelenstraat 24, Amsterdam, North Holland, Netherlands

0,6 km van het stadscentrum

Via Amsterdam

Via Amsterdam

20 Diemerhof Via Amsterdam, Amsterdam, North Holland, Netherlands

6,6 km van het stadscentrum

Nh Barbizon Palace

Nh Barbizon Palace

Prins Hendrikkade 59-72, Amsterdam, North Holland, Netherlands

0,5 km van het stadscentrum

Olympic Hotel

Olympic Hotel

Ijsbaanpad 12, Amsterdam, North Holland, Netherlands

4,6 km van het stadscentrum

Novotel Amsterdam City

Novotel Amsterdam City

Europaboulevard 10, Amsterdam, North Holland, Netherlands

4,4 km van het stadscentrum

nhow Amsterdam RAI

nhow Amsterdam RAI

Europaboulevard 2b, Amsterdam, North Holland, Netherlands

3,9 km van het stadscentrum

The Flying Pig Uptown Hostel

The Flying Pig Uptown Hostel

Vossiusstraat 46, Amsterdam, North Holland, Netherlands

1,9 km van het stadscentrum

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Staalmeesterslaan 410, Amsterdam, North Holland, Netherlands

3,6 km van het stadscentrum

This Hostel

This Hostel

Warmoesstraat 14, Amsterdam, North Holland, Netherlands

0,4 km van het stadscentrum

Amsterdam Marriott Hotel

Amsterdam Marriott Hotel

Stadhouderskade 12, Amsterdam, North Holland, Netherlands

1,6 km van het stadscentrum

Eden Hotel Amsterdam

Eden Hotel Amsterdam

Amstel 144, Amsterdam, North Holland, Netherlands

0,8 km van het stadscentrum

Inntel Hotels Amsterdam Centre

Inntel Hotels Amsterdam Centre

Nieuwezijds Kolk 19, Amsterdam, North Holland, Netherlands

0,3 km van het stadscentrum

Mercure Amsterdam North Station

Mercure Amsterdam North Station

Termini 11, Amsterdam, North Holland, Netherlands

4,0 km van het stadscentrum

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Dam 9, Amsterdam, North Holland, Netherlands

0,1 km van het stadscentrum

The Social Hub Amsterdam City

The Social Hub Amsterdam City

Wibautstraat 129, Amsterdam, North Holland, Netherlands

2,4 km van het stadscentrum

Park Inn by Radisson Amsterdam City West

Park Inn by Radisson Amsterdam City West

La Guardiaweg 59, Amsterdam, North Holland, Netherlands

4,1 km van het stadscentrum


Met een huurauto rijden in Amsterdam - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Amsterdam zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Amsterdam, Nederland in mei?

In mei is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Amsterdam € 48. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij € 27. € 40 is een standaard deal voor een week lang een auto huren in Amsterdam, maar voor mei is het niet vreemd om prijzen tegen te komen vanaf € 19, afhankelijk van je voorwaarden.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Amsterdam, Nederland-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Amsterdam bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Alamo, Hertz en FLIZZR annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is het beste type auto om te huren in Amsterdam tijdens mei?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Amsterdam in mei. Gemiddeld ontvangt Amsterdam 60 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 15 °C in de maand mei. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Amsterdam kost gemiddeld € 73 per dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Volvo XC90 huren in Amsterdam?

Hoe is het weer in Amsterdam, Nederland in april?

Het weer in Amsterdam is in de maand april gewoonlijk 8 °C en de verwachte neerslag is 30 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Amsterdam hetzelfde als in de rest van Noord-Holland?

Het klimaat in Noord-Holland in april is gewoonlijk 7 °C met een verwachte neerslag van 30 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Amsterdam voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Amsterdam bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Amsterdam worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Amsterdam?

Per april 2024 zijn er 81 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Amsterdam.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Amsterdam?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Amsterdam. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Amsterdam?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Amsterdam. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Amsterdam?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Amsterdam boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Amsterdam?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Amsterdam een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Amsterdam met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Amsterdam en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Amsterdam met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Amsterdam.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Amsterdam met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Amsterdam.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Amsterdam met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Amsterdam met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Amsterdam te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Vind betere resultaten voor je verblijf in Amsterdam

Populaire typen huurauto's in Amsterdam


Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 16-4
12:00
di 23-4
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen