Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Eindhoven, Noord-Brabant

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Eindhoven, Noord-Brabant? Start je zoektocht hier!

Eindhoven, Nederland
23 apr. — 30 apr.
Eindhoven, Nederland
di 23-4
12:00
di 30-4
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Eindhoven, Noord-Brabant

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Eindhoven, Noord-Brabant
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Eindhoven, Noord-Brabant huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Eindhoven

Klein auto's

€ 44 - € 61

Alle typen auto's

€ 58 - € 79

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Eindhoven, Nederland is € 50. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Eindhoven, Nederland is in maart. De prijs is dan 14% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 44 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Eindhoven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Eindhoven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Eindhoven die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Eindhoven, Nederland is € 72. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Eindhoven, Nederland is in februari. De prijs is dan 16% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 61 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 7% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Eindhoven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Eindhoven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Eindhoven die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Eindhoven, Nederland is € 102. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Eindhoven, Nederland is in november. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 75 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 35% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Eindhoven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Eindhoven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Eindhoven, Nederland is € 77. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Eindhoven, Nederland is in oktober. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 50 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 13% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Eindhoven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Eindhoven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Eindhoven die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Eindhoven, Nederland is € 86. De goedkoopste periode om een busje te huren in Eindhoven, Nederland is in juni. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 65 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 23% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Eindhoven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Eindhoven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Eindhoven, Nederland is € 123. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Eindhoven, Nederland is in november. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 81 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 46% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Eindhoven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Eindhoven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Eindhoven, Nederland is € 86. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Eindhoven, Nederland is in januari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 87 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 23% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Eindhoven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Eindhoven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 20/dag

29 apr. - 13 mei.
Kia Picanto
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 21/dag

30 apr. - 14 mei.
Renault Zoe
Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 22/dag

1 mei. - 15 mei.
Ford Ka

Statistieken en trends voor huurauto's in Eindhoven

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Eindhoven

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Eindhoven?

De goedkoopste huurauto's in Eindhoven worden doorgaans gevonden via Thrifty. Als je boekt bij Thrifty, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 21/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Eindhoven is € 38/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Eindhoven heeft de meeste locaties?

Hertz heeft van alle autoverhuurbedrijven in Eindhoven de meeste locaties, met 4 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Eindhoven?

De Toyota Aygo huren in Eindhoven is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Ford Ka. Onze gebruikers vonden deals voor de Toyota Aygo in Eindhoven voor gemiddeld € 45 per dag en voor slechts € 22 per dag. Het kost gemiddeld € 43 per dag om de Ford Ka te huren in Eindhoven, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 21 per dag.

Overzicht autoverhuur Eindhoven

Alle bekende autoverhuurders in Eindhoven, Noord-Brabant

Budget

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Enterprise Rent-A-Car

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Sixt

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

9,2

Totaalscore

9,0

Ophalen/inleveren

8,9

Prijs-kwaliteit

8,6

Dollar

2 locaties

Thrifty

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,6

Totaalscore

8,6

Ophalen/inleveren

8,6

Prijs-kwaliteit

5,3

Avis

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Ace

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Hertz

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

7,6

Totaalscore

7,2

Ophalen/inleveren

8,4

Prijs-kwaliteit

5,2

Korte feitjes over huurauto's in Eindhoven

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Eindhoven

Populairste verhuurder

Thrifty

Populaire typen auto's

Compact, Mini, Economy

Goedkoopste huurauto

€ 26

Populairste model

Class Luxury Van
Het populairste autoverhuurbedrijf in Eindhoven dat deze maand op momondo werd gevonden, is Thrifty. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Enterprise Rent-A-Car en keddy by Europcar
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Eindhoven: Compact, Mini en Economy.
De laagste prijs voor een huurauto in Eindhoven is € 26/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 46/dag.
Het populairste automodel om te huren in Eindhoven was in de afgelopen 7 dagen de Class Luxury Van. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Toyota Aygo.

Met een huurauto rijden in Eindhoven - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Eindhoven zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Eindhoven, Nederland in mei?

Voor een huurauto in Eindhoven betaal je in mei € 28 in het weekend. De gemiddelde prijs voor deze periode is € 67. Mensen die in Eindhoven een week een auto willen huren in mei hebben deals gevonden vanaf € 50. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf € 31.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Eindhoven, Nederland-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Eindhoven geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Eindhoven. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Eindhoven tijdens mei?

Het huren van een standaard type auto in Eindhoven gedurende de maand mei is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 15 °C en neerslag rond de 50 mm in mei, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Eindhoven kost gemiddeld € 60 per dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Volkswagen T-Cross huren in Eindhoven?

Hoe is het weer in Eindhoven, Nederland in april?

Het weer in Eindhoven is in de maand april gewoonlijk 8 °C en de verwachte neerslag is 30 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Eindhoven hetzelfde als in de rest van Noord-Brabant?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Noord-Brabant of de nabijgelegen gebieden in april met Eindhoven als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 8 °C verwachten en ongeveer 30 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Eindhoven bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Eindhoven worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Eindhoven?

Per april 2024 zijn er 42 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Eindhoven.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Eindhoven?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Eindhoven. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Eindhoven?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Eindhoven. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Eindhoven?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Eindhoven boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Eindhoven?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Eindhoven, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Eindhoven met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Eindhoven met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Eindhoven met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Eindhoven kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Eindhoven met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Eindhoven.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Eindhoven met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Eindhoven met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Eindhoven te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 23-4
12:00
di 30-4
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Eindhoven

Populaire typen huurauto's in Eindhoven