Huurauto's in Den Haag, Nederland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Den Haag, Nederland? Start je zoektocht hier!

Den Haag, Nederland
10 aug. — 17 aug.
Zelfde inleverlocatie
Den Haag, Nederland
di 10-8
12:00
di 17-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Den Haag, Nederland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

23 € - 34 €

Alle typen auto's

23 € - 72 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Den Haag, Nederland is 24 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Den Haag, Nederland is in februari. De prijs is dan 8% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 23 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 46% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Den Haag. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Den Haag verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Den Haag die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Den Haag, Nederland is 39 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Den Haag, Nederland is in januari. De prijs is dan 13% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 34 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 16% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Den Haag. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Den Haag verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Den Haag die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Den Haag, Nederland is 68 €. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Den Haag, Nederland is in maart. De prijs is dan 46% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 37 € per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 33% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Den Haag. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Den Haag verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Den Haag die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Den Haag, Nederland is 27 €. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Den Haag, Nederland is in januari. De prijs is dan 18% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 23 € per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 40% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Den Haag. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Den Haag verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Den Haag die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Den Haag, Nederland is 70 €. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Den Haag, Nederland is in januari. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 37 € per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 35% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Den Haag. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Den Haag verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Busje in Den Haag die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Luxe in Den Haag, Nederland is 46 €. De goedkoopste periode om een Luxe te huren in Den Haag, Nederland is in augustus. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 55 € per dag. De prijs voor het huren van een Luxe is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Den Haag. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Den Haag verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Luxe in Den Haag die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

Citroen C2
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2-3-deurs voertuigen
Thrifty

21 €/dag

30 aug. - 30 sep.
Citroen C2
Citroen C2
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2-3-deurs voertuigen
Hertz

22 €/dag

30 aug. - 30 sep.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
2/4-deurs voertuigen
Thrifty

22 €/dag

30 aug. - 30 sep.
Chevrolet Sonic Sedan

Overzicht autoverhuur Den Haag

Alle bekende autoverhuurders in Den Haag, Nederland
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,6

Totaalscore

8,6

Ophalen/Inleveren

9,0

Waar voor je geld

8,3
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

8,6

Totaalscore

8,6

Ophalen/Inleveren

8,3

Waar voor je geld

8,0
3 locaties
2 locaties

Vind populaire trekpleisters dichtbij de ophaallocatie van je huurauto

Nabijgelegen trekpleisters:

Madurodam18,6 km
Scheveningen Strand21,0 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Scheveningen Strand38,1 km
Madurodam39,5 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Madurodam103,4 km
Scheveningen Strand105,3 km

Afstand tot populaire hotels vanaf Den Haag, Nederland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Rotterdam Den Haag

Autoverhuur in Den Haag

525 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Den Haag met momondo in augustus.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Den Haag autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Europcar en Budget zijn een aantal van de bedrijven die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Den Haag te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Den Haag deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Den Haag, Nederland in september?

Een huurauto in Den Haag kost ongeveer 29 € in september. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf 16 €. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was 11 € en inclusief extra huuropties zo'n 19 €.

Wat is het beste type auto om te huren in Den Haag tijdens september?

Als je in de maand september naar Den Haag reist, raden we aan een economy-type auto te huren om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het weer en de wegomstandigheden. Een economy-type auto kan zowel de natte als de droge wegomstandigheden aan die vaak worden gezien in Den Haag tijdens september, wanneer de temperatuur rond de 11 °C ligt en de neerslag gemiddeld 84 mm is. Een Economy huren in Den Haag kost gemiddeld 31 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Den Haag heeft de meeste locaties?

Europcar heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Den Haag, Nederland, met 2 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n 39 €/per dag wanneer ze een auto huren bij Europcar in Den Haag, Nederland.

Hoe is het weer in Den Haag, Nederland in augustus?

Tijdens de maand augustus is de gemiddelde temperatuur in Den Haag 17 °C en de verwachte neerslag 68 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Den Haag.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in augustus?

De temperaturen in Den Haag zijn tijdens augustus doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Den Haag hetzelfde als in de rest van Zuid-Holland?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Den Haag voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand augustus is het van belang om te weten dat de rest van Zuid-Holland gewoonlijk een temperatuur heeft van 17 °C en er over het algemeen 65,3 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Den Haag

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Den Haag

Start met het plannen van je reis naar Den Haag