Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Breda, Noord-Brabant

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Breda, Noord-Brabant? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
do 25-7
do 1-8

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Breda, Noord-Brabant

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Breda, Noord-Brabant
Economy€ 27/dag
Compact€ 32/dag
Tussenmaat€ 37/dag
Full-size SUV€ 91/dag
Klein€ 27/dag
Middenklasse SUV€ 37/dag
Aanbevolen door de aanbieder€ 47/dag
Gemiddelde stationwagen€ 50/dag
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Breda

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Breda

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Breda?

De goedkoopste huurauto's in Breda worden doorgaans gevonden via keddy by Europcar. Als je boekt bij keddy by Europcar, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 27/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Breda is € 30/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Breda?

De Toyota Aygo huren in Breda is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Opel Corsa. Onze gebruikers vonden deals voor de Toyota Aygo in Breda voor gemiddeld € 48 per dag en voor slechts € 18 per dag. Het kost gemiddeld € 45 per dag om de Opel Corsa te huren in Breda, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 20 per dag.

Breda, Noord-Brabant huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Breda

Klein auto's

€ 37 - € 65

Alle typen auto's

€ 42 - € 87

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Breda, Nederland is € 45. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Breda, Nederland is in april. De prijs is dan 20% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 37 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 15% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Breda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Breda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Breda die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Breda, Nederland is € 66. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Breda, Nederland is in maart. De prijs is dan 42% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 39 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 20% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Breda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Breda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Breda die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Breda, Nederland is € 68. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Breda, Nederland is in mei. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 41 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 21% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Breda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Breda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Breda, Nederland is € 56. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Breda, Nederland is in oktober. De prijs is dan 38% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 35 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 4% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Breda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Breda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Breda die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Breda, Nederland is € 47. De goedkoopste periode om een busje te huren in Breda, Nederland is in januari. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 31 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 12% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Breda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Breda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Breda, Nederland is € 76. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Breda, Nederland is in februari. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 51 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 29% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Breda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Breda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor luxe auto huurauto's in Breda die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 27/dag

26 jul. - 26 aug.
Toyota Yaris
Toyota Aygo
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 27/dag

26 jul. - 26 aug.
Toyota Aygo
Toyota Aygo
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 31/dag

7 sep. - 14 sep.
Toyota Aygo

Overzicht autoverhuur Breda

Alle bekende autoverhuurders in Breda, Noord-Brabant

Budget

2 locaties

Dollar

1 locatie

Thrifty

1 locatie

Avis

1 locatie

Europcar

1 locatie

Hertz

1 locatie

Free2Move

3 locaties

Sunnycars

3 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Breda

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Breda

Populairste verhuurder

Thrifty

Populaire typen auto's

Mini, Economy, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 35

Populairste model

Toyota Aygo
Het populairste autoverhuurbedrijf in Breda dat deze maand op momondo werd gevonden, is Thrifty. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Hertz en Avis
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Breda: Mini, Economy en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Breda is € 35/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 48/dag.
Het populairste automodel om te huren in Breda was in de afgelopen 7 dagen de Toyota Aygo. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Opel Corsa.

Met een huurauto rijden in Breda - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Breda zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Breda, Nederland in augustus?

Om augustus een weekend een auto te huren in Breda, vonden we prijzen al vanaf € 79, en een gemiddelde prijs van € 79. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n € 33 tot € 55.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi Q2 huren in Breda?

Is het weer in Breda hetzelfde als in de rest van Noord-Brabant?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Breda voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Noord-Brabant gewoonlijk een temperatuur heeft van 17 °C en er over het algemeen 75 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Breda bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Breda worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Breda?

Er zijn 16 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Breda per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Breda?

In een aantal landen, waaronder Breda, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Breda?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Breda. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Breda?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Breda boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Breda?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Breda, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Breda met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Breda en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Breda met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Breda.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Breda met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Breda met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Breda met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Breda met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Breda te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 25-7
12:00
do 1-8
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Breda

Vind autoverhuurbedrijven op deze populaire luchthavens nabij Breda