Wat we doen

momondo is een gratis en inspirerende wereldwijde reiszoekmachine die miljarden prijzen voor goedkope vluchten, hotels en autohuurdeals met elkaar vergelijkt.

We geven reizigers een overzicht van beschikbare reismogelijkheden, zonder daar extra kosten aan toe te voegen.

We verkopen geen vliegtickets of hotelkamers en verhuren geen auto’s – we tonen je beschikbare prijzen en laten het aan jou over om te kiezen voor het aanbod dat je prefereert. Met één klik word je doorgestuurd naar de site van je keuze, waar je de boeking kunt maken.

Tegenwoordig maken reizigers in meer dan 30 internationale markten gebruik van onze diensten en staan we internationaal hoog aangeschreven vanwege onze unieke producten en diensten. We worden aanbevolen door media-leiders zoals Forbes, The Daily Telegraph, Time en AOL en zijn in onze branch uitgeroepen tot Best Meta Search Website, Best Use of Social Media en Best Airfare Search Site.

Onze visie

We geloven dat iedereen in staat zou moeten zijn om over de wereld te reizen. Onze visie is een wereld waarin onze verschillen een bron van inspiratie en ontwikkeling zijn en niet van intolerantie en vooroordelen. Onze doelstelling is om ieder van ons moed in te spreken en aan te moedigen om nieuwsgierig te blijven en ruimdenkend te zijn, zodat we allemaal kunnen genieten van een betere, meer gevarieerde wereld.

Let’s Open Our World

We zijn opgericht in 2006 en vandaag de dag werken we met meer dan 250 mensen uit meer dan 40 landen in ons hoofdkantoor in Kopenhagen in Denemarken. momondo wordt beheerd door KAYAK, een onafhankelijke dochteronderneming van Booking Holdings Inc. We hebben passie voor ons werk en we zijn er trots op dat we de wereld mogen openstellen samen met onze medereizigers.

Wil je meer weten over onze doelstelling? Ga dan naar momondo.nl/letsopenourworld.

stay curious