Over ons Over ons

Over ons

momondo is een reiszoekmachine die de beste deals voor vliegtickets, hotels, huurauto's en pakketreizen zoekt en vergelijkt. We zijn een gratis dienst, wat betekent dat we nooit boekingskosten rekenen of prijzen verhogen door het gebruik van cookies.

Wat wij doen

momondo is een wereldwijde reiszoekmachine die vliegtickets, hotels, en huurauto's zoekt en vergelijkt.
We verkopen geen vliegtickets, hotelkamers of huurauto's - in plaats daarvan tonen wij jou een overzicht van alle beschikbare reisopties en actuele prijzen, en laten de keuze dan aan jou. Eén klik en je wordt direct naar de gekozen website doorgestuurd, waar je je boeking kan voltooien.
Tegenwoordig maken reizigers in meer dan 30 internationale markten gebruik van onze diensten en staan we internationaal hoog aangeschreven vanwege onze unieke producten en diensten. We worden aanbevolen door media-leiders zoals Forbes, The Daily Telegraph, Time en AOL en zijn in onze branch uitgeroepen tot Best Meta Search Website, Best Use of Social Media en Best Airfare Search Site.

Onze visie

We geloven dat iedereen in staat zou moeten zijn om over de wereld te reizen. Onze visie is een wereld waarin onze verschillen een bron van inspiratie en ontwikkeling zijn en niet van intolerantie en vooroordelen. Onze doelstelling is om ieder van ons moed in te spreken en aan te moedigen om nieuwsgierig te blijven en ruimdenkend te zijn, zodat we allemaal kunnen genieten van een betere, meer gevarieerde wereld.

Let’s Open Our World

We zijn opgericht in 2006 en zijn gebaseerd in Kopenhagen, Denemarken. momondo wordt beheerd door KAYAK, een onafhankelijke dochteronderneming van Booking Holdings Inc. We hebben passie voor ons werk en we zijn er trots op dat we de wereld mogen openstellen samen met onze medereizigers.

Wil je meer weten over onze doelstelling? Ga dan naar momondo.nl/letsopenourworld


Wat informatie over momondo

Zo werkt momondo en waarom we gratis zijn voor jou

Beste prijsgarantie

Zijn dit écht de meest goedkope vliegtickets? Met onze Beste prijsgarantie weet je zeker dat je de meest goedkope vluchten online boekt.

100% prijstransparantie

Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de vliegticketprijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen voor vliegtickets aan te passen of te verhogen.

Betrouwbaar en gratis

Wij zijn geheel gratis in gebruik - geen verborgen kosten of vergoedingen - en we worden aanbevolen door Frommer’s, CNN en The New York Times.