Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Alicante, Valencia

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Alicante, Valencia? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
wo 24-7
wo 31-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Alicante, Valencia

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Alicante, Valencia
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Alicante

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Alicante

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Alicante?

De goedkoopste huurauto's in Alicante worden doorgaans gevonden via Record Go. Als je boekt bij Record Go, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Alicante is € 18/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Alicante heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Alicante de meeste locaties, met 6 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Alicante?

De Fiat 500 en de Opel Corsa zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Alicante. Huurprijzen voor de Fiat 500 kunnen in Alicante verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 17/dag en deze kan zelfs slechts € 4/ dag zijn. De huurprijzen voor de Opel Corsa kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 20/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 6/dag.

Alicante, Valencia huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Alicante

Klein auto's

€ 15 - € 31

Alle typen auto's

€ 23 - € 55

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Alicante, Spanje is € 20. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Alicante, Spanje is in januari. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 15 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 49% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Alicante. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Alicante verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Alicante die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Alicante, Spanje is € 43. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Alicante, Spanje is in november. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 27 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 12% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Alicante. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Alicante verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Alicante die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Alicante, Spanje is € 79. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Alicante, Spanje is in februari. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 53 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 51% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Alicante. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Alicante verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Alicante, Spanje is € 23. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Alicante, Spanje is in november. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 39% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Alicante. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Alicante verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Alicante die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Alicante, Spanje is € 69. De goedkoopste periode om een busje te huren in Alicante, Spanje is in januari. De prijs is dan 65% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 25 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 45% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Alicante. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Alicante verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Alicante, Spanje is € 94. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Alicante, Spanje is in oktober. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 47 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 59% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Alicante. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Alicante verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Alicante, Spanje is € 38. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Alicante, Spanje is in juni. De prijs is dan 34% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 26 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 0% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Alicante. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Alicante verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

23 aug. - 4 sep.
Kia Picanto
Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

21 aug. - 2 sep.
Kia Picanto
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

22 jul. - 25 jul.
Opel Corsa

Overzicht autoverhuur Alicante

Alle bekende autoverhuurders in Alicante, Valencia

Hertz

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Thrifty

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Europcar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Enterprise Rent-A-Car

3 locaties

Alamo

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Centauro

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,6

Totaalscore

6,6

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,6

Ace

2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Alicante

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Alicante

Populairste verhuurder

Record Go

Populaire typen auto's

Economy, Compact, SUV

Goedkoopste huurauto

€ 9

Populairste model

Class Convertible
Het populairste autoverhuurbedrijf in Alicante dat deze maand op momondo werd gevonden, is Record Go. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Goldcar Rental SP en KeyGo Rent
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Alicante: Economy, Compact en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Alicante is € 9/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 24/dag.
Het populairste automodel om te huren in Alicante was in de afgelopen 7 dagen de Class Convertible. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Fiat 500.

Met een huurauto rijden in Alicante - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Alicante zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Alicante, Spanje in augustus?

Om augustus een weekend een auto te huren in Alicante, vonden we prijzen al vanaf € 11, en een gemiddelde prijs van € 26. € 40 is een standaard deal voor een week lang een auto huren in Alicante, maar voor augustus is het niet vreemd om prijzen tegen te komen vanaf € 11, afhankelijk van je voorwaarden.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Alicante, Spanje-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Alicante heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Alicante zijn Alamo, Leasys Rent en National, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Alicante tijdens augustus?

De beste manier om gedurende de maand augustus van de bezienswaardigheden in Alicante te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Alicante een gemiddelde temperatuur heeft van 23 °C en een gemiddelde regenval van 47 mm gedurende de maand augustus. Een Cabrio huren in Alicante kost gemiddeld € 19 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Alicante, Spanje?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Alicante, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Alicante zijn respectievelijk 120 km/u en 100 km/u. Als je een auto huurt in Alicante, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Fiat 500C huren in Alicante?

Hoe is het weer in Alicante, Spanje in juli?

In juli, heeft Alicante over het algemeen 6 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 25 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Alicante, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Alicante hetzelfde als in de rest van Valencia?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Alicante voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand juli in Valencia ongeveer 24 °C is en er 6,3 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Alicante bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Alicante zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Alicante?

Per juli 2024 zijn er 85 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Alicante.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Alicante?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Alicante. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Alicante?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Alicante. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Alicante?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Alicante. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Alicante?

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in Alicante door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Toont momondo autoverhuurdeals in Alicante met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Alicante of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Alicante met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, je kunt de filter voor eerlijk brandstofbeleid kiezen nadat je op momondo een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor huurauto's in Alicante.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Alicante met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in Alicante.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Alicante met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Alicante vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Alicante te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 24-7
12:00
wo 31-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Alicante

Populaire typen huurauto's in Alicante