Huurauto's in Wenen, Oostenrijk

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Wenen, Oostenrijk? Start je zoektocht hier!

Wenen, Oostenrijk
9 dec. — 16 dec.
Zelfde inleverlocatie
Wenen, Oostenrijk
do 9-12
12:00
do 16-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Wenen, Oostenrijk huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 19 - € 38

Alle typen auto's

€ 19 - € 45

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Wenen, Oostenrijk is € 24. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Wenen, Oostenrijk is in januari. De prijs is dan 21% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 19 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 15% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Wenen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Wenen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Wenen die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Wenen, Oostenrijk is € 20. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Wenen, Oostenrijk is in december. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 23 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 29% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Wenen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Wenen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Wenen die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Wenen

Alle bekende autoverhuurders in Wenen, Oostenrijk
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,6

Totaalscore

8,1

Ophalen/Inleveren

7,8

Waar voor je geld

7,8
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

7,7

Totaalscore

7,3

Ophalen/Inleveren

7,2

Waar voor je geld

6,6
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,3

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

9,3
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,9

Totaalscore

8,6

Ophalen/Inleveren

8,8

Waar voor je geld

8,8
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,8

Totaalscore

8,3

Ophalen/Inleveren

8,2

Waar voor je geld

7,7
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,0

Totaalscore

7,4

Ophalen/Inleveren

7,6

Waar voor je geld

7,3
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

5,9

Totaalscore

6,4

Ophalen/Inleveren

5,9

Waar voor je geld

6,4
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,4

Comfort

4,4

Totaalscore

4,8

Ophalen/Inleveren

4,4

Waar voor je geld

4,4

Afstand tot populaire hotels vanaf Wenen, Oostenrijk

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Wenen Wien-Schwechat

Autoverhuur in Wenen

Tot nu toe waren er deze maand 2.623 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Wenen.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Wenen autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Budget, Thrifty, en Hertz zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Wenen vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Wenen. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Wenen, Oostenrijk in januari?

Een huurauto in Wenen kost ongeveer € 24 in januari. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf € 13. Als je een auto voor een week wilt huren, vind je verschillende deals voor zo'n € 14. De gemiddelde prijs is hier € 15.

Welk autoverhuurbedrijf in Wenen heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Dagtarieven van Global Rent A Car zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van € 30/per dag wanneer je een auto huurt in Wenen. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun 5 locaties in Wenen is € 17/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Wenen, Oostenrijk-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Wenen heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Wenen zijn Budget, Thrifty en Hertz, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Wenen tijdens januari?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Wenen in januari. Gemiddeld ontvangt Wenen 29 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 3 °C in de maand januari. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Wenen kost gemiddeld € 71 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Wenen heeft de meeste locaties?

Europcar is erg populair in Wenen, Oostenrijk, aangezien ze meer locaties hebben dan andere autoverhuurbedrijven. Je kunt 4 locaties vinden in het centrum van Wenen, Oostenrijk, en een bedrag van zo'n € 32/per dag verwachten te betalen voor een huurauto in Wenen, Oostenrijk.

Wat is de maximumsnelheid in Wenen, Oostenrijk?

Als je een auto huurt in Wenen, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Wenen hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Wenen op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 100 km/u.

Welke auto huren de meeste mensen in Wenen?

Voor gemiddeld € 57/dag (en vanaf slechts € 4/dag) zijn de huurauto’s Audi A3 in Wenen het populairst bij onze gebruikers. De Volkswagen Polo huren in Wenen voor gemiddeld € 30/dag (€ 8/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi Q5 huren in Wenen?

Momenteel is de Audi Q5 beschikbaar om te huren bij Europcar in Wenen voor gemiddeld € 83 per dag. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid voor de Audi Q5 in Wenen snel kan veranderen.Europcar heeft ook andere Mercedes-Benz G-Class- en Luxe-huurauto’s beschikbaar in Wenen als het niet lukt om een Audi Q5 te regelen.

Hoe is het weer in Wenen, Oostenrijk in december?

Tijdens de maand december is de gemiddelde temperatuur in Wenen 2 °C en de verwachte neerslag 35 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Wenen.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het weer in Wenen tijdens december heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Wenen. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Wenen vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Volkswagen Polo, de Hyundai Accent en de Opel Corsa.

Is het weer in Wenen hetzelfde als in de rest van Wenen?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Wenen voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand december is het van belang om te weten dat de rest van Wenen gewoonlijk een temperatuur heeft van 2 °C en er over het algemeen 35 mm neerslag valt.


Andere steden in Oostenrijk met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Innsbruck, Salzburg en Graz in Oostenrijk

Huurauto's op luchthavens in Wenen

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Wenen

Start met het plannen van je reis naar Wenen