Huurauto's van Avis in Wenen

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Avis in Wenen

Wenen, Oostenrijk
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Wenen, Oostenrijk
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Verhuurlocaties van Avis in Wenen

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Avis in Wenen met het adres, telefoonnummer en beoordelingen
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

8,0

Totaalscore

7,1

Prijs-kwaliteit

7,0

Informatie over huurauto's van Avis in Wenen

 • Is het veilig om tijdens COVID-19 een auto te huren bij Avis in Wenen?

  Een verbeterde schoonmaak, zoals desinfectie van de binnen- en buitenkant van alle huurauto's van Avis, zijn slechts een paar veiligheidsmaatregelen die tijdens COVID-19 worden ingezet. Avis volgt ook het volgende aanvullende beleid om te zorgen dat klanten en het personeel in Wenen veilig blijven:
  • Wegwerphandschoenen en handreiniger beschikbaar
  • Huurovereenkomsten zonder papieren (beschikbaar op de meeste locaties)
  • Een beperkt aantal passagiers in pendelbusjes
  • Verbeterde training medewerkers

 • Heeft Avis een verhuurlocatie op Luchthaven van Wenen Wien-Schwechat?

  Ja. De 1 verhuurlocatie die Avis heeft op Luchthaven van Wenen Wien-Schwechat kun je vinden op Flughafen Wien Schwechat.

 • Heeft Avis in Wenen gratis annulering voor huurauto's?

  Ja, Avis heeft gratis annulering voor huurauto's in Wenen. Er zijn mogelijk wel annuleringskosten voor lastminute annuleringen. Als je specifieke vragen hebt over kosten en het annuleringsbeleid kun je telefonisch contact opnemen met Avis op een van de verhuurlocaties in Wenen. Klik hier voor een lijst met telefoonnummers, in het tabblad Locaties.

 • Wat is de populairste auto om van Avis te huren in Wenen in februari?

  Onze gebruikers die auto's huren bij Avis in februari geven in februari de voorkeur aan een Tussenmaat. Als je deze maand een Tussenmaat wilt huren, zijn de prijzen gemiddeld € 66/dag en is de laagste prijs € 59/dag. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen fluctueren op basis van hoe lang van tevoren je je huurauto boekt en welk model je kiest.

 • Hoeveel verhuurlocaties van Avis zijn er in Wenen?

  In Wenen heeft Avis 4 verhuurlocaties. Flughafen Wien Schwechat is het adres van de populairste verhuurlocatie van het autoverhuurbedrijf (op basis van onze gebruikersgegevens). In de afgelopen 12 maanden ging 69% van de momondo-gebruikers die een huurauto reserveerden bij Avis in Wenen naar de locatie op Flughafen Wien Schwechat.