Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Maspalomas, Canarische Eilanden

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Maspalomas, Canarische Eilanden? Start je zoektocht hier!

Maspalomas, Gran Canaria, Spanje
26 mrt. — 2 apr.
Maspalomas, Gran Canaria, Spanje
di 26-3
12:00
di 2-4
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023

Statistieken en trends voor huurauto's in Maspalomas

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Maspalomas

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Maspalomas?

De goedkoopste huurauto's in Maspalomas worden doorgaans gevonden via KeynGo. Als je boekt bij KeynGo, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 4/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Maspalomas is € 4/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Maspalomas heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Maspalomas de meeste locaties, met 3 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Maspalomas?

De Renault Twingo en de Ford Fiesta zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Maspalomas. Huurprijzen voor de Renault Twingo kunnen in Maspalomas verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 14/dag en deze kan zelfs slechts € 11/ dag zijn. De huurprijzen voor de Ford Fiesta kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 21/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 9/dag.

De beste deals voor huurauto's in Maspalomas, Canarische Eilanden

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Maspalomas, Canarische Eilanden
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Maspalomas, Canarische Eilanden huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Maspalomas

Klein auto's

€ 14 - € 34

Alle typen auto's

€ 19 - € 55

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Maspalomas, Spanje is € 24. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Maspalomas, Spanje is in juni. De prijs is dan 42% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 14 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 32% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Maspalomas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Maspalomas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Maspalomas die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Maspalomas, Spanje is € 47. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Maspalomas, Spanje is in september. De prijs is dan 43% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 27 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 26% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Maspalomas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Maspalomas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Maspalomas, Spanje is € 72. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Maspalomas, Spanje is in september. De prijs is dan 53% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 35 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 53% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Maspalomas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Maspalomas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Maspalomas die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Maspalomas, Spanje is € 31. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Maspalomas, Spanje is in juni. De prijs is dan 42% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 18 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 12% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Maspalomas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Maspalomas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Maspalomas die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Maspalomas, Spanje is € 60. De goedkoopste periode om een busje te huren in Maspalomas, Spanje is in juli. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 28 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 42% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Maspalomas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Maspalomas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Maspalomas, Spanje is € 59. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Maspalomas, Spanje is in september. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 33 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 41% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Maspalomas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Maspalomas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Maspalomas, Spanje is € 62. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Maspalomas, Spanje is in september. De prijs is dan 46% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 34 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 44% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Maspalomas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Maspalomas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor cabrio huurauto's in Maspalomas die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Toyota Aygo
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 7/dag

28 mei. - 21 jun.
Toyota Aygo
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

25 apr. - 4 mei.
Toyota Yaris
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 10/dag

5 apr. - 10 apr.
Opel Corsa

Overzicht autoverhuur Maspalomas

Alle bekende autoverhuurders in Maspalomas, Canarische Eilanden

Cicar

1 locatie

keddy by Europcar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Top Car Canary

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,0

Totaalscore

9,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Europcar

2 locaties

Enterprise Rent-A-Car

1 locatie

Avis

2 locaties

Sixt

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Cooltra

3 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Maspalomas

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Maspalomas

Populairste verhuurder

Top Car Canary

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 15

Populairste model

Class Convertible
Het populairste autoverhuurbedrijf in Maspalomas dat deze maand op momondo werd gevonden, is Top Car Canary. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn ORLANDO en Record Go
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Maspalomas: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Maspalomas is € 15/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 34/dag.
Het populairste automodel om te huren in Maspalomas was in de afgelopen 7 dagen de Class Convertible. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Renault Twingo.

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Maspalomas

Nabijgelegen trekpleisters:

Playa de San Agustin23,7 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Playa de San Agustin3,8 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Playa de San Agustin3,6 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Maspalomas

Hieronder staan de populairste hotels in Maspalomas
Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort

Mar Adriático, 1, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

2,6 km van het stadscentrum

Abora Interclub Atlantic By Lopesan Hotels

Abora Interclub Atlantic By Lopesan Hotels

Calle Los Jazmines, 2, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

5,1 km van het stadscentrum

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Calle Las Margaritas, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

4,0 km van het stadscentrum

Abora Catarina by Lopesan Hotels

Abora Catarina by Lopesan Hotels

Avenida de Tirajana, 1, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

1,6 km van het stadscentrum

Hotel Riu Palace Meloneras

Hotel Riu Palace Meloneras

Urbanización Las Meloneras, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

2,8 km van het stadscentrum

Bohemia Suites & Spa - Adults Only

Bohemia Suites & Spa - Adults Only

Avenida Estados Unidos, 28, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

1,6 km van het stadscentrum

H10 Playa Meloneras Palace

H10 Playa Meloneras Palace

Mar Caspio, 5, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

2,9 km van het stadscentrum

Servatur Waikiki

Servatur Waikiki

Avenida Gran Canaria, 20, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

1,5 km van het stadscentrum

Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel - Adults Only

Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel - Adults Only

Plaza de Colon, 1, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

3,0 km van het stadscentrum

Abora Continental By Lopesan Hotels

Abora Continental By Lopesan Hotels

Avenida de Italia, 2, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

2,5 km van het stadscentrum

Bungalows Vista Oasis

Bungalows Vista Oasis

Maspalomas, Gran Canaria, Spain

1,5 km van het stadscentrum

Apt Playa Del Ingles Patronato

Apt Playa Del Ingles Patronato

Calle Antonio Avendaño Porrúa, 9, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

1,1 km van het stadscentrum

Green Park

Green Park

Maspalomas, Gran Canaria, Spain

2,1 km van het stadscentrum

Bull Vital Suites & Spa

Bull Vital Suites & Spa

Avenida De Gran Canaria, 80, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

0,8 km van het stadscentrum

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria

Calle De Las Retamas, 3, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

4,4 km van het stadscentrum

eó Suite Hotel Jardin Dorado

eó Suite Hotel Jardin Dorado

Avenida Touroperador Tjaereborg, 6, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

0,6 km van het stadscentrum

Aparthotel Green Field

Aparthotel Green Field

De Tenerife 6, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

2,0 km van het stadscentrum

Hotel The Anamar Suites

Hotel The Anamar Suites

Avenida de Estados Unidos, 38, Maspalomas, Gran Canaria, Spain

1,4 km van het stadscentrum


Met een huurauto rijden in Maspalomas - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Maspalomas zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat is het beste type auto om te huren in Maspalomas tijdens april?

De beste manier om gedurende de maand april van de bezienswaardigheden in Maspalomas te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Maspalomas een gemiddelde temperatuur heeft van 20 °C en een gemiddelde regenval van 2 mm gedurende de maand april. Een Cabrio huren in Maspalomas kost gemiddeld € 95 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Maspalomas, Spanje?

Reizigers die een auto huren in Maspalomas, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Maspalomas zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Maspalomas, Spanje in maart?

Het weer in Maspalomas is in de maand maart gewoonlijk 18 °C en de verwachte neerslag is 18 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Maspalomas hetzelfde als in de rest van Canarische Eilanden?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Maspalomas voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand maart is het van belang om te weten dat de rest van Canarische Eilanden gewoonlijk een temperatuur heeft van 17 °C en er over het algemeen 18,6 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Maspalomas bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Maspalomas worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Maspalomas?

Er zijn 27 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Maspalomas per maart 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Maspalomas?

In een aantal landen, waaronder Maspalomas, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Maspalomas?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Maspalomas. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Maspalomas?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Maspalomas. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Maspalomas?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Maspalomas, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Maspalomas met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Maspalomas en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Maspalomas met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, je kunt de filter voor eerlijk brandstofbeleid kiezen nadat je op momondo een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor huurauto's in Maspalomas.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Maspalomas met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Maspalomas op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Maspalomas met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Maspalomas.


Een makkelijkere manier om je trip naar Maspalomas te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Vind betere resultaten voor je verblijf in Maspalomas

Populaire autoverhuurbedrijven in Maspalomas


Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 26-3
12:00
di 2-4
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen