Huurauto's in Nice, Frankrijk

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Nice, Frankrijk? Start je zoektocht hier!

Nice, Frankrijk
9 dec. — 16 dec.
Zelfde inleverlocatie
Nice, Frankrijk
do 9-12
12:00
do 16-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Nice, Frankrijk huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 18 - € 59

Alle typen auto's

€ 20 - € 90

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Nice, Frankrijk is € 29. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Nice, Frankrijk is in november. De prijs is dan 38% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 18 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 33% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Nice. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Nice verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Nice die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Nice, Frankrijk is € 35. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Nice, Frankrijk is in december. De prijs is dan 18% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 29 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 19% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Nice. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Nice verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Nice die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Nice, Frankrijk is € 54. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Nice, Frankrijk is in juni. De prijs is dan 20% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 44 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Nice. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Nice verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Nice die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Nice, Frankrijk is € 25. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Nice, Frankrijk is in december. De prijs is dan 62% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 10 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 40% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Nice. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Nice verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Nice die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Nice

Alle bekende autoverhuurders in Nice, Frankrijk
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,2

Totaalscore

7,1

Ophalen/Inleveren

6,5

Waar voor je geld

7,5
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

7,7

Totaalscore

7,1

Ophalen/Inleveren

7,3

Waar voor je geld

6,6
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,0

Totaalscore

7,1

Ophalen/Inleveren

7,4

Waar voor je geld

7,3
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

7,8

Totaalscore

7,5

Ophalen/Inleveren

6,8

Waar voor je geld

7,1
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,3

Totaalscore

6,6

Ophalen/Inleveren

6,6

Waar voor je geld

7,3
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

6,4

Ophalen/Inleveren

6,4

Waar voor je geld

7,6
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,1

Totaalscore

7,0

Ophalen/Inleveren

6,5

Waar voor je geld

6,5
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,5

Comfort

9,5

Totaalscore

5,9

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

6,4

Afstand tot populaire hotels vanaf Nice, Frankrijk

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Nice Côte d'Azur

Autoverhuur in Nice

3.495 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Nice met momondo in december.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Nice autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Nice hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Budget, Alamo, en Hertz. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Nice. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Nice, Frankrijk in januari?

De goedkoopste huurautodeals in Nice voor januari zijn zo'n € 33 tot € 35. Mensen die in Nice een week een auto willen huren in januari hebben deals gevonden vanaf € 10. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf € 9.

Welk autoverhuurbedrijf in Nice heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Nice van INTERRENT , die 1 locatie in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als € 6, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Nice van INTERRENT is € 16/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Nice, Frankrijk-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Nice bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Budget, Alamo en Firefly annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is het beste type auto om te huren in Nice tijdens januari?

Het huren van een standaard type auto in Nice gedurende de maand januari is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 10 °C en neerslag rond de 45 mm in januari, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Nice kost gemiddeld € 47 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Nice heeft de meeste locaties?

Het centrum van Nice, Frankrijk heeft 4 locaties van Europcar, met een gemiddeld dagtarief van € 23.

Wat is de maximumsnelheid in Nice, Frankrijk?

De maximumsnelheid in Nice is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Nice heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 80 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Nice op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 130 km/u is.

Welke auto huren de meeste mensen in Nice?

Voor gemiddeld € 29/dag (en vanaf slechts € 2/dag) zijn de huurauto’s Fiat 500 in Nice het populairst bij onze gebruikers. De Ford Focus huren in Nice voor gemiddeld € 43/dag (€ 9/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz G-Class huren in Nice?

Bij Sixt is de Mercedes-Benz G-Class (en zijn andere vergelijkbare Luxe-auto’s) te huur in Nice. Je betaalt om de Mercedes-Benz G-Class te huren bij Sixt in Nice gemiddeld € 123/dag.Sixt heeft ook andere Luxe-huurauto’s in Nice in het geval je van gedachten verandert over de Mercedes-Benz G-Class. De Jaguar XF is bijvoorbeeld ook bij Sixt in Nice beschikbaar.

Hoe is het weer in Nice, Frankrijk in december?

Als je tijdens de maand december op zoek bent naar een huurauto in Nice kun je temperaturen van ongeveer 10 °C en neerslag van ongeveer 93 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het klimaat in Nice heeft doorgaans tijdens december geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Nice. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Nice vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat 500, de Ford Focus en de Hyundai Accent.

Is het weer in Nice hetzelfde als in de rest van Provence-Alpes-Côte d'Azur?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Provence-Alpes-Côte d'Azur of de nabijgelegen gebieden in december met Nice als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 8 °C verwachten en ongeveer 60,6 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Nice

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Nice

Ontdek meer huurtauto’s in

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals , en in

Start met het plannen van je reis naar Nice