Auto huren Nice, Frankrijk

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Nice, Frankrijk? Start je zoektocht hier!

Nice, Frankrijk
23 apr. — 30 apr.
Zelfde inleverlocatie
Nice, Frankrijk
vr 23-4
12:00
vr 30-4
12:00

Wanneer is het het goedkoopst om een auto te huren in Nice?

Alle

9 € - 73 €

De goedkoopste maand om een auto te huren in Nice, Frankrijk is januari. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar, slechts 9 € per dag. De duurste maand is december. De prijs voor een huurauto in Nice kan verschillen op basis van een aantal factoren, zoals het aanbod, de populariteit van het type auto, en hoever je van tevoren boekt.


Overzicht autoverhuur Nice

Alle bekende autoverhuurders in Nice, Frankrijk
Verhuurder-score: Goed 7.9

Score gebaseerd op 53 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.7

Score gebaseerd op 42 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.7

Score gebaseerd op 43 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.0

Score gebaseerd op 36 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.7

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.5

Score gebaseerd op 18 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.5

Score gebaseerd op 18 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.2

Score gebaseerd op 11 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Nice, Frankrijk

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Nice Côte d'Azur

Autoverhuur in Nice

251 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Nice met momondo in april.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Nice autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Nice hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Alamo, Enterprise, en Avis. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Nice. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Nice, Frankrijk in mei?

De goedkoopste huurautodeals in Nice voor mei zijn zo'n 31 € tot 34 €. Mensen die in Nice een week een auto willen huren in mei hebben deals gevonden vanaf 10 €. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf 8 €.

Welk autoverhuurbedrijf in Nice heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Nice van INTERRENT , die 1 locatie in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als 5 €, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Nice van INTERRENT is 16 €/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Nice, Frankrijk-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Nice bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Alamo, Enterprise en Avis annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is het beste type auto om te huren in Nice tijdens mei?

De beste manier om gedurende de maand mei van de bezienswaardigheden in Nice te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Nice een gemiddelde temperatuur heeft van 21 °C en een gemiddelde regenval van 34 mm gedurende de maand mei. Een Cabrio huren in Nice kost gemiddeld 33 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Nice heeft de meeste locaties?

Het centrum van Nice, Frankrijk heeft 4 locaties van keddy by Europcar, met een gemiddeld dagtarief van 26 €.

Wat is de maximumsnelheid in Nice, Frankrijk?

De maximumsnelheid in Nice is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Nice heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 80 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Nice op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 130 km/u is.

Hoe is het weer in Nice, Frankrijk in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Nice kun je temperaturen van ongeveer 14 °C en neerslag van ongeveer 69 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het klimaat in Nice heeft doorgaans tijdens april geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Nice. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Nice vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Opel Corsa, de Class Mini Car en de Ford Ka.

Is het weer in Nice hetzelfde als in de rest van Provence-Alpes-Côte d'Azur?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Provence-Alpes-Côte d'Azur of de nabijgelegen gebieden in april met Nice als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 12 °C verwachten en ongeveer 47,8 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Nice

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Nice

Ontdek meer huurtauto’s in

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Arles, Avignon en Cannes in

Start nu met het plannen van je reis naar Nice