Autoverhuur in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur? Start je zoektocht hier!

Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrijk
5 dec. — 12 dec.
Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrijk
di 5-12
12:00
di 12-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Marseille

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Marseille

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Marseille?

De goedkoopste huurauto's in Marseille worden doorgaans gevonden via Rhodium. Als je boekt bij Rhodium, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Marseille is € 24/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Marseille heeft de meeste locaties?

Rent@Car heeft van alle autoverhuurbedrijven in Marseille de meeste locaties, met 12 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Marseille?

De meeste momondo-gebruikers huren de Fiat 500 in Marseille, maar de Renault Clio is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Fiat 500 te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 60 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Fiat 500 in Marseille voor slechts € 20 per dag. De Renault Clio in Marseille kost gemiddeld € 69 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 28 per dag.

De beste deals voor huurauto's in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Marseille

Klein cars

€ 27 - € 79

Alle typen auto's

€ 31 - € 139

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Marseille, Frankrijk is € 55. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Marseille, Frankrijk is in november. De prijs is dan 51% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 27 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 36% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Marseille die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Marseille, Frankrijk is € 65. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Marseille, Frankrijk is in december. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 31 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 23% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in Marseille die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Marseille, Frankrijk is € 99. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Marseille, Frankrijk is in september. De prijs is dan 3% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 97 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 15% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Marseille, Frankrijk is € 45. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Marseille, Frankrijk is in maart. De prijs is dan 29% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 33 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 46% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Marseille die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Marseille, Frankrijk is € 104. De goedkoopste periode om een busje te huren in Marseille, Frankrijk is in mei. De prijs is dan 43% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 60 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 19% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Marseille die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Marseille, Frankrijk is € 95. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Marseille, Frankrijk is in april. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 54 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 12% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 19/dag

5 dec. - 15 dec.
Ford Ka
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 21/dag

5 dec. - 15 dec.
Opel Corsa
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 21/dag

5 dec. - 15 dec.
Ford Fiesta

Overzicht autoverhuur Marseille

Alle bekende autoverhuurders in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hertz

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,4

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

7,4

Sixt

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,1

Totaalscore

7,8

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

7,3

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

8,0

Totaalscore

7,7

Ophalen/inleveren

6,8

Prijs-kwaliteit

6,8

Europcar

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,7

Totaalscore

6,3

Ophalen/inleveren

7,1

Prijs-kwaliteit

8,3

Avis

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

5,0

Thrifty

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

6,8

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

5,7

Enterprise Rent-A-Car

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

5,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Rent@Car

11 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Korte feitjes over huurauto's in Marseille

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Marseille

Populairste verhuurder

INTERRENT

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 13

Populairste model

Fiat 500
Het populairste autoverhuurbedrijf in Marseille dat deze maand op momondo werd gevonden, is INTERRENT . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Rhodium en Firefly
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Marseille: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Marseille is € 13/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 26/dag.
Het populairste automodel om te huren in Marseille was in de afgelopen 7 dagen de Fiat 500. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Class Mini Car.

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Marseille

Hieronder staan de populairste hotels in Marseille

Met een huurauto rijden in Marseille - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Marseille zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Marseille, Frankrijk-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Marseille heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Marseille zijn Firefly, Thrifty en Enterprise Rent-A-Car, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is de maximumsnelheid in Marseille, Frankrijk?

Reizigers die een auto huren in Marseille, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Marseille zijn over het algemeen 80 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 130 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW X4 huren in Marseille?

Hoe is het weer in Marseille, Frankrijk in november?

In november, heeft Marseille over het algemeen 70 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 10 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Marseille, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Marseille hetzelfde als in de rest van Provence-Alpes-Côte d'Azur?

Het klimaat in Provence-Alpes-Côte d'Azur in november is gewoonlijk 11 °C met een verwachte neerslag van 80,3 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Marseille voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Marseille bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Marseille worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Marseille?

Per november 2023 zijn er 88 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Marseille.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Marseille?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Marseille. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Marseille?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Marseille. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Marseille?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Marseille krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Marseille?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Marseille, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Marseille met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Marseille met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Marseille met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Marseille.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Marseille met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Marseille op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Marseille met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Marseille.


Een makkelijkere manier om je trip naar Marseille te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.