Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
do 18-7
do 25-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Marseille

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Marseille

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Marseille?

De goedkoopste huurauto's in Marseille worden doorgaans gevonden via Keuze van de aanbieder. Als je boekt bij Keuze van de aanbieder, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 14/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Marseille is € 18/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Marseille heeft de meeste locaties?

Rent@Car heeft van alle autoverhuurbedrijven in Marseille de meeste locaties, met 12 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Marseille?

De meeste momondo-gebruikers huren de Opel Mokka in Marseille, maar de Nissan Qashqai is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Opel Mokka te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 53 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Opel Mokka in Marseille voor slechts € 25 per dag. De Nissan Qashqai in Marseille kost gemiddeld € 66 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 26 per dag.

Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Marseille

Klein auto's

€ 20 - € 64

Alle typen auto's

€ 20 - € 77

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Marseille, Frankrijk is € 43. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Marseille, Frankrijk is in november. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 20 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 25% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Marseille die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Marseille, Frankrijk is € 62. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Marseille, Frankrijk is in januari. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 38 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 7% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Marseille die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Marseille, Frankrijk is € 118. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Marseille, Frankrijk is in februari. De prijs is dan 32% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 81 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 52% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Marseille die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Marseille, Frankrijk is € 38. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Marseille, Frankrijk is in mei. De prijs is dan 6% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 37 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 33% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Marseille die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Marseille, Frankrijk is € 108. De goedkoopste periode om een busje te huren in Marseille, Frankrijk is in januari. De prijs is dan 66% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 38 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 47% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Marseille, Frankrijk is € 97. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Marseille, Frankrijk is in september. De prijs is dan 8% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 91 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 41% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Marseille, Frankrijk is € 101. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Marseille, Frankrijk is in juni. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 65 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 43% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 34/dag

21 sep. - 5 okt.
Ford Fiesta
Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 34/dag

21 sep. - 5 okt.
Kia Picanto
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 38/dag

21 sep. - 5 okt.
Volkswagen Golf

Overzicht autoverhuur Marseille

Alle bekende autoverhuurders in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Sixt

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,1

Totaalscore

7,8

Ophalen/inleveren

8,1

Prijs-kwaliteit

7,2

Hertz

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,2

Totaalscore

7,6

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,0

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,7

Totaalscore

7,0

Ophalen/inleveren

6,2

Prijs-kwaliteit

6,2

Thrifty

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,6

Totaalscore

6,4

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Europcar

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,7

Totaalscore

6,3

Ophalen/inleveren

7,1

Prijs-kwaliteit

8,3

Avis

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

5,0

Enterprise Rent-A-Car

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

7,3

Totaalscore

4,0

Ophalen/inleveren

4,6

Prijs-kwaliteit

6,6

Rent@Car

11 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Korte feitjes over huurauto's in Marseille

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Marseille

Populairste verhuurder

Free2Move

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 28

Populairste model

Opel Mokka
Het populairste autoverhuurbedrijf in Marseille dat deze maand op momondo werd gevonden, is Free2Move. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Goldcar Rental SP en Rentscape
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Marseille: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Marseille is € 28/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 34/dag.
Het populairste automodel om te huren in Marseille was in de afgelopen 7 dagen de Opel Mokka. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Nissan Qashqai.

Met een huurauto rijden in Marseille - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Marseille zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Marseille, Frankrijk in augustus?

Volgens onze data biedt de autoverhuur in het weekend in augustus in Marseille rond de € 64 kosten. € 64 is de laagste prijs die we tot nu toe hebben gevonden voor Marseille. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n € 24 tot € 36.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Marseille, Frankrijk-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Marseille heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Marseille zijn Hertz, Europcar en Enterprise Rent-A-Car, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is de maximumsnelheid in Marseille, Frankrijk?

Reizigers die een auto huren in Marseille, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Marseille zijn over het algemeen 80 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 130 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mini Convertible huren in Marseille?

Hoe is het weer in Marseille, Frankrijk in juli?

In juli, heeft Marseille over het algemeen 10 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 23 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Marseille, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Marseille hetzelfde als in de rest van Provence-Alpes-Côte d'Azur?

Het klimaat in Provence-Alpes-Côte d'Azur in juli is gewoonlijk 23 °C met een verwachte neerslag van 23,3 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Marseille voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Marseille bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Marseille worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Marseille?

Per juli 2024 zijn er 96 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Marseille.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Marseille?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Marseille. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Marseille?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Marseille. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Marseille?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Marseille krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Marseille?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Marseille, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Marseille met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Marseille met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Marseille met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Marseille.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Marseille met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Marseille op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Marseille met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Marseille.


Een makkelijkere manier om je trip naar Marseille te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 18-7
12:00
do 25-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Marseille

Populaire typen huurauto's in Marseille