Auto huren Barranquilla, Colombia

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Barranquilla, Colombia? Start je zoektocht hier!

Barranquilla, Colombia
20 apr. — 27 apr.
Zelfde inleverlocatie
Barranquilla, Colombia
di 20-4
12:00
di 27-4
12:00

Overzicht autoverhuur Barranquilla

Alle bekende autoverhuurders in Barranquilla, Colombia
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 7.5

Score gebaseerd op 6 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Barranquilla, Colombia

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Cartagena Rafael Nunez

Autoverhuur in Barranquilla

2 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Barranquilla met momondo in april.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Barranquilla autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Barranquilla hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Enterprise, National, en Avis. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Barranquilla, Colombia-autoverhuur?

De meeste van de Barranquilla autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Barranquilla zoals Enterprise, National en Avis vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is de maximumsnelheid in Barranquilla, Colombia?

De maximumsnelheid van Barranquilla is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Barranquilla is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 100 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Barranquilla, Colombia in april?

Tijdens de maand april is de gemiddelde temperatuur in Barranquilla 28 °C en de verwachte neerslag 20 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Barranquilla.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

De temperaturen in Barranquilla zijn tijdens april doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Barranquilla hetzelfde als in de rest van Atlántico?

Het klimaat in Atlántico in april is gewoonlijk 28 °C met een verwachte neerslag van 20 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Barranquilla voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Andere steden in Colombia met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Bogota, Santa Marta en Medellín in Colombia

Start nu met het plannen van je reis naar Barranquilla