Auto huren Palma de Mallorca

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Palma de Mallorca? Start je zoektocht hier!

Palma de Mallorca, Mallorca, Spanje
3 feb. — 10 feb.
Zelfde inleverlocatie
Palma de Mallorca, Mallorca, Spanje
wo. 3-2
12:00
wo. 10-2
12:00

Overzicht autoverhuur Palma de Mallorca

Alle bekende autoverhuurders in Palma de Mallorca
Verhuurder-score: Uitstekend 8.3

Score gebaseerd op 32 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.8

Score gebaseerd op 73 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.6

Score gebaseerd op 15 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.6

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.2

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 8.5

Score gebaseerd op 10 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.1

Score gebaseerd op 11 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 5 beoordelingen


Wanneer is het het goedkoopst om een auto te huren in Palma de Mallorca?

Alle

0 € - 36 €

Economy

0 € - 11 €

De goedkoopste maand om een auto te huren in Palma de Mallorca is januari. De prijs is dan 100% lager dan in de rest van het jaar, slechts 0 € per dag. De duurste maand is augustus. Als je op zoek bent naar een specifiek type auto, overweeg dan het huren van een economy huurauto in januari. De prijs voor een huurauto in Palma de Mallorca kan verschillen op basis van een aantal factoren, zoals het aanbod, de populariteit van het type auto, en hoever je van tevoren boekt.


Vind populaire trekpleisters dichtbij de ophaallocatie van je huurauto

Luchthaven van Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, Spanje

Nabijgelegen trekpleisters:

Playa de Palma2,0 km
Sunnycars

Av. Ingeniero Gabriel Roca, 19 Bajo

Nabijgelegen trekpleisters:

Playa de Palma8,9 km
OK RENT A CAR

Avenida Gabriel Roca 14

Nabijgelegen trekpleisters:

Playa de Palma8,9 km

Afstand tot populaire hotels vanaf Palma de Mallorca

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Palma de Mallorca

Autoverhuur in Palma de Mallorca

In januari hebben 340 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Palma de Mallorca gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Palma de Mallorca autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en National zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Palma de Mallorca te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Palma de Mallorca deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Palma de Mallorca in februari?

De goedkoopste huurautodeals in Palma de Mallorca voor februari zijn zo'n 12 € tot 12 €. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n 3 € tot 16 €.

Welk autoverhuurbedrijf in Palma de Mallorca heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Palma de Mallorca van Goldcar Rental SP, die 2 locaties in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als 2 €, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Palma de Mallorca van Goldcar Rental SP is 10 €/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Palma de Mallorca-autoverhuur?

De meeste van de Palma de Mallorca autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Palma de Mallorca zoals Alamo, Enterprise en National vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Palma de Mallorca tijdens februari?

Met temperaturen van gemiddeld 13 °C en neerslag van gewoonlijk 30 mm tijdens februari, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Palma de Mallorca reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand februari, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Palma de Mallorca gaan. Een Standaard huren in Palma de Mallorca kost gemiddeld 39 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Palma de Mallorca heeft de meeste locaties?

OK RENT A CAR is de autoverhuurder met de meeste locaties in Palma de Mallorca. Bij deze 5 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 14 € te betalen in Palma de Mallorca.

Wat is de maximumsnelheid in Palma de Mallorca?

Wanneer je een huurauto boekt in Palma de Mallorca, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Palma de Mallorca zijn respectievelijk 100 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Palma de Mallorca bevindt.

Hoe is het weer in Palma de Mallorca, Spanje in januari?

Het weer in Palma de Mallorca is in de maand januari gewoonlijk 12 °C en de verwachte neerslag is 40 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het klimaat in Palma de Mallorca heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Palma de Mallorca. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Palma de Mallorca vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Volkswagen Polo, de Opel Corsa en de Fiat 500.

Is het weer in Palma de Mallorca hetzelfde als in de rest van Balearen?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Balearen of de nabijgelegen gebieden in januari met Palma de Mallorca als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 11 °C verwachten en ongeveer 45 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Ontdek meer huurtauto’s in Mallorca

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Alcúdia, Cala Ratjada en Cala d'Or in Mallorca

Start nu met het plannen van je reis naar Palma de Mallorca