Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Palma de Mallorca, Balearen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Palma de Mallorca, Balearen? Start je zoektocht hier!

Palma de Mallorca, Mallorca, Spanje
24 apr. — 1 mei.
Palma de Mallorca, Mallorca, Spanje
wo 24-4
12:00
wo 1-5
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Palma de Mallorca, Balearen

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Palma de Mallorca, Balearen
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Palma de Mallorca, Balearen huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Palma de Mallorca

Klein auto's

€ 9 - € 39

Alle typen auto's

€ 14 - € 65

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Palma de Mallorca, Spanje is € 22. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Palma de Mallorca, Spanje is in januari. De prijs is dan 61% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 9 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 37% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Palma de Mallorca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Palma de Mallorca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Palma de Mallorca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Palma de Mallorca, Spanje is € 38. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Palma de Mallorca, Spanje is in november. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 18 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 8% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Palma de Mallorca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Palma de Mallorca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Palma de Mallorca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Palma de Mallorca, Spanje is € 85. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Palma de Mallorca, Spanje is in januari. De prijs is dan 66% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 30 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 59% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Palma de Mallorca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Palma de Mallorca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Palma de Mallorca, Spanje is € 26. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Palma de Mallorca, Spanje is in januari. De prijs is dan 62% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 10 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 28% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Palma de Mallorca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Palma de Mallorca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Palma de Mallorca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Palma de Mallorca, Spanje is € 69. De goedkoopste periode om een busje te huren in Palma de Mallorca, Spanje is in november. De prijs is dan 66% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 24 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 49% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Palma de Mallorca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Palma de Mallorca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Palma de Mallorca, Spanje is € 104. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Palma de Mallorca, Spanje is in januari. De prijs is dan 83% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 18 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 66% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Palma de Mallorca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Palma de Mallorca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Palma de Mallorca, Spanje is € 42. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Palma de Mallorca, Spanje is in januari. De prijs is dan 94% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 3 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Palma de Mallorca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Palma de Mallorca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 6/dag

23 apr. - 24 apr.
Ford Ka
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 7/dag

23 apr. - 26 apr.
Renault Zoe
Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

22 apr. - 26 apr.
Ford Ka

Statistieken en trends voor huurauto's in Palma de Mallorca

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Palma de Mallorca

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Palma de Mallorca?

De goedkoopste huurauto's in Palma de Mallorca worden doorgaans gevonden via CLICK RENT . Als je boekt bij CLICK RENT , kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 6/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Palma de Mallorca is € 24/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Palma de Mallorca heeft de meeste locaties?

Ok Mobility heeft van alle autoverhuurbedrijven in Palma de Mallorca de meeste locaties, met 7 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Palma de Mallorca?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Palma de Mallorca voor de Fiat 500C met een prijs van € 34/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Volkswagen T-Cross voor een gemiddelde van € 22/dag. Onze gebruikers vonden de Fiat 500C om in Palma de Mallorca te huren voor slechts € 18/dag en de Volkswagen T-Cross voor slechts € 11/dag.

Overzicht autoverhuur Palma de Mallorca

Alle bekende autoverhuurders in Palma de Mallorca, Balearen

Sixt

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,4

Comfort

9,3

Totaalscore

8,1

Ophalen/inleveren

8,3

Prijs-kwaliteit

7,8

Dollar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

9,3

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

5,3

Prijs-kwaliteit

8,0

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

7,8

Totaalscore

7,1

Ophalen/inleveren

6,3

Prijs-kwaliteit

7,3

CLICK RENT

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

7,0

Totaalscore

6,4

Ophalen/inleveren

5,8

Prijs-kwaliteit

6,4

Europcar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

6,3

Prijs-kwaliteit

5,3

Goldcar Rental SP

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

7,6

Totaalscore

4,8

Ophalen/inleveren

5,6

Prijs-kwaliteit

4,5

Budget

5,4
Gemiddeld
1 beoordeling2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,9

Comfort

5,9

Totaalscore

5,4

Ophalen/inleveren

4,7

Prijs-kwaliteit

5,4

Ok Mobility

7 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

6,0

Totaalscore

5,3

Ophalen/inleveren

4,0

Prijs-kwaliteit

5,3

Korte feitjes over huurauto's in Palma de Mallorca

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Palma de Mallorca

Populairste verhuurder

CLICK RENT

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 10

Populairste model

Class Convertible
Het populairste autoverhuurbedrijf in Palma de Mallorca dat deze maand op momondo werd gevonden, is CLICK RENT . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Record Go en Goldcar Rental SP
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Palma de Mallorca: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Palma de Mallorca is € 10/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 28/dag.
Het populairste automodel om te huren in Palma de Mallorca was in de afgelopen 7 dagen de Class Convertible. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Fiat 500C.

Met een huurauto rijden in Palma de Mallorca - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Palma de Mallorca zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Palma de Mallorca, Spanje in mei?

De goedkoopste huurautodeals in Palma de Mallorca voor mei zijn zo'n € 16 tot € 33. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n € 11 tot € 28.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Palma de Mallorca, Spanje-autoverhuur?

De meeste van de Palma de Mallorca autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Palma de Mallorca zoals keddy by Europcar, Enterprise Rent-A-Car en Hiper Rent a Car vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Palma de Mallorca tijdens mei?

Bij gemiddelde temperaturen van 22 °C en neerslag van 20 mm, is je beste autoverhuuroptie voor de maand mei een cabriolet. Het huren van een cabriolet in Palma de Mallorca is een geweldige manier om de omgeving te verkennen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het weer niet meewerkt. Het is echter altijd een goed idee om de weersvoorspelling te controleren voordat je op reis gaat en eventuele aanpassingen aan je autoverhuurplannen aan te brengen. Een Cabrio huren in Palma de Mallorca kost gemiddeld € 46 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Palma de Mallorca, Spanje?

Wanneer je een huurauto boekt in Palma de Mallorca, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Palma de Mallorca zijn respectievelijk 100 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Palma de Mallorca bevindt.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mini Convertible huren in Palma de Mallorca?

Hoe is het weer in Palma de Mallorca, Spanje in april?

Het weer in Palma de Mallorca is in de maand april gewoonlijk 15 °C en de verwachte neerslag is 30 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Palma de Mallorca hetzelfde als in de rest van Balearen?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Balearen of de nabijgelegen gebieden in april met Palma de Mallorca als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 14 °C verwachten en ongeveer 35 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Palma de Mallorca bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Palma de Mallorca zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Palma de Mallorca?

Er zijn 92 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Palma de Mallorca per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Palma de Mallorca?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Palma de Mallorca. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Palma de Mallorca?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Palma de Mallorca. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Palma de Mallorca?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Palma de Mallorca boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Palma de Mallorca?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Palma de Mallorca, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Palma de Mallorca met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Palma de Mallorca en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Palma de Mallorca met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Palma de Mallorca.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Palma de Mallorca met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Palma de Mallorca, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Palma de Mallorca met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Palma de Mallorca met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Palma de Mallorca te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 24-4
12:00
wo 1-5
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Palma de Mallorca

Populaire typen huurauto's in Palma de Mallorca