Huurauto's in München, Duitsland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in München, Duitsland? Start je zoektocht hier!

München, Duitsland
12 dec. — 19 dec.
Zelfde inleverlocatie
München, Duitsland
zo 12-12
12:00
zo 19-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

München, Duitsland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 25 - € 70

Alle typen auto's

€ 26 - € 189

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in München, Duitsland is € 32. De goedkoopste periode om een Klein te huren in München, Duitsland is in september. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 25 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 34% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in München. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in München verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in München die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in München, Duitsland is € 39. De goedkoopste periode om een Medium te huren in München, Duitsland is in november. De prijs is dan 57% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 17 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 22% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in München. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in München verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in München die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in München, Duitsland is € 59. De goedkoopste periode om een Groot te huren in München, Duitsland is in juli. De prijs is dan 49% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 31 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in München. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in München verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in München die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in München, Duitsland is € 47. De goedkoopste periode om een SUV te huren in München, Duitsland is in november. De prijs is dan 65% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 17 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in München. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in München verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in München die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in München, Duitsland is € 31. De goedkoopste periode om een Busje te huren in München, Duitsland is in september. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 45 per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 36% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in München. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in München verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Busje in München die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur München

Alle bekende autoverhuurders in München, Duitsland
25 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,0

Totaalscore

7,4

Ophalen/Inleveren

7,4

Waar voor je geld

7,2
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

7,7

Totaalscore

7,2

Ophalen/Inleveren

7,0

Waar voor je geld

7,6
10 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,4

Totaalscore

6,7

Ophalen/Inleveren

6,1

Waar voor je geld

6,4
10 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,1

Totaalscore

7,0

Ophalen/Inleveren

6,2

Waar voor je geld

6,7
9 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,0

Totaalscore

6,6

Ophalen/Inleveren

6,6

Waar voor je geld

6,0
7 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

7,2

Totaalscore

5,0

Ophalen/Inleveren

4,9

Waar voor je geld

4,7
19 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

8,6

Totaalscore

9,3

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

8,6
21 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

8,0

Vind populaire trekpleisters dichtbij de ophaallocatie van je huurauto

Nabijgelegen trekpleisters:

Haus der Kunst27,6 km
Altes Rathaus28,7 km
Marienplatz28,7 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Haus der Kunst154,7 km
Marienplatz155,3 km
Altes Rathaus155,4 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Marienplatz100,8 km
Altes Rathaus100,9 km
Haus der Kunst101,7 km

Afstand tot populaire hotels vanaf München, Duitsland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van München

Autoverhuur in München

7 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in München met momondo in december.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen München autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Enterprise, Budget, en Hertz zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in München te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in München deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn München, Duitsland-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je München-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in München gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in München tijdens januari?

München heeft een gemiddelde temperatuur van 0 °C en ongeveer 40 mm neerslag gedurende de maand januari. Om optimaal voorbereid te zijn op je reis naar München, is het slim om een SUV huren. Als je een SUV huurt, zorg je ervoor dat je veilig en gemakkelijk je weg kunt vinden door de besneeuwde en ijzige straten van München. Een SUV huren in München kost gemiddeld € 86 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in München heeft de meeste locaties?

Europcar heeft 19 locaties. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n € 59/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in München, Duitsland?

Wanneer je een huurauto boekt in München, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in München zijn respectievelijk 100 km/u en Adviserend. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen München bevindt.

Welke auto huren de meeste mensen in München?

De Volkswagen Tiguan en de Ford Explorer zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in München. Huurprijzen voor de Volkswagen Tiguan kunnen in München verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 41/dag en deze kan zelfs slechts € 34/ dag zijn. De huurprijzen voor de Ford Explorer kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 36/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 21/dag.

Hoe is het weer in München, Duitsland in december?

Tijdens de maand december is de gemiddelde temperatuur in München 0 °C en de verwachte neerslag 50 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in München.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

In maanden zoals december kun je het beste een SUV met vierwielaandrijving huren voor je reis naar München. De temperatuur ligt gewoonlijk onder het vriespunt en de kans op sneeuw en ijzel is hoger.

Is het weer in München hetzelfde als in de rest van Beieren?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Beieren of de nabijgelegen gebieden in december met München als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 0 °C verwachten en ongeveer 45 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in München

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van München

Start met het plannen van je reis naar München