Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Berlijn

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Berlijn? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
do 25-7
do 1-8

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Berlijn

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Berlijn
Economy€ 25/dag
Compact€ 24/dag
Tussenmaat€ 36/dag
Standaard€ 31/dag
Premium€ 41/dag
Compact SUV€ 25/dag
Aanbevolen door de aanbieder€ 27/dag
Compacte stationwagen€ 29/dag
Middenklasse SUV€ 34/dag
Gemiddelde stationwagen€ 36/dag
Premium stationwagen€ 53/dag
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Berlijn

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Berlijn

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Berlijn?

De goedkoopste huurauto's in Berlijn worden doorgaans gevonden via Avis. Als je boekt bij Avis, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 22/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Berlijn is € 22/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Berlijn heeft de meeste locaties?

FLIZZR heeft van alle autoverhuurbedrijven in Berlijn de meeste locaties, met 37 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Berlijn?

De Nissan Qashqai is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Berlijn. Onze gebruikers vonden in Berlijn, prijzen voor Nissan Qashqai van slechts € 27/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 89/dag. Een andere populaire huurauto in Berlijn is de Volkswagen Golf, voor gemiddeld € 36/dag en er zijn ook deals voor slechts € 26/dag.

Berlijn huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Berlijn

Klein auto's

€ 30 - € 75

Alle typen auto's

€ 42 - € 73

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Berlijn, Duitsland is € 43. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Berlijn, Duitsland is in april. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 30 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 26% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Berlijn. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Berlijn verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Berlijn die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Berlijn, Duitsland is € 57. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Berlijn, Duitsland is in januari. De prijs is dan 52% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 28 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 0% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Berlijn. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Berlijn verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Berlijn die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Berlijn, Duitsland is € 76. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Berlijn, Duitsland is in januari. De prijs is dan 22% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 60 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 24% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Berlijn. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Berlijn verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Berlijn die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Berlijn, Duitsland is € 68. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Berlijn, Duitsland is in oktober. De prijs is dan 51% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 34 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Berlijn. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Berlijn verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Berlijn die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Berlijn, Duitsland is € 56. De goedkoopste periode om een busje te huren in Berlijn, Duitsland is in juli. De prijs is dan 64% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 92 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Berlijn. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Berlijn verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Berlijn, Duitsland is € 49. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Berlijn, Duitsland is in september. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 63 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 16% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Berlijn. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Berlijn verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor luxe auto huurauto's in Berlijn die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Suzuki Vitara
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 24/dag

23 jul. - 19 aug.
Suzuki Vitara
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 25/dag

23 jul. - 18 aug.
Volkswagen Polo
Kia Niro
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 27/dag

23 jul. - 18 aug.
Kia Niro

Overzicht autoverhuur Berlijn

Alle bekende autoverhuurders in Berlijn

Virtuo

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

FLIZZR

36 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Enterprise Rent-A-Car

15 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

7,9

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

7,9

Sixt

27 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,3

Totaalscore

7,8

Ophalen/inleveren

7,8

Prijs-kwaliteit

7,1

Dollar

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

7,7

Totaalscore

7,0

Ophalen/inleveren

7,8

Prijs-kwaliteit

7,0

Europcar

22 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,9

Comfort

6,9

Totaalscore

6,9

Ophalen/inleveren

6,9

Prijs-kwaliteit

6,9

Avis

11 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

6,4

Totaalscore

6,7

Ophalen/inleveren

5,9

Prijs-kwaliteit

6,7

Budget

11 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,2

Totaalscore

6,5

Ophalen/inleveren

6,9

Prijs-kwaliteit

6,2

Korte feitjes over huurauto's in Berlijn

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Berlijn

Populaire typen auto's

Mini, Economy, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 31

Populairste model

Nissan Qashqai
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Berlijn: Mini, Economy en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Berlijn is € 31/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 35/dag.
Het populairste automodel om te huren in Berlijn was in de afgelopen 7 dagen de Nissan Qashqai. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Volkswagen Golf.

Met een huurauto rijden in Berlijn - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Berlijn zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Berlijn, Duitsland-autoverhuur?

Huurauto's in Berlijn van populaire bedrijven zoals Dollar, Enterprise Rent-A-Car en Alamo bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Berlijn, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Berlijn, Duitsland?

Reizigers die een auto huren in Berlijn, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Berlijn zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen Adviserend zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 4 Series Convertible huren in Berlijn?

Hoe is het weer in Berlijn, Duitsland in juli?

Tijdens de maand juli is de gemiddelde temperatuur in Berlijn 18 °C en de verwachte neerslag 45 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Berlijn.

Is het weer in Berlijn hetzelfde als in de rest van Berlijn?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Berlijn voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Berlijn gewoonlijk een temperatuur heeft van 18 °C en er over het algemeen 45 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Berlijn bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Berlijn worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Berlijn?

Per juli 2024 zijn er 285 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Berlijn.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Berlijn?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Berlijn. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Berlijn?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Berlijn. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Berlijn?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in Berlijn. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Berlijn?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Berlijn, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Berlijn met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Berlijn of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Berlijn met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Berlijn.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Berlijn met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Berlijn.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Berlijn met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Berlijn met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Berlijn te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 25-7
12:00
do 1-8
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen