Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
do 25-7
do 1-8

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Santa Cruz de Tenerife

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Santa Cruz de Tenerife

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Santa Cruz de Tenerife?

De goedkoopste huurauto's in Santa Cruz de Tenerife worden doorgaans gevonden via Goldcar Rental SP. Als je boekt bij Goldcar Rental SP, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 6/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Santa Cruz de Tenerife is € 14/dag.

Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Santa Cruz de Tenerife

Klein auto's

€ 14 - € 36

Alle typen auto's

€ 16 - € 83

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Santa Cruz de Tenerife, Spanje is € 25. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Santa Cruz de Tenerife, Spanje is in juni. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 14 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 35% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Santa Cruz de Tenerife. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Santa Cruz de Tenerife verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Santa Cruz de Tenerife die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Santa Cruz de Tenerife, Spanje is € 58. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Santa Cruz de Tenerife, Spanje is in juni. De prijs is dan 71% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 17 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 35% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Santa Cruz de Tenerife. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Santa Cruz de Tenerife verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Santa Cruz de Tenerife die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Santa Cruz de Tenerife, Spanje is € 59. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Santa Cruz de Tenerife, Spanje is in januari. De prijs is dan 41% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 35 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 36% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Santa Cruz de Tenerife. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Santa Cruz de Tenerife verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Santa Cruz de Tenerife, Spanje is € 29. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Santa Cruz de Tenerife, Spanje is in mei. De prijs is dan 83% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 5 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Santa Cruz de Tenerife. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Santa Cruz de Tenerife verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Santa Cruz de Tenerife die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Santa Cruz de Tenerife, Spanje is € 45. De goedkoopste periode om een busje te huren in Santa Cruz de Tenerife, Spanje is in juni. De prijs is dan 78% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 10 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Santa Cruz de Tenerife. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Santa Cruz de Tenerife verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Santa Cruz de Tenerife, Spanje is € 58. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Santa Cruz de Tenerife, Spanje is in juni. De prijs is dan 58% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 25 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 36% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Santa Cruz de Tenerife. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Santa Cruz de Tenerife verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 11/dag

1 sep. - 30 sep.
Fiat Panda
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 12/dag

1 sep. - 30 sep.
Opel Corsa
Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 12/dag

1 sep. - 30 sep.
Kia Picanto

Overzicht autoverhuur Santa Cruz de Tenerife

Alle bekende autoverhuurders in Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden

Cicar

1 locatie

Canarias

6 locaties

Budget

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Enterprise Rent-A-Car

1 locatie

Avis

1 locatie

Sunnycars

5 locaties

Alquicoche

2 locaties

KeynGo

2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Santa Cruz de Tenerife

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Santa Cruz de Tenerife

Populairste verhuurder

Goldcar Rental SP

Populaire typen auto's

Convertible, Economy, Intermediate

Goedkoopste huurauto

€ 14

Populairste model

Class Mini Car
Het populairste autoverhuurbedrijf in Santa Cruz de Tenerife dat deze maand op momondo werd gevonden, is Goldcar Rental SP. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Ok Mobility en Top Car Canary
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Santa Cruz de Tenerife: Convertible, Economy en Intermediate.
De laagste prijs voor een huurauto in Santa Cruz de Tenerife is € 14/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 22/dag.
Het populairste automodel om te huren in Santa Cruz de Tenerife was in de afgelopen 7 dagen de Class Mini Car. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Class Convertible.

Met een huurauto rijden in Santa Cruz de Tenerife - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Santa Cruz de Tenerife zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat is het beste type auto om te huren in Santa Cruz de Tenerife tijdens augustus?

De beste manier om gedurende de maand augustus van de bezienswaardigheden in Santa Cruz de Tenerife te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Santa Cruz de Tenerife een gemiddelde temperatuur heeft van 24 °C en een gemiddelde regenval van 0 mm gedurende de maand augustus. Een Cabrio huren in Santa Cruz de Tenerife kost gemiddeld € 49 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Santa Cruz de Tenerife, Spanje?

Reizigers die een auto huren in Santa Cruz de Tenerife, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Santa Cruz de Tenerife zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Santa Cruz de Tenerife, Spanje in juli?

Als je tijdens de maand juli op zoek bent naar een huurauto in Santa Cruz de Tenerife kun je temperaturen van ongeveer 24 °C en neerslag van ongeveer 0 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Santa Cruz de Tenerife hetzelfde als in de rest van Canarische Eilanden?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Santa Cruz de Tenerife voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand juli in Canarische Eilanden ongeveer 22 °C is en er 0,8 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Santa Cruz de Tenerife bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Santa Cruz de Tenerife worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Santa Cruz de Tenerife?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Santa Cruz de Tenerife is 37 per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Santa Cruz de Tenerife?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Santa Cruz de Tenerife. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Santa Cruz de Tenerife?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Santa Cruz de Tenerife. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Santa Cruz de Tenerife?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Santa Cruz de Tenerife. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Santa Cruz de Tenerife?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Santa Cruz de Tenerife door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Santa Cruz de Tenerife met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Santa Cruz de Tenerife en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Santa Cruz de Tenerife met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, je kunt de filter voor eerlijk brandstofbeleid kiezen nadat je op momondo een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor huurauto's in Santa Cruz de Tenerife.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Santa Cruz de Tenerife met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Santa Cruz de Tenerife, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Santa Cruz de Tenerife met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Santa Cruz de Tenerife vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Santa Cruz de Tenerife te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 25-7
12:00
do 1-8
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Santa Cruz de Tenerife

Populaire autoverhuurbedrijven in Santa Cruz de Tenerife