Auto huren Johor Bahru, Maleisië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Johor Bahru, Maleisië? Start je zoektocht hier!

Johor Bahru, Maleisië
20 apr. — 27 apr.
Zelfde inleverlocatie
Johor Bahru, Maleisië
di 20-4
12:00
di 27-4
12:00

Overzicht autoverhuur Johor Bahru

Alle bekende autoverhuurders in Johor Bahru, Maleisië
Verhuurder-score: Goed 7.6

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Johor Bahru, Maleisië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Johor Bahru Sultan Ismail Intl

Autoverhuur in Johor Bahru

In april hebben we 19 zoekacties voor autoverhuur in Johor Bahru uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Johor Bahru autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Johor Bahru. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Johor Bahru heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Johor Bahru is Europcar, met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van 28 € bij 3 locaties in Johor Bahru. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij Europcar in Johor Bahru is 17 €.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Johor Bahru, Maleisië-autoverhuur?

De meeste van de Johor Bahru autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Johor Bahru zoals Sixt, Avis en Hertz vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Johor Bahru tijdens mei?

Het huren van een standaard type auto in Johor Bahru gedurende de maand mei is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 28 °C en neerslag rond de 148 mm in mei, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Johor Bahru kost gemiddeld 59 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Johor Bahru heeft de meeste locaties?

Europcar heeft 3 locaties. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n 28 €/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Johor Bahru, Maleisië?

Als je een auto huurt in Johor Bahru, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 70 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Johor Bahru hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Johor Bahru op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 110 km/u.

Hoe is het weer in Johor Bahru, Maleisië in april?

In april, heeft Johor Bahru over het algemeen 233 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 28 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Johor Bahru, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Er is een grote kans op regen, ondanks dat de temperaturen tijdens april hoger zijn dan normaal. momonodo raadt aan een auto met airco te huren om in het warme klimaat van Johor Bahru koel te blijven.

Is het weer in Johor Bahru hetzelfde als in de rest van Johor?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Johor Bahru voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Johor gewoonlijk een temperatuur heeft van 28 °C en er over het algemeen 233 mm neerslag valt.


Andere steden in Maleisië met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Kuala Lumpur, Kota Kinabalu en Kuching Utara in Maleisië

Huurauto's op luchthavens in Johor Bahru

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Johor Bahru

Start nu met het plannen van je reis naar Johor Bahru