Autoverhuur in Kos, Zuid-Egeïsche Eilanden

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Kos, Zuid-Egeïsche Eilanden? Start je zoektocht hier!

Kos, Kos, Griekenland
8 dec. — 15 dec.
Kos, Kos, Griekenland
vr 8-12
12:00
vr 15-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Kos

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Kos

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Kos?

De goedkoopste huurauto's in Kos worden doorgaans gevonden via AbbyCar Car Rentals. Als je boekt bij AbbyCar Car Rentals, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 9/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Kos is € 16/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Kos?

De Volkswagen up! huren in Kos is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Suzuki Celerio. Onze gebruikers vonden deals voor de Volkswagen up! in Kos voor gemiddeld € 24 per dag en voor slechts € 9 per dag. Het kost gemiddeld € 12 per dag om de Suzuki Celerio te huren in Kos, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 9 per dag.

De beste deals voor huurauto's in Kos, Zuid-Egeïsche Eilanden

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Kos, Zuid-Egeïsche Eilanden
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Kos, Zuid-Egeïsche Eilanden huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Kos

Klein cars

€ 9 - € 51

Alle typen auto's

€ 9 - € 106

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Kos, Griekenland is € 24. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Kos, Griekenland is in december. De prijs is dan 64% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 9 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 53% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kos. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kos verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Kos die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Kos, Griekenland is € 42. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Kos, Griekenland is in april. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 27 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 21% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kos. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kos verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Kos, Griekenland is € 65. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Kos, Griekenland is in november. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 46 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 20% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kos. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kos verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Kos, Griekenland is € 37. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Kos, Griekenland is in april. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 37 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 31% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kos. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kos verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Kos die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Kos, Griekenland is € 67. De goedkoopste periode om een busje te huren in Kos, Griekenland is in oktober. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 67 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 21% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kos. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kos verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Kos, Griekenland is € 92. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Kos, Griekenland is in februari. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 61 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 44% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kos. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kos verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Toyota Aygo
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

7 dec. - 14 dec.
Toyota Aygo
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 9/dag

7 dec. - 14 dec.
Toyota Yaris

Overzicht autoverhuur Kos

Alle bekende autoverhuurders in Kos, Zuid-Egeïsche Eilanden

Autounion Car Rental

8 locaties

Avance Rent a Car

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Hertz

3 locaties

Thrifty

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,3

Totaalscore

7,3

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

7,3

Sixt

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,6

Totaalscore

6,6

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Dollar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

diRENT

5 locaties

Alma Car Hire

4 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Kos

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Kos

Populairste verhuurder

Sixt

Populaire typen auto's

Mini, Economy, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 13

Populairste model

Volkswagen up!
Het populairste autoverhuurbedrijf in Kos dat deze maand op momondo werd gevonden, is Sixt. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn AbbyCar Car Rentals en Caldera
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Kos: Mini, Economy en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Kos is € 13/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 23/dag.
Het populairste automodel om te huren in Kos was in de afgelopen 7 dagen de Volkswagen up!. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Suzuki Celerio.

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Kos

Nabijgelegen trekpleisters:

Archaeological Museum20,6 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Archaeological Museum31,9 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Archaeological Museum5,8 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Kos

Hieronder staan de populairste hotels in Kos

Met een huurauto rijden in Kos - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Kos zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Kos, Griekenland in januari?

De goedkoopste huurautodeals in Kos voor januari zijn zo'n € 17 tot € 17. Mensen die in Kos een week een auto willen huren in januari hebben deals gevonden vanaf € 24. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf € 10.

Wat is het beste type auto om te huren in Kos tijdens januari?

We raden aan een economy-type auto te huren wanneer je Kos bezoekt in de maand januari. Hoewel een economy auto niet zo goed met ijs en sneeuw overweg kan, is het een ideale huurauto voor milde temperaturen en regen. In januari zijn er in Kos temperaturen van gemiddeld 10 °C en 115 mm neerslag - ideale omstandigheden voor het huren van een economy auto. Een Economy huren in Kos kost gemiddeld € 20 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Kos, Griekenland?

De maximumsnelheid in Kos is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Kos heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 90 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Kos op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 130 km/u is.

Hoe is het weer in Kos, Griekenland in december?

In december, heeft Kos over het algemeen 164 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 12 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Kos, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Kos hetzelfde als in de rest van Zuid-Egeïsche Eilanden?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Kos voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand december is het van belang om te weten dat de rest van Zuid-Egeïsche Eilanden gewoonlijk een temperatuur heeft van 12 °C en er over het algemeen 120,6 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Kos bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Kos zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Kos?

Er zijn 96 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Kos per december 2023.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Kos?

In een aantal landen, waaronder Kos, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Kos?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Kos. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Kos?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in Kos. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Kos?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Kos door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Kos met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Kos met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Kos met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, je kunt de filter voor eerlijk brandstofbeleid kiezen nadat je op momondo een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor huurauto's in Kos.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Kos met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Kos.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Kos met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Kos vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Kos te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.