Auto huren Corfu, Griekenland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Corfu, Griekenland? Start je zoektocht hier!

Corfu, II, Griekenland
24 apr. — 1 mei.
Zelfde inleverlocatie
Corfu, II, Griekenland
za 24-4
12:00
za 1-5
12:00

Overzicht autoverhuur Corfu

Alle bekende autoverhuurders in Corfu, Griekenland
Verhuurder-score: Uitstekend 9.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.4

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.8

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 6.2

Score gebaseerd op 3 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Corfu, Griekenland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Corfu Korfoe Ioannis Kapodistrias

Autoverhuur in Corfu

Tot dusver waren er in april 90 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Corfu.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Corfu autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Corfu hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Alamo, National, en Dollar. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Corfu. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Corfu heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Een auto huren in Corfu is het goedkoopst wanneer je Global Rent A Car gebruikt bij hun locatie in de stad. Het beste dagtarief dat momondo heeft gevonden, is 12 €, maar meestal kun je ervan uitgaan dat de huur 26 € per dag kost.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Corfu, Griekenland-autoverhuur?

Huurauto's in Corfu van populaire bedrijven zoals Alamo, National en Dollar bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Corfu, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is het beste type auto om te huren in Corfu tijdens mei?

De beste manier om gedurende de maand mei van de bezienswaardigheden in Corfu te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Corfu een gemiddelde temperatuur heeft van 24 °C en een gemiddelde regenval van 14 mm gedurende de maand mei. Een Cabrio huren in Corfu kost gemiddeld 34 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Corfu heeft de meeste locaties?

Het centrum van Corfu, Griekenland heeft 5 locaties van Enterprise, met een gemiddeld dagtarief van 31 €.

Wat is de maximumsnelheid in Corfu, Griekenland?

De maximumsnelheid van Corfu is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Corfu is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Corfu, Griekenland in april?

Het weer in Corfu is in de maand april gewoonlijk 15 °C en de verwachte neerslag is 67 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Corfu tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Corfu. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Corfu vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat Panda, de Opel Corsa en de Chevrolet Spark.

Is het weer in Corfu hetzelfde als in de rest van Ionische Eilanden?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Corfu voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Ionische Eilanden gewoonlijk een temperatuur heeft van 15 °C en er over het algemeen 63,5 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Corfu

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Corfu

Ontdek meer huurtauto’s in Ionische Eilanden

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Acharavi, Argostoli en Lefkada in Ionische Eilanden

Start nu met het plannen van je reis naar Corfu