Autoverhuur in Miami, Florida

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Miami, Florida? Start je zoektocht hier!

Miami, FL, De Verenigde Staten
7 dec. — 14 dec.
Miami, FL, De Verenigde Staten
do 7-12
12:00
do 14-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Miami

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Miami

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Miami?

De goedkoopste huurauto's in Miami worden doorgaans gevonden via ZigZag Rent A Car. Als je boekt bij ZigZag Rent A Car, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Miami is € 18/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Miami heeft de meeste locaties?

Enterprise Rent-A-Car heeft van alle autoverhuurbedrijven in Miami de meeste locaties, met 26 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Miami?

De Ford Escape is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Miami. Onze gebruikers vonden in Miami, prijzen voor Ford Escape van slechts € 28/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 46/dag. Een andere populaire huurauto in Miami is de Toyota RAV4, voor gemiddeld € 45/dag en er zijn ook deals voor slechts € 10/dag.

De beste deals voor huurauto's in Miami, Florida

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Miami, Florida
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Miami, Florida huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Miami

Klein cars

€ 25 - € 53

Alle typen auto's

€ 47 - € 85

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Miami, De Verenigde Staten is € 39. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Miami, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 25 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 37% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Miami, De Verenigde Staten is € 50. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Miami, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 14% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 43 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 19% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Miami, De Verenigde Staten is € 65. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Miami, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 29% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 47 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 8% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot car huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Miami, De Verenigde Staten is € 52. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Miami, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 40 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 14% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Miami, De Verenigde Staten is € 70. De goedkoopste periode om een busje te huren in Miami, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 42% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 41 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 13% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een pick-up in Miami, De Verenigde Staten is € 41. De goedkoopste periode om een pick-up te huren in Miami, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 29% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 53 per dag. De prijs voor het huren van een pick-up is doorgaans 33% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in Miami, De Verenigde Staten is € 78. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in Miami, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 47 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Miami, De Verenigde Staten is € 74. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Miami, De Verenigde Staten is in maart. De prijs is dan 21% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 59 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 18% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor cabrio huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 6/dag

5 dec. - 8 dec.
Opel Corsa
Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 7/dag

5 dec. - 8 dec.
Opel Astra
Hyundai i20
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 30/dag

6 dec. - 13 dec.
Hyundai i20

Overzicht autoverhuur Miami

Alle bekende autoverhuurders in Miami, Florida

Alamo

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,8

Totaalscore

8,7

Ophalen/inleveren

8,8

Prijs-kwaliteit

8,5

Sixt

7,2
Goed
1 beoordeling5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,8

Totaalscore

7,1

Ophalen/inleveren

7,2

Prijs-kwaliteit

7,1

Enterprise Rent-A-Car

26 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

6,9

Totaalscore

6,6

Ophalen/inleveren

6,5

Prijs-kwaliteit

6,5

Dollar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

7,3

Totaalscore

6,4

Ophalen/inleveren

6,7

Prijs-kwaliteit

6,6

Hertz

20 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

6,8

Totaalscore

6,3

Ophalen/inleveren

6,2

Prijs-kwaliteit

6,4

Avis

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,5

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

5,9

Prijs-kwaliteit

6,1

Budget

8 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,1

Comfort

6,4

Totaalscore

5,6

Ophalen/inleveren

5,7

Prijs-kwaliteit

5,7

Routes Car & Truck Rentals

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,2

Comfort

4,9

Totaalscore

3,7

Ophalen/inleveren

3,8

Prijs-kwaliteit

3,8

Korte feitjes over huurauto's in Miami

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Miami

Populairste verhuurder

ZigZag Rent A Car

Populaire typen auto's

Economy, SUV, Intermediate

Goedkoopste huurauto

€ 20

Populairste model

Chrysler Pacifica
Het populairste autoverhuurbedrijf in Miami dat deze maand op momondo werd gevonden, is ZigZag Rent A Car. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Budget en HDC Rent A Car
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Miami: Economy, SUV en Intermediate.
De laagste prijs voor een huurauto in Miami is € 20/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 36/dag.
Het populairste automodel om te huren in Miami was in de afgelopen 7 dagen de Chrysler Pacifica. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Chrysler Pacifica.

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Miami

Nabijgelegen trekpleisters:

Wynwood Art District8,8 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Wynwood Art District30,5 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Miami

Hieronder staan de populairste hotels in Miami

Met een huurauto rijden in Miami - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Miami zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Miami, Florida in december?

In december is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Miami € 74. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij € 22. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was € 10 en inclusief extra huuropties zo'n € 48.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Miami, Florida-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Miami heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Miami zijn Enterprise Rent-A-Car, Dollar en Hertz, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is de maximumsnelheid in Miami, Florida?

40 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Miami, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Miami zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Als je een auto huurt in Miami, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Land Rover Range Rover Velar huren in Miami?

Hoe is het weer in Miami, FL in november?

Het weer in Miami is in de maand november gewoonlijk 24 °C en de verwachte neerslag is 84 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Miami hetzelfde als in de rest van Florida?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Florida of de nabijgelegen gebieden in november met Miami als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 20 °C verwachten en ongeveer 70,9 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Miami bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Miami worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Miami?

Per november 2023 zijn er 225 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Miami.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Miami?

In een aantal landen, waaronder Miami, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Miami?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Miami. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Miami?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Miami boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Miami?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Miami, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Miami met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Miami met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Miami met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Miami.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Miami met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Miami met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Miami met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Miami met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Miami te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.