Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Miami, Florida

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Miami, Florida? Start je zoektocht hier!

Miami, FL, De Verenigde Staten
26 mrt. — 2 apr.
Miami, FL, De Verenigde Staten
di 26-3
12:00
di 2-4
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023

Statistieken en trends voor huurauto's in Miami

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Miami

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Miami?

De goedkoopste huurauto's in Miami worden doorgaans gevonden via ZigZag Rent A Car. Als je boekt bij ZigZag Rent A Car, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Miami is € 19/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Miami heeft de meeste locaties?

Enterprise Rent-A-Car heeft van alle autoverhuurbedrijven in Miami de meeste locaties, met 26 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Miami?

De Toyota RAV4 is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Miami. Onze gebruikers vonden in Miami, prijzen voor Toyota RAV4 van slechts € 15/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 40/dag. Een andere populaire huurauto in Miami is de Ford Mustang Convertible, voor gemiddeld € 96/dag en er zijn ook deals voor slechts € 30/dag.

De beste deals voor huurauto's in Miami, Florida

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Miami, Florida
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Miami, Florida huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Miami

Klein auto's

€ 21 - € 51

Alle typen auto's

€ 40 - € 70

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Miami, De Verenigde Staten is € 30. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Miami, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 21 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 37% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Miami, De Verenigde Staten is € 47. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Miami, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 18% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 39 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 5% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Miami, De Verenigde Staten is € 63. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Miami, De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 45 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 24% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Miami, De Verenigde Staten is € 48. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Miami, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 23% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 38 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 0% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Miami, De Verenigde Staten is € 84. De goedkoopste periode om een busje te huren in Miami, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 54 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 42% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een pick-up in Miami, De Verenigde Staten is € 40. De goedkoopste periode om een pick-up te huren in Miami, De Verenigde Staten is in juli. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 54 per dag. De prijs voor het huren van een pick-up is doorgaans 19% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Miami, De Verenigde Staten is € 74. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Miami, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 32% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 51 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 35% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Miami, De Verenigde Staten is € 77. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Miami, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 54 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 37% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor cabrio huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Kia Venga
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 8/dag

6 apr. - 11 apr.
Kia Venga
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

6 apr. - 11 apr.
Toyota Yaris

Overzicht autoverhuur Miami

Alle bekende autoverhuurders in Miami, Florida

Alamo

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,8

Totaalscore

8,7

Ophalen/inleveren

8,7

Prijs-kwaliteit

8,5

Sixt

7,1
Goed
1 beoordeling5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

7,7

Totaalscore

7,1

Ophalen/inleveren

7,2

Prijs-kwaliteit

7,0

Enterprise Rent-A-Car

26 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,7

Totaalscore

6,3

Ophalen/inleveren

6,3

Prijs-kwaliteit

6,2

Dollar

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,2

Totaalscore

6,3

Ophalen/inleveren

6,6

Prijs-kwaliteit

6,5

Hertz

20 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

6,9

Totaalscore

6,3

Ophalen/inleveren

6,2

Prijs-kwaliteit

6,4

Avis

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,5

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

5,9

Prijs-kwaliteit

6,1

Budget

8 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,1

Comfort

6,4

Totaalscore

5,6

Ophalen/inleveren

5,8

Prijs-kwaliteit

5,7

Routes Car & Truck Rentals

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,1

Comfort

4,8

Totaalscore

3,6

Ophalen/inleveren

3,7

Prijs-kwaliteit

3,7

Korte feitjes over huurauto's in Miami

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Miami

Populairste verhuurder

ZigZag Rent A Car

Populaire typen auto's

SUV, Economy, Standard

Goedkoopste huurauto

€ 19

Populairste model

Toyota RAV4
Het populairste autoverhuurbedrijf in Miami dat deze maand op momondo werd gevonden, is ZigZag Rent A Car. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Fly N Drive Rent a Car en Budget
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Miami: SUV, Economy en Standard.
De laagste prijs voor een huurauto in Miami is € 19/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 33/dag.
Het populairste automodel om te huren in Miami was in de afgelopen 7 dagen de Toyota RAV4. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Ford Mustang Convertible.

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Miami

Nabijgelegen trekpleisters:

Wynwood Art District8,8 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Wynwood Art District30,5 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Miami

Hieronder staan de populairste hotels in Miami
Novotel Miami Brickell

Novotel Miami Brickell

1500 Southwest 1st Avenue, Miami, FL, United States

1,4 km van het stadscentrum

Kimpton EPIC Hotel

Kimpton EPIC Hotel

270 Biscayne Boulevard Way, Miami, FL, United States

0,4 km van het stadscentrum

Intercontinental Miami, An IHG Hotel

Intercontinental Miami, An IHG Hotel

100 Chopin Plaza, Miami, FL, United States

0,7 km van het stadscentrum

citizenM Miami Worldcenter

citizenM Miami Worldcenter

700 Northeast 2nd Avenue, Miami, FL, United States

1,0 km van het stadscentrum

Yotel Miami

Yotel Miami

227 Northeast 2nd Street, Miami, FL, United States

0,6 km van het stadscentrum

Hilton Miami Downtown

Hilton Miami Downtown

1601 Biscayne Boulevard, Miami, FL, United States

2,1 km van het stadscentrum

Hilton Miami Airport Blue Lagoon

Hilton Miami Airport Blue Lagoon

5101 Blue Lagoon Drive, Miami, FL, United States

8,7 km van het stadscentrum

citizenM Miami Brickell

citizenM Miami Brickell

11 SE 10th Street, Miami, FL, United States

0,9 km van het stadscentrum

Miami International Airport Hotel

Miami International Airport Hotel

Le Jeune Rd, Concourse E - 2nd Floor, NW 20th St., Miami, FL, United States

8,9 km van het stadscentrum

Hilton Garden Inn Miami Dolphin Mall

Hilton Garden Inn Miami Dolphin Mall

1695 Northwest 111th Avenue, Miami, FL, United States

18,4 km van het stadscentrum

Eurostars Langford

Eurostars Langford

121 SE 1st Street, Miami, FL, United States

0,2 km van het stadscentrum

East Miami

East Miami

788 Brickell Plaza, Miami, FL, United States

0,6 km van het stadscentrum

Mandarin Oriental, Miami

Mandarin Oriental, Miami

500 Brickell Key Drive, Miami, FL, United States

1,1 km van het stadscentrum

Hyatt Place Miami Airport East

Hyatt Place Miami Airport East

3549 Northwest Le Jeune Road, Miami, FL, United States

8,0 km van het stadscentrum

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Airport East

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Airport East

3501 N.W. Le Jeune Road, Miami, FL, United States

8,0 km van het stadscentrum

Pullman Miami Airport

Pullman Miami Airport

5800 Blue Lagoon Drive, Miami, FL, United States

9,9 km van het stadscentrum

Holiday Inn Miami West - Airport Area

Holiday Inn Miami West - Airport Area

7707 Northwest 103rd Street, Miami, FL, United States

16,9 km van het stadscentrum

Holiday Inn Port Of Miami-Downtown

Holiday Inn Port Of Miami-Downtown

340 Biscayne Boulevard, Miami, FL, United States

0,7 km van het stadscentrum


Met een huurauto rijden in Miami - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Miami zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Miami, Florida in april?

In april is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Miami € 44. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij € 22. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was € 11 en inclusief extra huuropties zo'n € 27.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Miami, Florida-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Miami heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Miami zijn Enterprise Rent-A-Car, Dollar en Hertz, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Miami tijdens april?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Miami in april. Gemiddeld ontvangt Miami 135 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 27 °C in de maand april. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Miami kost gemiddeld € 39 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Miami, Florida?

40 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Miami, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Miami zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Als je een auto huurt in Miami, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Kia Sportage huren in Miami?

Hoe is het weer in Miami, FL in maart?

Het weer in Miami is in de maand maart gewoonlijk 23 °C en de verwachte neerslag is 76 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Miami hetzelfde als in de rest van Florida?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Florida of de nabijgelegen gebieden in maart met Miami als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 19 °C verwachten en ongeveer 95,8 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Miami bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Miami worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Miami?

Per maart 2024 zijn er 232 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Miami.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Miami?

In een aantal landen, waaronder Miami, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Miami?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Miami. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Miami?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Miami boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Miami?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Miami, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Miami met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Miami met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Miami met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Miami.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Miami met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Miami met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Miami met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Miami met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Miami te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Vind betere resultaten voor je verblijf in Miami


Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 26-3
12:00
di 2-4
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen