Huurauto's in Washington D.C., Washington D.C

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Washington D.C., DC? Start je zoektocht hier!

Washington D.C., DC, De Verenigde Staten
9 aug. — 16 aug.
Zelfde inleverlocatie
Washington D.C., DC, De Verenigde Staten
ma 9-8
12:00
ma 16-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Washington D.C., Washington D.C huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

32 € - 68 €

Alle typen auto's

38 € - 66 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Washington D.C., De Verenigde Staten is 41 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Washington D.C., De Verenigde Staten is in april. De prijs is dan 22% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 32 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 13% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Washington D.C.. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Washington D.C. verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Washington D.C. die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Washington D.C., De Verenigde Staten is 34 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Washington D.C., De Verenigde Staten is in maart. De prijs is dan 6% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 33 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 26% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Washington D.C.. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Washington D.C. verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Washington D.C. die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Washington D.C., De Verenigde Staten is 41 €. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Washington D.C., De Verenigde Staten is in mei. De prijs is dan 5% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 40 € per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 11% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Washington D.C.. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Washington D.C. verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Washington D.C. die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Washington D.C., De Verenigde Staten is 41 €. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Washington D.C., De Verenigde Staten is in maart. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 31 € per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 13% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Washington D.C.. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Washington D.C. verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Washington D.C. die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Washington D.C.

Alle bekende autoverhuurders in Washington D.C., DC
9 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,4

Totaalscore

8,3

Ophalen/Inleveren

8,2

Waar voor je geld

8,2
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,8

Totaalscore

7,2

Ophalen/Inleveren

6,9

Waar voor je geld

7,5
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

7,4

Totaalscore

6,8

Ophalen/Inleveren

6,8

Waar voor je geld

6,9
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,3

Totaalscore

6,8

Ophalen/Inleveren

6,5

Waar voor je geld

6,8
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,7

Totaalscore

8,4

Ophalen/Inleveren

8,1

Waar voor je geld

8,3
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,2

Comfort

9,0

Totaalscore

8,8

Ophalen/Inleveren

8,4

Waar voor je geld

8,5
2 locaties

Vind populaire trekpleisters dichtbij de ophaallocatie van je huurauto


Afstand tot populaire hotels vanaf Washington D.C., DC

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Washington D.C. Dulles Internationaal

Autoverhuur in Washington D.C.

Tot dusver waren er in augustus 127 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Washington D.C..

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Washington D.C. autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Enterprise, Avis, en Budget zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Washington D.C. vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Washington D.C.. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Washington D.C., Washington D.C in september?

Een huurauto in Washington D.C. kost ongeveer 40 € in september. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf 36 €. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was 28 € en inclusief extra huuropties zo'n 28 €.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Washington D.C., DC-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Washington D.C. geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Washington D.C.. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Washington D.C. tijdens september?

We raden aan een economy-type auto te huren wanneer je Washington D.C. bezoekt in de maand september. Hoewel een economy auto niet zo goed met ijs en sneeuw overweg kan, is het een ideale huurauto voor milde temperaturen en regen. In september zijn er in Washington D.C. temperaturen van gemiddeld 15 °C en 86 mm neerslag - ideale omstandigheden voor het huren van een economy auto. Een Economy huren in Washington D.C. kost gemiddeld 41 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Washington D.C. heeft de meeste locaties?

Hertz is de autoverhuurder met de meeste locaties in Washington D.C., DC. Bij deze 6 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 35 € te betalen in Washington D.C., DC.

Wat is de maximumsnelheid in Washington D.C., DC?

De maximumsnelheid van Washington D.C. is 40 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Washington D.C. is 120 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Washington D.C., DC in augustus?

Tijdens de maand augustus is de gemiddelde temperatuur in Washington D.C. 26 °C en de verwachte neerslag 74 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Washington D.C..

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in augustus?

De temperaturen in Washington D.C. zijn tijdens augustus doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Washington D.C. hetzelfde als in de rest van Washington D.C?

Het klimaat in Washington D.C in augustus is gewoonlijk 26 °C met een verwachte neerslag van 74 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Washington D.C. voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start met het plannen van je reis naar Washington D.C.