Auto huren Washington D.C.

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Washington D.C.? Start je zoektocht hier!

Washington D.C., DC, De Verenigde Staten
24 jan. — 31 jan.
Zelfde inleverlocatie
Washington D.C., DC, De Verenigde Staten
zo. 24-1
12:00
zo. 31-1
12:00

Overzicht autoverhuur Washington D.C.

Alle bekende autoverhuurders in Washington D.C.
Verhuurder-score: Uitstekend 8.5

Score gebaseerd op 213 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.2

Score gebaseerd op 163 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.3

Score gebaseerd op 171 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.2

Score gebaseerd op 585 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.2

Score gebaseerd op 192 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.9

Score gebaseerd op 449 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.2

Score gebaseerd op 45 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.0

Score gebaseerd op 24 beoordelingen


Wanneer is het het goedkoopst om een auto te huren in Washington D.C.?

Alle

25 € - 80 €

De goedkoopste maand om een auto te huren in Washington D.C. is januari. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar, slechts 25 € per dag. De duurste maand is december. De prijs voor een huurauto in Washington D.C. kan verschillen op basis van een aantal factoren, zoals het aanbod, de populariteit van het type auto, en hoever je van tevoren boekt.


Vind populaire trekpleisters dichtbij de ophaallocatie van je huurauto


Afstand tot populaire hotels vanaf Washington D.C.

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Washington D.C. Dulles Internationaal

Autoverhuur in Washington D.C.

Tot dusver waren er in januari 127 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Washington D.C..

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Washington D.C. autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en Avis zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Washington D.C. vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Washington D.C.. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Washington D.C.-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Washington D.C. geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Washington D.C.. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Washington D.C. tijdens februari?

We raden aan een economy-type auto te huren wanneer je Washington D.C. bezoekt in de maand februari. Hoewel een economy auto niet zo goed met ijs en sneeuw overweg kan, is het een ideale huurauto voor milde temperaturen en regen. In februari zijn er in Washington D.C. temperaturen van gemiddeld 8 °C en 89 mm neerslag - ideale omstandigheden voor het huren van een economy auto. Een Economy huren in Washington D.C. kost gemiddeld 40 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Washington D.C. heeft de meeste locaties?

Hertz is de autoverhuurder met de meeste locaties in Washington D.C.. Bij deze 6 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 34 € te betalen in Washington D.C..

Wat is de maximumsnelheid in Washington D.C.?

De maximumsnelheid van Washington D.C. is 40 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Washington D.C. is 120 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Washington D.C., DC in januari?

Tijdens de maand januari is de gemiddelde temperatuur in Washington D.C. 2 °C en de verwachte neerslag 71 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Washington D.C..

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het weer in Washington D.C. tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Washington D.C.. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Washington D.C. vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Dodge Grand Caravan en de Ford Fiesta.

Is het weer in Washington D.C. hetzelfde als in de rest van Washington D.C?

Het klimaat in Washington D.C in januari is gewoonlijk 2 °C met een verwachte neerslag van 71 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Washington D.C. voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start nu met het plannen van je reis naar Washington D.C.

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Washington D.C.

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Washington D.C.
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Washington D.C.

    Vind hotels in Washington D.C.