Autoverhuur in De Verenigde Staten

Op zoek naar goedkope huurautodeals in De Verenigde Staten? Start je zoektocht hier!

New York, NY, De Verenigde Staten
5 dec. — 12 dec.
New York, NY, De Verenigde Staten
di 5-12
12:00
di 12-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in De Verenigde Staten

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in De Verenigde Staten

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in De Verenigde Staten?

De goedkoopste huurauto's in De Verenigde Staten zijn doorgaans te vinden via Horspower Car Rental. Als je boekt bij Horspower Car Rental, kun je mogelijk huurautoprijzen vinden vanaf € 11 per dag, afhankelijk van de stad die je wilt bezoeken. Ter vergelijking: de gemiddelde prijs om een auto te huren in De Verenigde Staten is € 52/dag.

Wat is de populairste autoverhuurder in De Verenigde Staten?

Op dit moment is het populairste autoverhuurbedrijf in De Verenigde Staten Budget. 4.203 gebruikers hebben Budget een gemiddelde beoordeling van 6,2 uit 10 gegevens voor hun klantenservice en de hoge kwaliteit aan auto's die worden verhuurd. In de afgelopen maand hebben 30% van de gebruikers gekozen voor Budget bij het huren van een auto tijdens een verblijf in De Verenigde Staten.

Welk autoverhuurbedrijf in De Verenigde Staten heeft de meeste locaties?

Ben je van plan om naar De Verenigde Staten te reizen en daar een auto te huren, hou dan in gedachten dat Enterprise Rent-A-Car de autoverhuurder is met deze meeste locaties. Je zult zeer waarschijnlijk een van hun 4.628 landelijke locaties vinden op zowel het vliegveld van je bestemming of ergens middenin het stadscentrum. Als je nog geen stad hebt uitgekozen om te bezoeken, is Orlando momenteel de populairste bestemming. Orlando heeft ook 16 Enterprise Rent-A-Car vestigingen voor huurautuo's.

Wat is het populairste type huurauto in De Verenigde Staten?

38% van de momondo-gebruikers huurde bij voorkeur een SUV bij een bezoek aan De Verenigde Staten, waardoor dit het populairste type auto in het land is om te huren. Hoewel de prijzen van huurauto's in De Verenigde Staten per stad en autoverhuurbedrijf verschillen, kun je verwachten dat je gemiddeld € 66 per dag betaalt voor een SUV.

De beste deals voor huurauto's in De Verenigde Staten

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in De Verenigde Staten
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 10/dag

6 feb. - 13 feb.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 10/dag

6 feb. - 13 feb.
Opel Corsa
Nissan Qashqai
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€ 13/dag

3 dec. - 10 dec.
Nissan Qashqai
BMW 3 Series
of vergelijkbaar Full-size
Max. 5 passagiers

€ 19/dag

2 dec. - 9 dec.
BMW 3 Series
Mazda Mazda6
of vergelijkbaar Standaard
Max. 5 passagiers

€ 20/dag

16 dec. - 7 jan.
Mazda Mazda6
Peugeot 3008
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€ 20/dag

16 dec. - 7 jan.
Peugeot 3008
Volvo S60
of vergelijkbaar Full-size
Max. 5 passagiers
4-deurs voertuigen

€ 21/dag

16 dec. - 7 jan.
Volvo S60
Kia Cee'd
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 21/dag

15 dec. - 19 dec.
Kia Cee'd
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 21/dag

15 dec. - 19 dec.
Opel Corsa

De Verenigde Staten huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in De Verenigde Staten

Klein cars

€ 35 - € 56

Alle typen auto's

€ 48 - € 79

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in De Verenigde Staten is € 48. De goedkoopste periode om een klein car te huren in De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 35 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 22% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in De Verenigde Staten is € 51. De goedkoopste periode om een medium car te huren in De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 16% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 44 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 15% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in De Verenigde Staten is € 61. De goedkoopste periode om een groot car te huren in De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 14% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 53 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot car huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in De Verenigde Staten is € 55. De goedkoopste periode om een SUV te huren in De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 19% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 45 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 10% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in De Verenigde Staten is € 78. De goedkoopste periode om een busje te huren in De Verenigde Staten is in februari. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 52 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 23% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in De Verenigde Staten is € 64. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in De Verenigde Staten is in december. De prijs is dan 53% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 31 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 7% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in De Verenigde Staten is € 77. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in De Verenigde Staten is in maart. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 58 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 21% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor cabrio huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 10/dag

6 feb. - 13 feb.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 10/dag

6 feb. - 13 feb.
Opel Corsa
Kia Cee'd
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 21/dag

15 dec. - 19 dec.
Kia Cee'd

Overzicht autoverhuur De Verenigde Staten

Alle bekende autoverhuurders in De Verenigde Staten

Enterprise Rent-A-Car

4628 locaties

Hertz

2494 locaties

Avis

1506 locaties

Budget

1468 locaties

Easirent

430 locaties

Sunnycars

354 locaties

Thrifty

350 locaties

National

349 locaties

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in De Verenigde Staten

Nabijgelegen trekpleisters:

Venice Beach7,4 km
Disneyland Park47,5 km
San Diego Convention Center179,6 km
The Mirage381,1 km
Fremont Street Experience386,6 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Wynwood Art District8,8 km
Dolphin Mall9,1 km
Fillmore Miami Beach15,4 km
Hollywood Beach30,1 km
Las Olas Beach40,3 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Wall Street20,9 km
Rockefeller Plaza21,4 km
Madison Square Garden21,8 km
New York City Center21,8 km
Times Square21,9 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in De Verenigde Staten

Hieronder staan de populairste hotels in De Verenigde Staten

Autoverhuur in De Verenigde Staten

Kom alles te weten over auto huren in De Verenigde Staten zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in De Verenigde Staten?

Of je nu een auto huurt of bezit in De Verenigde Staten, je bent wettelijk verplicht om op de rechterkant te rijden. Houd er rekening mee dat als je jezelf niet comfortabel voelt om aan deze kant van de weg te rijden, je altijd een taxi kunt bellen of kunt kiezen voor voor het delen van een auto.

Hoe goed zijn de wegen in De Verenigde Staten?

Sinds 2019 staat De Verenigde Staten gerangschikt op plaats 14 van 137 landen voor wegkwaliteit. De Verenigde Staten kreeg een wegkwaliteitsscore van 5,7, die is gebaseerd op een schaal van 1 tot 7, waarbij 7 de best mogelijke score is.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in De Verenigde Staten?

De limiet voor deelname aan het verkeer met alcohol in De Verenigde Staten is 0,80‰. Regio's en steden binnen De Verenigde Staten hebben mogelijk hun eigen lokale drink- en rijwetten, bovenop de landelijke verplichte wetgeving, dus zorg ervoor dat je dit controleert voordat je een huurauto reserveert. Houd er rekening mee dat 21 de wettelijke leeftijd is waarop alcohol wordt gedronken in De Verenigde Staten en dat er strenge wetten zijn die bestuurders onder deze leeftijd verbieden om te drinken en te rijden.

Wat kost benzine in De Verenigde Staten?

Gemiddeld was de gasprijs vorige week in De Verenigde Staten € 0,88 per liter. Daarentegen heeft Koeweit momenteel de laagste gemiddelde gasprijs van € 0,32 per liter. Je kunt ook overwegen om Hong Kong te bezoeken, maar hier vindt je de duurste gemiddelde gasprijzen, voor € 2,84 per liter.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in De Verenigde Staten bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in De Verenigde Staten worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in De Verenigde Staten?

Per november 2023 zijn er 15.084 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in De Verenigde Staten.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in De Verenigde Staten?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder De Verenigde Staten. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in De Verenigde Staten?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in De Verenigde Staten. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in De Verenigde Staten?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in De Verenigde Staten. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in De Verenigde Staten?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in De Verenigde Staten een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in De Verenigde Staten met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in De Verenigde Staten of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in De Verenigde Staten met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in De Verenigde Staten kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in De Verenigde Staten met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in De Verenigde Staten.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in De Verenigde Staten met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in De Verenigde Staten met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar De Verenigde Staten te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.