Huurauto's in Phoenix, Arizona

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Phoenix, AZ? Start je zoektocht hier!

Phoenix, AZ, De Verenigde Staten
11 dec. — 18 dec.
Zelfde inleverlocatie
Phoenix, AZ, De Verenigde Staten
za 11-12
12:00
za 18-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Phoenix, Arizona huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 21 - € 58

Alle typen auto's

€ 23 - € 60

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Phoenix, De Verenigde Staten is € 19. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Phoenix, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 21 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 50% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Phoenix. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Phoenix verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Phoenix die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Phoenix, De Verenigde Staten is € 28. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Phoenix, De Verenigde Staten is in februari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 31 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 27% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Phoenix. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Phoenix verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Phoenix die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Phoenix, De Verenigde Staten is € 28. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Phoenix, De Verenigde Staten is in april. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 37 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 27% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Phoenix. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Phoenix verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Phoenix die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Phoenix, De Verenigde Staten is € 33. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Phoenix, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 3% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 33 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 11% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Phoenix. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Phoenix verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Phoenix die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Phoenix

Alle bekende autoverhuurders in Phoenix, AZ
Overzicht

Hygiëne

5,9

Comfort

5,7

Totaalscore

4,8

Ophalen/Inleveren

4,4

Waar voor je geld

5,4
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,1

Totaalscore

8,9

Ophalen/Inleveren

9,0

Waar voor je geld

8,7
16 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,4

Totaalscore

8,3

Ophalen/Inleveren

8,2

Waar voor je geld

8,2
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,2

Totaalscore

7,9

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

7,7
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,1

Totaalscore

7,7

Ophalen/Inleveren

7,8

Waar voor je geld

7,6
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

7,9

Totaalscore

7,4

Ophalen/Inleveren

7,0

Waar voor je geld

7,4
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

7,4

Totaalscore

6,8

Ophalen/Inleveren

6,8

Waar voor je geld

6,8
Overzicht

Hygiëne

6,7

Comfort

6,7

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

5,8

Waar voor je geld

6,2

Afstand tot populaire hotels vanaf Phoenix, AZ

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Phoenix Sky Harbor Internationaal

Autoverhuur in Phoenix

In december hebben 4 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Phoenix gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Phoenix autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en Avis zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Phoenix vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Phoenix. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Phoenix heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Phoenix van Dollar, die 1 locatie in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als € 25, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Phoenix van Dollar is € 41/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Phoenix, AZ-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Phoenix heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Phoenix zijn Fox, Alamo en Enterprise, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Phoenix tijdens januari?

Het huren van een standaard type auto in Phoenix gedurende de maand januari is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 15 °C en neerslag rond de 23 mm in januari, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Phoenix kost gemiddeld € 39 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Phoenix heeft de meeste locaties?

Het centrum van Phoenix, AZ heeft 5 locaties van Hertz, met een gemiddeld dagtarief van € 38.

Wat is de maximumsnelheid in Phoenix, AZ?

De maximumsnelheid van Phoenix is 40 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Phoenix is 120 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Welke auto huren de meeste mensen in Phoenix?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Phoenix voor de Ford Fiesta met een prijs van € 20/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Chevrolet Tahoe voor een gemiddelde van € 42/dag. Onze gebruikers vonden de Ford Fiesta om in Phoenix te huren voor slechts € 20/dag en de Chevrolet Tahoe voor slechts € 40/dag.

Hoe is het weer in Phoenix, AZ in december?

Als je tijdens de maand december op zoek bent naar een huurauto in Phoenix kun je temperaturen van ongeveer 13 °C en neerslag van ongeveer 23 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het klimaat in Phoenix heeft doorgaans tijdens december geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Phoenix. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Phoenix vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Een voorbeeld van een kleine beschikbare huurauto is de Ford Fiesta.

Is het weer in Phoenix hetzelfde als in de rest van Arizona?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Arizona of de nabijgelegen gebieden in december met Phoenix als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 11 °C verwachten en ongeveer 21,5 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Phoenix

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Phoenix

Start met het plannen van je reis naar Phoenix