Autoverhuur in San Francisco, Californië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in San Francisco, Californië? Start je zoektocht hier!

San Francisco, CA, De Verenigde Staten
14 dec. — 21 dec.
San Francisco, CA, De Verenigde Staten
do 14-12
12:00
do 21-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in San Francisco

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in San Francisco

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in San Francisco?

De goedkoopste huurauto's in San Francisco worden doorgaans gevonden via Advance Car And Truck Rental. Als je boekt bij Advance Car And Truck Rental, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 22/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in San Francisco is € 27/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in San Francisco heeft de meeste locaties?

Hertz heeft van alle autoverhuurbedrijven in San Francisco de meeste locaties, met 14 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in San Francisco?

De meeste momondo-gebruikers huren de Toyota RAV4 in San Francisco, maar de Ford Mustang Convertible is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Toyota RAV4 te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 68 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Toyota RAV4 in San Francisco voor slechts € 32 per dag. De Ford Mustang Convertible in San Francisco kost gemiddeld € 83 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 42 per dag.

De beste deals voor huurauto's in San Francisco, Californië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in San Francisco, Californië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

San Francisco, Californië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in San Francisco

Klein cars

€ 42 - € 84

Alle typen auto's

€ 54 - € 85

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in San Francisco, De Verenigde Staten is € 56. De goedkoopste periode om een klein car te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in december. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 42 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 15% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in San Francisco die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in San Francisco, De Verenigde Staten is € 61. De goedkoopste periode om een medium car te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 40 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 9% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in San Francisco die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in San Francisco, De Verenigde Staten is € 66. De goedkoopste periode om een groot car te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 50 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 2% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot car huurauto's in San Francisco die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in San Francisco, De Verenigde Staten is € 60. De goedkoopste periode om een SUV te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 23% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 47 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 9% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in San Francisco die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in San Francisco, De Verenigde Staten is € 78. De goedkoopste periode om een busje te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 41 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 15% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in San Francisco die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een pick-up in San Francisco, De Verenigde Staten is € 45. De goedkoopste periode om een pick-up te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in juli. De prijs is dan 73% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 80 per dag. De prijs voor het huren van een pick-up is doorgaans 32% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in San Francisco, De Verenigde Staten is € 67. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in februari. De prijs is dan 43% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 39 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 2% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in San Francisco, De Verenigde Staten is € 81. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 18% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 68 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 19% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor cabrio huurauto's in San Francisco die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 26/dag

16 dec. - 1 jan.
Renault Zoe
Ford Focus
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 26/dag

17 dec. - 2 jan.
Ford Focus
Peugeot 308
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 28/dag

17 dec. - 2 jan.
Peugeot 308

Overzicht autoverhuur San Francisco

Alle bekende autoverhuurders in San Francisco, Californië

National

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,2

Totaalscore

9,0

Ophalen/inleveren

8,7

Prijs-kwaliteit

9,1

Alamo

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,9

Totaalscore

8,6

Ophalen/inleveren

8,6

Prijs-kwaliteit

8,3

Enterprise Rent-A-Car

11 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,7

Totaalscore

8,6

Ophalen/inleveren

8,4

Prijs-kwaliteit

8,4

Sixt

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,1

Totaalscore

7,4

Ophalen/inleveren

7,2

Prijs-kwaliteit

7,4

Budget

7,3
Goed
2 beoordelingen6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,9

Totaalscore

7,2

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

6,9

Avis

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

7,6

Totaalscore

6,9

Ophalen/inleveren

7,0

Prijs-kwaliteit

7,0

Hertz

14 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,4

Totaalscore

6,5

Ophalen/inleveren

6,4

Prijs-kwaliteit

6,4

Thrifty

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

6,9

Totaalscore

6,1

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,1

Korte feitjes over huurauto's in San Francisco

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan San Francisco

Populairste verhuurder

Fox

Populaire typen auto's

SUV, Intermediate, Standard

Goedkoopste huurauto

€ 32

Populairste model

Toyota RAV4
Het populairste autoverhuurbedrijf in San Francisco dat deze maand op momondo werd gevonden, is Fox. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Budget en Avis
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in San Francisco: SUV, Intermediate en Standard.
De laagste prijs voor een huurauto in San Francisco is € 32/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 60/dag.
Het populairste automodel om te huren in San Francisco was in de afgelopen 7 dagen de Toyota RAV4. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Class Intermediate SUV.

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in San Francisco

Nabijgelegen trekpleisters:

Moscone Center18,1 km
Powell and Market Cable Car Turnaround18,3 km
Union Square18,7 km
Fisherman's Wharf21,0 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Moscone Center62,7 km
Powell and Market Cable Car Turnaround63,1 km
Union Square63,4 km
Fisherman's Wharf65,6 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Moscone Center17,9 km
Powell and Market Cable Car Turnaround18,5 km
Union Square18,6 km
Fisherman's Wharf20,4 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in San Francisco

Hieronder staan de populairste hotels in San Francisco

Met een huurauto rijden in San Francisco - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in San Francisco zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in San Francisco, Californië in januari?

Om januari een weekend een auto te huren in San Francisco, vonden we prijzen al vanaf € 39, en een gemiddelde prijs van € 100. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n € 42 tot € 48.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn San Francisco, Californië-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je San Francisco-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in San Francisco gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in San Francisco tijdens januari?

Als je in de maand januari naar San Francisco reist, raden we aan een economy-type auto te huren om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het weer en de wegomstandigheden. Een economy-type auto kan zowel de natte als de droge wegomstandigheden aan die vaak worden gezien in San Francisco tijdens januari, wanneer de temperatuur rond de 12 °C ligt en de neerslag gemiddeld 97 mm is. Een Economy huren in San Francisco kost gemiddeld € 62 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in San Francisco, Californië?

Wanneer je een huurauto boekt in San Francisco, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 40 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in San Francisco zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen San Francisco bevindt.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Nissan Pathfinder huren in San Francisco?

Hoe is het weer in San Francisco, CA in december?

In december, heeft San Francisco over het algemeen 104 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 11 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in San Francisco, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in San Francisco hetzelfde als in de rest van Californië?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Californië of de nabijgelegen gebieden in december met San Francisco als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 12 °C verwachten en ongeveer 64,9 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in San Francisco bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in San Francisco worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in San Francisco?

Er zijn 96 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in San Francisco per december 2023.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in San Francisco?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder San Francisco. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in San Francisco?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in San Francisco. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in San Francisco?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in San Francisco. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in San Francisco?

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in San Francisco door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Toont momondo autoverhuurdeals in San Francisco met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in San Francisco met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in San Francisco met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in San Francisco kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in San Francisco met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder San Francisco.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in San Francisco met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in San Francisco met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar San Francisco te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.