Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Las Vegas, Nevada

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Las Vegas, Nevada? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
ma 22-7
ma 29-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Las Vegas, Nevada

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Las Vegas, Nevada
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Las Vegas

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Las Vegas

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Las Vegas?

De goedkoopste huurauto's in Las Vegas worden doorgaans gevonden via Fox. Als je boekt bij Fox, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 20/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Las Vegas is € 31/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Las Vegas heeft de meeste locaties?

Enterprise Rent-A-Car heeft van alle autoverhuurbedrijven in Las Vegas de meeste locaties, met 37 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Las Vegas?

De Toyota RAV4 huren in Las Vegas is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Ford Mustang Convertible. Onze gebruikers vonden deals voor de Toyota RAV4 in Las Vegas voor gemiddeld € 53 per dag en voor slechts € 40 per dag. Het kost gemiddeld € 89 per dag om de Ford Mustang Convertible te huren in Las Vegas, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 46 per dag.

Las Vegas, Nevada huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Las Vegas

Klein auto's

€ 42 - € 81

Alle typen auto's

€ 54 - € 86

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Las Vegas, De Verenigde Staten is € 53. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in december. De prijs is dan 21% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 42 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 18% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Las Vegas die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Las Vegas, De Verenigde Staten is € 61. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 22% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 48 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 5% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Las Vegas die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Las Vegas, De Verenigde Staten is € 76. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in december. De prijs is dan 24% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 59 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Las Vegas die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Las Vegas, De Verenigde Staten is € 63. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 19% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 52 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 0% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Las Vegas die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Las Vegas, De Verenigde Staten is € 69. De goedkoopste periode om een busje te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in april. De prijs is dan 12% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 61 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 8% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een pick-up in Las Vegas, De Verenigde Staten is € 84. De goedkoopste periode om een pick-up te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in mei. De prijs is dan 24% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 65 per dag. De prijs voor het huren van een pick-up is doorgaans 25% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Las Vegas, De Verenigde Staten is € 55. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in december. De prijs is dan 3% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 58 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 13% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor luxe auto huurauto's in Las Vegas die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Las Vegas, De Verenigde Staten is € 76. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 24% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 58 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor cabrio huurauto's in Las Vegas die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Suzuki Vitara
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 38/dag

29 jul. - 5 aug.
Suzuki Vitara
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 42/dag

27 aug. - 15 sep.
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 43/dag

27 aug. - 15 sep.
Volkswagen Golf

Overzicht autoverhuur Las Vegas

Alle bekende autoverhuurders in Las Vegas, Nevada

Enterprise Rent-A-Car

37 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,1

Totaalscore

7,7

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

7,5

Sixt

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,6

Totaalscore

7,3

Ophalen/inleveren

7,2

Prijs-kwaliteit

7,2

Avis

16 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,5

Totaalscore

6,8

Ophalen/inleveren

6,8

Prijs-kwaliteit

6,8

Advantage

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,7

Comfort

7,1

Totaalscore

6,5

Ophalen/inleveren

6,7

Prijs-kwaliteit

6,6

Budget

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

7,1

Totaalscore

6,2

Ophalen/inleveren

6,1

Prijs-kwaliteit

6,3

Thrifty

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

6,8

Totaalscore

5,9

Ophalen/inleveren

5,8

Prijs-kwaliteit

6,4

Ace

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,5

Totaalscore

5,9

Ophalen/inleveren

5,7

Prijs-kwaliteit

6,2

Dollar

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,3

Totaalscore

5,5

Ophalen/inleveren

5,4

Prijs-kwaliteit

5,9

Korte feitjes over huurauto's in Las Vegas

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Las Vegas

Populairste verhuurder

Fox

Populaire typen auto's

SUV, Intermediate, Standard

Goedkoopste huurauto

€ 33

Populairste model

Toyota RAV4
Het populairste autoverhuurbedrijf in Las Vegas dat deze maand op momondo werd gevonden, is Fox. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Dollar en Alamo
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Las Vegas: SUV, Intermediate en Standard.
De laagste prijs voor een huurauto in Las Vegas is € 33/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 48/dag.
Het populairste automodel om te huren in Las Vegas was in de afgelopen 7 dagen de Toyota RAV4. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Ford Mustang Convertible.

Met een huurauto rijden in Las Vegas - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Las Vegas zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Las Vegas, Nevada in augustus?

Volgens onze data biedt de autoverhuur in het weekend in augustus in Las Vegas rond de € 24 kosten. € 24 is de laagste prijs die we tot nu toe hebben gevonden voor Las Vegas. Mensen die in Las Vegas een week een auto willen huren in augustus hebben deals gevonden vanaf € 49. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf € 26.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Las Vegas, Nevada-autoverhuur?

Huurauto's in Las Vegas van populaire bedrijven zoals Enterprise Rent-A-Car, Avis en Advantage bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Las Vegas, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is het beste type auto om te huren in Las Vegas tijdens augustus?

De beste manier om gedurende de maand augustus van de bezienswaardigheden in Las Vegas te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Las Vegas een gemiddelde temperatuur heeft van 28 °C en een gemiddelde regenval van 8 mm gedurende de maand augustus. Een Cabrio huren in Las Vegas kost gemiddeld € 72 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Las Vegas, Nevada?

De maximumsnelheid in Las Vegas is 40 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Las Vegas heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 120 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Las Vegas op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Nissan Pathfinder huren in Las Vegas?

Hoe is het weer in Las Vegas, NV in juli?

Als je tijdens de maand juli op zoek bent naar een huurauto in Las Vegas kun je temperaturen van ongeveer 34 °C en neerslag van ongeveer 10 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Las Vegas hetzelfde als in de rest van Nevada?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Las Vegas voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand juli in Nevada ongeveer 26 °C is en er 9,8 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Las Vegas bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Las Vegas worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Las Vegas?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Las Vegas is 158 per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Las Vegas?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Las Vegas. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Las Vegas?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Las Vegas. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Las Vegas?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Las Vegas boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Las Vegas?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Las Vegas een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Las Vegas met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Las Vegas met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Las Vegas met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Las Vegas.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Las Vegas met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Las Vegas.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Las Vegas met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Las Vegas vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Las Vegas te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
ma 22-7
12:00
ma 29-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Las Vegas

Populaire typen huurauto's in Las Vegas