Auto huren Pisa, Italië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Pisa, Italië? Start je zoektocht hier!

Pisa, TO, Italië
16 mei. — 23 mei.
Zelfde inleverlocatie
Pisa, TO, Italië
zo 16-5
12:00
zo 23-5
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Pisa

Alle bekende autoverhuurders in Pisa, Italië
8,8
Uitstekend
1 beoordeling1 locatie
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

6,0
4,6
Oké
3 beoordelingen2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

5,3

Totaalscore

4,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

5,3
2,8
Matig
1 beoordeling2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

4,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

4,0
0,0
Verschrikkelijk
6 locaties
0,0
Verschrikkelijk
3 locaties
0,0
Verschrikkelijk
2 locaties
0,0
Verschrikkelijk
2 locaties
0,0
Verschrikkelijk
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Pisa, Italië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Florence-Peretola

Autoverhuur in Pisa

In mei hebben we 359 zoekacties voor autoverhuur in Pisa uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Pisa autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en National zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Pisa te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Pisa deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Pisa, Italië in juni?

De goedkoopste huurautodeals in Pisa voor juni zijn zo'n 13 € tot 42 €. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was 5 € en inclusief extra huuropties zo'n 13 €.

Welk autoverhuurbedrijf in Pisa heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van Goldcar Rental SP de beste deals verwachten wanneer je Pisa bezoekt. Met gemiddelde tarieven van 10 €/per dag beschikbaar op locatie, is Goldcar Rental SP een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Pisa, Italië-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Pisa-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Pisa gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Pisa tijdens juni?

De beste manier om gedurende de maand juni van de bezienswaardigheden in Pisa te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Pisa een gemiddelde temperatuur heeft van 23 °C en een gemiddelde regenval van 24 mm gedurende de maand juni. Een Cabrio huren in Pisa kost gemiddeld 25 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Pisa heeft de meeste locaties?

Ecovia heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Pisa, Italië, met 3 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n 27 €/per dag wanneer ze een auto huren bij Ecovia in Pisa, Italië.

Wat is de maximumsnelheid in Pisa, Italië?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Pisa, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Pisa zijn respectievelijk 130 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Pisa, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Pisa, Italië in mei?

Tijdens de maand mei is de gemiddelde temperatuur in Pisa 16 °C en de verwachte neerslag 61 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Pisa.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in mei?

Het klimaat in Pisa heeft doorgaans tijdens mei geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Pisa. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Pisa vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Opel Corsa, de Fiat Panda en de Volkswagen Golf.

Is het weer in Pisa hetzelfde als in de rest van Toscane?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Pisa voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand mei is het van belang om te weten dat de rest van Toscane gewoonlijk een temperatuur heeft van 16 °C en er over het algemeen 65,5 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Pisa

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Pisa

Start nu met het plannen van je reis naar Pisa