Huurauto's in Pisa, Italië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Pisa, Italië? Start je zoektocht hier!

Pisa, TO, Italië
9 aug. — 16 aug.
Zelfde inleverlocatie
Pisa, TO, Italië
ma 9-8
12:00
ma 16-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

De beste deals voor huurauto's in Pisa, Italië

Vind je perfecte huurauto
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Compact
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Ecovia

33 €/dag

3 sep. - 14 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
of vergelijkbare Tussenmaat
Max. 5 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Hertz

44 €/dag

2 sep. - 16 sep.
Audi A3
Chevrolet Equinox
of vergelijkbare Compact SUV
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Italy Car Rent

39 €/dag

3 sep. - 14 sep.
Chevrolet Equinox
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Goldcar Rental SP

29 €/dag

5 sep. - 19 sep.
Chevrolet Sonic Sedan

Pisa, Italië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

9 € - 23 €

Alle typen auto's

14 € - 71 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Pisa, Italië is 13 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Pisa, Italië is in november. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 9 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 46% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Pisa. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Pisa verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Pisa die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Pisa, Italië is 19 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Pisa, Italië is in juni. De prijs is dan 5% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 19 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 17% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Pisa. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Pisa verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Pisa die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Pisa, Italië is 21 €. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Pisa, Italië is in oktober. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 11 € per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 9% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Pisa. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Pisa verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Pisa die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

Kia Rio Hatchback
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2/4-deurs voertuigen
Goldcar Rental SP

26 €/dag

1 sep. - 11 sep.
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2/4-deurs voertuigen
Goldcar Rental SP

26 €/dag

3 sep. - 14 sep.
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2/4-deurs voertuigen
OptimoRent

27 €/dag

1 sep. - 8 sep.
Kia Rio Hatchback

Overzicht autoverhuur Pisa

Alle bekende autoverhuurders in Pisa, Italië
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

6,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,0

Comfort

6,0

Totaalscore

5,0

Ophalen/Inleveren

5,0

Waar voor je geld

6,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

4,9

Totaalscore

3,4

Ophalen/Inleveren

1,9

Waar voor je geld

4,4
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

3,9

Comfort

3,9

Totaalscore

1,9

Ophalen/Inleveren

1,9

Waar voor je geld

1,9
6 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Pisa, Italië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Aeroporto Guglielmo Marconi di Bologna

Autoverhuur in Pisa

In augustus hebben we 359 zoekacties voor autoverhuur in Pisa uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Pisa autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Dollar, Europcar, en Avis zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Pisa te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Pisa deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Pisa, Italië in september?

De goedkoopste huurautodeals in Pisa voor september zijn zo'n 14 € tot 43 €. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was 6 € en inclusief extra huuropties zo'n 13 €.

Welk autoverhuurbedrijf in Pisa heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van Goldcar Rental SP de beste deals verwachten wanneer je Pisa bezoekt. Met gemiddelde tarieven van 10 €/per dag beschikbaar op locatie, is Goldcar Rental SP een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Pisa, Italië-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Pisa-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Pisa gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Pisa tijdens september?

Het huren van een standaard type auto in Pisa gedurende de maand september is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 16 °C en neerslag rond de 120 mm in september, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Pisa kost gemiddeld 80 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Pisa heeft de meeste locaties?

Budget heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Pisa, Italië, met 2 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n 33 €/per dag wanneer ze een auto huren bij Budget in Pisa, Italië.

Wat is de maximumsnelheid in Pisa, Italië?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Pisa, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Pisa zijn respectievelijk 130 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Pisa, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Pisa, Italië in augustus?

Tijdens de maand augustus is de gemiddelde temperatuur in Pisa 23 °C en de verwachte neerslag 57 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Pisa.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in augustus?

De temperaturen in Pisa zijn tijdens augustus doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Pisa hetzelfde als in de rest van Toscane?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Pisa voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand augustus is het van belang om te weten dat de rest van Toscane gewoonlijk een temperatuur heeft van 23 °C en er over het algemeen 48,5 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Pisa

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Pisa

Start met het plannen van je reis naar Pisa