Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Pisa, Toscane

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Pisa, Toscane? Start je zoektocht hier!

Pisa, Toscane, Italië
24 apr. — 1 mei.
Pisa, Toscane, Italië
wo 24-4
12:00
wo 1-5
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Pisa, Toscane

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Pisa, Toscane
Economy€ 8/dag
Compact€ 9/dag
Tussenmaat€ 17/dag
SUV€ 21/dag
Klein€ 7/dag
Compact SUV€ 12/dag
Aanbevolen door de aanbieder€ 16/dag
Middenklasse SUV€ 21/dag
Compacte stationwagen€ 29/dag
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Pisa, Toscane huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Pisa

Klein auto's

€ 9 - € 45

Alle typen auto's

€ 11 - € 69

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Pisa, Italië is € 27. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Pisa, Italië is in november. De prijs is dan 68% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 9 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 32% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Pisa. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Pisa verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Pisa die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Pisa, Italië is € 63. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Pisa, Italië is in februari. De prijs is dan 91% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 6 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 36% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Pisa. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Pisa verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Pisa die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Pisa, Italië is € 105. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Pisa, Italië is in december. De prijs is dan 56% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 47 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 61% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Pisa. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Pisa verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Pisa, Italië is € 37. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Pisa, Italië is in november. De prijs is dan 87% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 5 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 10% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Pisa. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Pisa verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Pisa die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Pisa, Italië is € 111. De goedkoopste periode om een busje te huren in Pisa, Italië is in november. De prijs is dan 68% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 36 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 64% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Pisa. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Pisa verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Pisa, Italië is € 42. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Pisa, Italië is in maart. De prijs is dan 52% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 21 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 5% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Pisa. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Pisa verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Toyota Aygo
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 7/dag

21 apr. - 22 apr.
Toyota Aygo
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

21 apr. - 22 apr.
Renault Zoe
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

21 apr. - 22 apr.
Renault Zoe

Statistieken en trends voor huurauto's in Pisa

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Pisa

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Pisa?

De goedkoopste huurauto's in Pisa worden doorgaans gevonden via SURPRICE CAR RENTAL . Als je boekt bij SURPRICE CAR RENTAL , kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 6/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Pisa is € 16/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Pisa?

De Fiat 500X en de Jeep Renegade zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Pisa. Huurprijzen voor de Fiat 500X kunnen in Pisa verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 33/dag en deze kan zelfs slechts € 5/ dag zijn. De huurprijzen voor de Jeep Renegade kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 44/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 20/dag.

Overzicht autoverhuur Pisa

Alle bekende autoverhuurders in Pisa, Toscane

NOLEGGIARE

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Hertz

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

9,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Thrifty

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,0

Totaalscore

8,2

Ophalen/inleveren

8,4

Prijs-kwaliteit

7,5

Alamo

1 locatie

Dollar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,8

Totaalscore

7,7

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,1

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

6,4

Totaalscore

5,9

Ophalen/inleveren

4,4

Prijs-kwaliteit

5,9

Europcar

2 locaties

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,9

Comfort

3,9

Totaalscore

1,9

Ophalen/inleveren

1,9

Prijs-kwaliteit

1,9

Korte feitjes over huurauto's in Pisa

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Pisa

Populairste verhuurder

Easy Car Hire

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 18

Populairste model

Class Economy Car
Het populairste autoverhuurbedrijf in Pisa dat deze maand op momondo werd gevonden, is Easy Car Hire. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn SURPRICE CAR RENTAL en Rent Smart 24
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Pisa: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Pisa is € 18/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 37/dag.
Het populairste automodel om te huren in Pisa was in de afgelopen 7 dagen de Class Economy Car. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Fiat 500X.

Met een huurauto rijden in Pisa - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Pisa zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Pisa, Italië-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Pisa-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Pisa gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Pisa tijdens mei?

De beste manier om gedurende de maand mei van de bezienswaardigheden in Pisa te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Pisa een gemiddelde temperatuur heeft van 20 °C en een gemiddelde regenval van 43 mm gedurende de maand mei. Een Cabrio huren in Pisa kost gemiddeld € 45 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Pisa, Italië?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Pisa, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Pisa zijn respectievelijk 130 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Pisa, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi Q5 huren in Pisa?

Hoe is het weer in Pisa, Italië in april?

Tijdens de maand april is de gemiddelde temperatuur in Pisa 13 °C en de verwachte neerslag 80 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Pisa.

Is het weer in Pisa hetzelfde als in de rest van Toscane?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Pisa voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Toscane gewoonlijk een temperatuur heeft van 12 °C en er over het algemeen 65,5 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Pisa bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Pisa worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Pisa?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Pisa is 80 per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Pisa?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Pisa. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Pisa?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Pisa. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Pisa?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Pisa boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Pisa?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Pisa door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Pisa met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Pisa en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Pisa met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Pisa.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Pisa met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Pisa, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Pisa met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Pisa vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Pisa te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 24-4
12:00
wo 1-5
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Pisa

Populaire typen huurauto's in Pisa