Auto huren Pisa

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Pisa? Start je zoektocht hier!

Pisa, Toscane, Italië
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Pisa, Toscane, Italië
za. 30-1
12:00
za. 6-2
12:00

Overzicht autoverhuur Pisa

Alle bekende autoverhuurders in Pisa
Verhuurder-score: Uitstekend 9.4

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.8

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.1

Score gebaseerd op 12 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.5

Score gebaseerd op 8 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.2

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 4.8

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Oké 4.0

Score gebaseerd op 4 beoordelingen


Wanneer is het het goedkoopst om een auto te huren in Pisa?

Alle

4 € - 32 €

Economy

4 € - 17 €

De goedkoopste maand om een auto te huren in Pisa is februari. De prijs is dan 60% lager dan in de rest van het jaar, slechts 4 € per dag. De duurste maand is juli. Als je op zoek bent naar een specifiek type auto, overweeg dan het huren van een economy huurauto in januari. De prijs voor een huurauto in Pisa kan verschillen op basis van een aantal factoren, zoals het aanbod, de populariteit van het type auto, en hoever je van tevoren boekt.


Afstand tot populaire hotels vanaf Pisa

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Florence-Peretola

Autoverhuur in Pisa

In januari hebben we 359 zoekacties voor autoverhuur in Pisa uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Pisa autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en National zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Pisa te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Pisa deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Pisa in februari?

De goedkoopste huurautodeals in Pisa voor februari zijn zo'n 10 € tot 23 €. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was 10 € en inclusief extra huuropties zo'n 21 €.

Welk autoverhuurbedrijf in Pisa heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van Goldcar Rental SP de beste deals verwachten wanneer je Pisa bezoekt. Met gemiddelde tarieven van 10 €/per dag beschikbaar op locatie, is Goldcar Rental SP een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Pisa-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Pisa-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Pisa gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Pisa tijdens februari?

Als je in de maand februari naar Pisa reist, raden we aan een economy-type auto te huren om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het weer en de wegomstandigheden. Een economy-type auto kan zowel de natte als de droge wegomstandigheden aan die vaak worden gezien in Pisa tijdens februari, wanneer de temperatuur rond de 10 °C ligt en de neerslag gemiddeld 77 mm is. Een Economy huren in Pisa kost gemiddeld 12 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Pisa heeft de meeste locaties?

Ecovia heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Pisa, met 3 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n 27 €/per dag wanneer ze een auto huren bij Ecovia in Pisa.

Wat is de maximumsnelheid in Pisa?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Pisa, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Pisa zijn respectievelijk 130 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Pisa, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Pisa, Italië in januari?

Tijdens de maand januari is de gemiddelde temperatuur in Pisa 7 °C en de verwachte neerslag 74 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Pisa.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het klimaat in Pisa heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Pisa. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Pisa vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Opel Corsa, de Fiat Panda en de Volkswagen Golf.

Is het weer in Pisa hetzelfde als in de rest van Toscane?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Pisa voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Toscane gewoonlijk een temperatuur heeft van 6 °C en er over het algemeen 57 mm neerslag valt.


Start nu met het plannen van je reis naar Pisa

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Pisa

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Pisa
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Pisa

    Vind hotels in Pisa