Huurauto's in Rennes, Frankrijk

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Rennes, Frankrijk? Start je zoektocht hier!

Rennes, BR, Frankrijk
10 dec. — 17 dec.
Zelfde inleverlocatie
Rennes, BR, Frankrijk
vr 10-12
12:00
vr 17-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Rennes

Alle bekende autoverhuurders in Rennes, Frankrijk
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

8,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,6

Totaalscore

9,3

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

9,3
4 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Rennes, Frankrijk

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Nantes Aéroport Nantes Atlantique

Autoverhuur in Rennes

34 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Rennes met momondo in december.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Rennes autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Europcar, Alamo, en National zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Rennes vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Rennes. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Rennes, Frankrijk-autoverhuur?

Huurauto's in Rennes van populaire bedrijven zoals Europcar, Alamo en National bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Rennes, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Rennes, Frankrijk?

De maximumsnelheid in Rennes is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Rennes heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 80 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Rennes op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 130 km/u is.

Welke auto huren de meeste mensen in Rennes?

De Hyundai Accent huren in Rennes is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Fiat 500. Onze gebruikers vonden deals voor de Hyundai Accent in Rennes voor gemiddeld € 51 per dag en voor slechts € 9 per dag. Het kost gemiddeld € 38 per dag om de Fiat 500 te huren in Rennes, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 7 per dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz G-Class huren in Rennes?

Bij Sixt is de Mercedes-Benz G-Class (en zijn andere vergelijkbare Luxe-auto’s) te huur in Rennes. Je betaalt om de Mercedes-Benz G-Class te huren bij Sixt in Rennes gemiddeld € 150/dag.De verhuurder heeft ook andere huuropties voor de Luxe in Rennes, zoals de Jaguar XF, als je de Mercedes-Benz G-Class niet kunt boeken voor verhuur.

Hoe is het weer in Rennes, Frankrijk in december?

In december, heeft Rennes over het algemeen 73 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 6 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Rennes, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het weer in Rennes tijdens december heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Rennes. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Rennes vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Fiat 500 en de Ford Focus.

Is het weer in Rennes hetzelfde als in de rest van Bretagne?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Rennes voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand december in Bretagne ongeveer 6 °C is en er 70 mm aan verwachte neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Rennes