Huurauto's in Raleigh, North Carolina

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Raleigh, NC? Start je zoektocht hier!

Raleigh, NC, De Verenigde Staten
4 dec. — 11 dec.
Zelfde inleverlocatie
Raleigh, NC, De Verenigde Staten
za 4-12
12:00
za 11-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Raleigh

Alle bekende autoverhuurders in Raleigh, NC
10 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,7

Totaalscore

8,7

Ophalen/Inleveren

8,8

Waar voor je geld

8,7
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

7,1

Totaalscore

6,6

Ophalen/Inleveren

6,5

Waar voor je geld

6,9
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,7

Comfort

7,5

Totaalscore

7,3

Ophalen/Inleveren

7,2

Waar voor je geld

7,1
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,9

Comfort

5,2

Totaalscore

4,7

Ophalen/Inleveren

4,1

Waar voor je geld

4,5

Afstand tot populaire hotels vanaf Raleigh, NC

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Raleigh Raleigh-Durham

Autoverhuur in Raleigh

4 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Raleigh met momondo in november.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Raleigh autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Raleigh. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Raleigh, NC-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Raleigh-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Raleigh gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Raleigh, NC?

Wanneer je een huurauto boekt in Raleigh, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 40 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Raleigh zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Raleigh bevindt.

Welke auto huren de meeste mensen in Raleigh?

De Hyundai Accent en de Hyundai Elantra zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Raleigh. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Raleigh verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 44/dag en deze kan zelfs slechts € 10/ dag zijn. De huurprijzen voor de Hyundai Elantra kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 54/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 14/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Lincoln Navigator huren in Raleigh?

Bij Alamo is de Lincoln Navigator (en zijn andere vergelijkbare Luxe-auto’s) te huur in Raleigh. Je betaalt om de Lincoln Navigator te huren bij Alamo in Raleigh gemiddeld € 151/dag.Alamo heeft ook andere huuropties voor de Luxe in Raleigh, zoals de BMW X3, als je dit voertuig niet kunt boeken.

Hoe is het weer in Raleigh, NC in november?

In november, heeft Raleigh over het algemeen 79 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 11 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Raleigh, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in november?

Het weer in Raleigh tijdens november heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Raleigh. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Raleigh vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Ford Focus en de Class Compact SUV.

Is het weer in Raleigh hetzelfde als in de rest van North Carolina?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Raleigh voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand november is het van belang om te weten dat de rest van North Carolina gewoonlijk een temperatuur heeft van 11 °C en er over het algemeen 80,3 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Raleigh

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Raleigh

Start met het plannen van je reis naar Raleigh