Huurauto's in Johannesburg, Zuid-Afrika

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Johannesburg, Zuid-Afrika? Start je zoektocht hier!

Johannesburg, Zuid-Afrika
30 jun. — 7 jul.
Zelfde inleverlocatie
Johannesburg, Zuid-Afrika
wo 30-6
12:00
wo 7-7
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Johannesburg, Zuid-Afrika huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

15 € - 29 €

Alle typen auto's

28 € - 47 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Johannesburg, Zuid-Afrika is 17 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Johannesburg, Zuid-Afrika is in mei. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 44% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Johannesburg. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Johannesburg verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Johannesburg die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Johannesburg, Zuid-Afrika is 29 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Johannesburg, Zuid-Afrika is in januari. De prijs is dan 21% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 23 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 10% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Johannesburg. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Johannesburg verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Johannesburg die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Johannesburg, Zuid-Afrika is 36 €. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Johannesburg, Zuid-Afrika is in juni. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Johannesburg. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Johannesburg verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Johannesburg die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Johannesburg, Zuid-Afrika is 37 €. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Johannesburg, Zuid-Afrika is in oktober. De prijs is dan 19% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 30 € per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Johannesburg. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Johannesburg verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Johannesburg die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Johannesburg, Zuid-Afrika is 28 €. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Johannesburg, Zuid-Afrika is in juni. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 13% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Johannesburg. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Johannesburg verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Busje in Johannesburg die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Johannesburg

Alle bekende autoverhuurders in Johannesburg, Zuid-Afrika
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,1

Comfort

8,5

Totaalscore

8,1

Ophalen/Inleveren

8,1

Waar voor je geld

8,5
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,9

Comfort

6,5

Totaalscore

6,1

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,1
9 locaties
7 locaties
7 locaties
5 locaties
5 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Johannesburg, Zuid-Afrika

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Johannesburg OR Tambo

Autoverhuur in Johannesburg

Tot dusver waren er in juni 250 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Johannesburg.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Johannesburg autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Avis en Hertz zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Johannesburg. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Johannesburg heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Dagtarieven van Hertz zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van 34 €/per dag wanneer je een auto huurt in Johannesburg. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun 6 locaties in Johannesburg is 8 €/per dag.

Wat is het beste type auto om te huren in Johannesburg tijdens juli?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Johannesburg in juli. Gemiddeld ontvangt Johannesburg 0 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 13 °C in de maand juli. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Johannesburg kost gemiddeld 32 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Johannesburg heeft de meeste locaties?

Het centrum van Johannesburg, Zuid-Afrika heeft 6 locaties van Hertz, met een gemiddeld dagtarief van 34 €.

Wat is de maximumsnelheid in Johannesburg, Zuid-Afrika?

Als je een auto huurt in Johannesburg, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 40 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Johannesburg hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Johannesburg op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Johannesburg, Zuid-Afrika in juni?

In juni, heeft Johannesburg over het algemeen 0 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 10 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Johannesburg, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juni?

Het weer in Johannesburg tijdens juni heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Johannesburg. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Johannesburg vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Class Compact SUV, de Volkswagen Polo en de Ford Focus.

Is het weer in Johannesburg hetzelfde als in de rest van Gauteng?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Johannesburg voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juni is het van belang om te weten dat de rest van Gauteng gewoonlijk een temperatuur heeft van 11 °C en er over het algemeen 0 mm neerslag valt.


Andere steden in Zuid-Afrika met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Kaapstad, Durban en Port Elizabeth in Zuid-Afrika

Huurauto's op luchthavens in Johannesburg

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Johannesburg

Start met het plannen van je reis naar Johannesburg