Auto huren Napels

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Napels? Start je zoektocht hier!

Napels, Italië
1 feb. — 8 feb.
Zelfde inleverlocatie
Napels, Italië
ma. 1-2
12:00
ma. 8-2
12:00

Overzicht autoverhuur Napels

Alle bekende autoverhuurders in Napels
Verhuurder-score: Goed 7.2

Score gebaseerd op 51 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.5

Score gebaseerd op 34 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.6

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 8.8

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 7.6

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 6.9

Score gebaseerd op 8 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.4

Score gebaseerd op 11 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.1

Score gebaseerd op 5 beoordelingen


Wanneer is het het goedkoopst om een auto te huren in Napels?

Alle

4 € - 91 €

Economy

4 € - 26 €

De goedkoopste maand om een auto te huren in Napels is januari. De prijs is dan 72% lager dan in de rest van het jaar, slechts 4 € per dag. De duurste maand is juli. Als je op zoek bent naar een specifiek type auto, overweeg dan het huren van een economy huurauto in januari. De prijs voor een huurauto in Napels kan verschillen op basis van een aantal factoren, zoals het aanbod, de populariteit van het type auto, en hoever je van tevoren boekt.


Afstand tot populaire hotels vanaf Napels

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Napels

Autoverhuur in Napels

202 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Napels met momondo in januari.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Napels autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Napels. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Napels in februari?

Voor een huurauto in Napels betaal je in februari 13 € in het weekend. De gemiddelde prijs voor deze periode is 15 €. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n 8 € tot 12 €.

Welk autoverhuurbedrijf in Napels heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van keddy by Europcar de beste deals verwachten wanneer je Napels bezoekt. Met gemiddelde tarieven van 23 €/per dag beschikbaar op 3 locaties, is keddy by Europcar een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Napels-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Napels geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Napels. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Napels tijdens februari?

We raden aan een economy-type auto te huren wanneer je Napels bezoekt in de maand februari. Hoewel een economy auto niet zo goed met ijs en sneeuw overweg kan, is het een ideale huurauto voor milde temperaturen en regen. In februari zijn er in Napels temperaturen van gemiddeld 11 °C en 86 mm neerslag - ideale omstandigheden voor het huren van een economy auto. Een Economy huren in Napels kost gemiddeld 17 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Napels heeft de meeste locaties?

Hertz is erg populair in Napels, aangezien ze meer locaties hebben dan andere autoverhuurbedrijven. Je kunt 10 locaties vinden in het centrum van Napels, en een bedrag van zo'n 23 €/per dag verwachten te betalen voor een huurauto in Napels.

Wat is de maximumsnelheid in Napels?

Als je een auto huurt in Napels, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Napels hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Napels op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 130 km/u.

Hoe is het weer in Napels, Italië in januari?

Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Napels kun je temperaturen van ongeveer 8 °C en neerslag van ongeveer 104 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het weer in Napels tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Napels. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Napels vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat Panda, de Ford Ka en de Volkswagen Polo.

Is het weer in Napels hetzelfde als in de rest van Campania?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Napels voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand januari in Campania ongeveer 9 °C is en er 88,5 mm aan verwachte neerslag valt.


Start nu met het plannen van je reis naar Napels

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Napels

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Napels
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Napels

    Vind hotels in Napels