Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Napels, Campania

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Napels, Campania? Start je zoektocht hier!

Napels, Napels, Italië
24 apr. — 1 mei.
Napels, Napels, Italië
wo 24-4
12:00
wo 1-5
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Napels, Campania

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Napels, Campania
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Napels, Campania huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Napels

Klein auto's

€ 11 - € 49

Alle typen auto's

€ 13 - € 69

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Napels, Italië is € 27. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Napels, Italië is in januari. De prijs is dan 61% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 11 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 34% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Napels. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Napels verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Napels die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Napels, Italië is € 67. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Napels, Italië is in februari. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 34 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 38% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Napels. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Napels verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Napels die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Napels, Italië is € 96. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Napels, Italië is in februari. De prijs is dan 13% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 84 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 57% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Napels. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Napels verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Napels, Italië is € 37. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Napels, Italië is in maart. De prijs is dan 64% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 14 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 10% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Napels. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Napels verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Napels die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Napels, Italië is € 105. De goedkoopste periode om een busje te huren in Napels, Italië is in juni. De prijs is dan 19% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 86 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 61% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Napels. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Napels verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Napels, Italië is € 50. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Napels, Italië is in februari. De prijs is dan 70% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 15 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Napels. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Napels verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 9/dag

30 apr. - 3 mei.
Ford Ka
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 10/dag

18 mei. - 20 mei.
Opel Corsa
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 11/dag

4 mei. - 9 mei.
Toyota Yaris

Statistieken en trends voor huurauto's in Napels

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Napels

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Napels?

De goedkoopste huurauto's in Napels worden doorgaans gevonden via Rental Plus. Als je boekt bij Rental Plus, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 8/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Napels is € 21/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Napels heeft de meeste locaties?

Leasys Rent heeft van alle autoverhuurbedrijven in Napels de meeste locaties, met 11 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Napels?

De Jeep Renegade en de Fiat 500C zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Napels. Huurprijzen voor de Jeep Renegade kunnen in Napels verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 40/dag en deze kan zelfs slechts € 12/ dag zijn. De huurprijzen voor de Fiat 500C kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 49/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 19/dag.

Overzicht autoverhuur Napels

Alle bekende autoverhuurders in Napels, Campania

Thrifty

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,7

Comfort

9,0

Totaalscore

8,5

Ophalen/inleveren

8,1

Prijs-kwaliteit

7,1

MAGGIORE

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Avis

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,5

Totaalscore

7,5

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

7,5

Budget

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

7,6

Totaalscore

6,6

Ophalen/inleveren

6,9

Prijs-kwaliteit

7,2

Dollar

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

7,0

Totaalscore

6,8

Ophalen/inleveren

7,0

Prijs-kwaliteit

7,0

Hertz

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

7,0

Totaalscore

6,3

Ophalen/inleveren

5,7

Prijs-kwaliteit

5,9

B-Rent

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

6,0

Totaalscore

5,0

Ophalen/inleveren

5,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Enterprise Rent-A-Car

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,9

Totaalscore

1,9

Ophalen/inleveren

1,9

Prijs-kwaliteit

3,9

Korte feitjes over huurauto's in Napels

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Napels

Populairste verhuurder

NOLEGGIARE

Populaire typen auto's

Compact, Economy, Mini

Goedkoopste huurauto

€ 17

Populairste model

Class Convertible
Het populairste autoverhuurbedrijf in Napels dat deze maand op momondo werd gevonden, is NOLEGGIARE . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Ace en Avis
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Napels: Compact, Economy en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Napels is € 17/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 31/dag.
Het populairste automodel om te huren in Napels was in de afgelopen 7 dagen de Class Convertible. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Jeep Renegade.

Met een huurauto rijden in Napels - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Napels zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Napels, Italië in mei?

Voor een huurauto in Napels betaal je in mei € 36 in het weekend. De gemiddelde prijs voor deze periode is € 56. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n € 24 tot € 48.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Napels, Italië-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Napels geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Napels. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Napels tijdens mei?

De beste manier om gedurende de maand mei van de bezienswaardigheden in Napels te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Napels een gemiddelde temperatuur heeft van 21 °C en een gemiddelde regenval van 34 mm gedurende de maand mei. Een Cabrio huren in Napels kost gemiddeld € 52 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Napels, Italië?

Als je een auto huurt in Napels, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Napels hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Napels op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 130 km/u.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Fiat 500C huren in Napels?

Hoe is het weer in Napels, Italië in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Napels kun je temperaturen van ongeveer 13 °C en neerslag van ongeveer 76 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Napels hetzelfde als in de rest van Campania?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Napels voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand april in Campania ongeveer 13 °C is en er 52 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Napels bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Napels worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Napels?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Napels is 149 per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Napels?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Napels. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Napels?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Napels. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Napels?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Napels. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Napels?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Napels een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Napels met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Napels met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Napels met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Napels.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Napels met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Napels, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Napels met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Napels met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Napels te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 24-4
12:00
wo 1-5
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Napels