Autoverhuur in Campania

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Campania? Start je zoektocht hier!

Napels, Napels, Italië
30 nov. — 7 dec.
Napels, Napels, Italië
do 30-11
12:00
do 7-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Campania

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Campania

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Campania?

Het beste autoverhuurbedrijf in Campania is Hertz. Dit is op basis van de gemiddelde momondo klantenscore van 7,8/10 uit 23 beoordelingen. Als je van plan bent om een trip te plannen naar Campania vind je Hertz in 12 locaties in de regio, bijvoorbeeld in Sorrento.

Wat is het populairste type huurauto in Campania?

Klein of vergelijkbaar is het populairste type auto om te huren in Campania, met 40% van onze gebruikers die dit type kiest over andere opties. Het huren van Klein auto's in Campania kost gemiddeld € 37/dag. Houd er rekening mee dat prijzen kunnen variëren op basis van de stad waar je verblijft en het door jou gekozen autoverhuurbedrijf.

Campania huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Campania

Klein cars

€ 25 - € 80

Alle typen auto's

€ 36 - € 142

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Campania is € 41. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Campania is in december. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 25 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 53% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Campania. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Campania verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Campania is € 74. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Campania is in maart. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 40 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 13% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Campania. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Campania verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Campania is € 150. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Campania is in februari. De prijs is dan 43% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 86 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 43% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Campania. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Campania verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Campania is € 60. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Campania is in november. De prijs is dan 60% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 25 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 30% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Campania. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Campania verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Campania is € 129. De goedkoopste periode om een busje te huren in Campania is in november. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 95 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 34% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Campania. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Campania verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in Campania is € 131. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in Campania is in augustus. De prijs is dan 26% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 98 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 35% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Campania. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Campania verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Campania is € 46. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Campania is in februari. De prijs is dan 69% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 15 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 46% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Campania. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Campania verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.


Overzicht autoverhuur Campania

Alle bekende autoverhuurders in Campania

Europcar

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,5

Comfort

8,5

Totaalscore

9,0

Ophalen/inleveren

9,5

Prijs-kwaliteit

6,5

MAGGIORE

8 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Hertz

12 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,3

Totaalscore

7,9

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

7,4

Budget

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,8

Totaalscore

6,4

Ophalen/inleveren

6,8

Prijs-kwaliteit

7,6

keddy by Europcar

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

7,0

Totaalscore

7,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Dollar

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

7,0

Totaalscore

6,8

Ophalen/inleveren

7,0

Prijs-kwaliteit

7,0

Avis

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,3

Totaalscore

6,6

Ophalen/inleveren

6,6

Prijs-kwaliteit

6,6

B-Rent

7 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

5,5

Totaalscore

5,0

Ophalen/inleveren

5,0

Prijs-kwaliteit

5,5

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Campania

Nabijgelegen trekpleisters:

Piazza Bellini5,2 km
Piazza Dante5,3 km
Paestum79,5 km
Tre Conchiglie Beach83,6 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Paestum23,6 km
Tre Conchiglie Beach30,0 km
Piazza Bellini61,1 km
Piazza Dante61,2 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Campania

Hieronder staan de populairste hotels in Campania

Autoverhuur in Campania

Kom alles te weten over auto huren in Campania zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Voor hoe lang huren mensen een auto als ze in Campania verblijven?

De meeste momondo-gebruikers huren een auto in Campania voor 7 dagen, met een gemiddelde prijs van € 29 per dag. Een auto huren voor 1 week kost gemiddeld € 204 in totaal en een auto huren voor een weekend kost gemiddeld € 69 in totaal. Je kunt ook een auto huren voor een maand of langer, mocht het nodig zijn. Volgens onze data kost een maand een auto huren in Campania gemiddeld € 1303 in totaal.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Campania bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Campania zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Campania?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Campania is 218 per november 2023.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Campania?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Campania. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Campania?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Campania. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Campania?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Campania boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Campania?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Campania, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Campania met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Campania met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Campania met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Campania.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Campania met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Campania op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Campania met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Campania met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Campania te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.