Auto huren Ankara

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Ankara? Start je zoektocht hier!

Ankara, Turkije
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Ankara, Turkije
za. 30-1
12:00
za. 6-2
12:00

Overzicht autoverhuur Ankara

Alle bekende autoverhuurders in Ankara
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 8.8

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.2

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.3

Score gebaseerd op 6 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.5

Score gebaseerd op 7 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.2

Score gebaseerd op 5 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Ankara

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Ankara Esenboga

Autoverhuur in Ankara

211 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Ankara met momondo in januari.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Ankara autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Ankara. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Ankara heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

GREEN MOTION heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Ankara, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je 21 €/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als 13 €/per dag voor hun huurauto in Ankara.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Ankara-autoverhuur?

Huurauto's in Ankara van populaire bedrijven zoals Enterprise, National en Sixt bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Ankara, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is het beste type auto om te huren in Ankara tijdens februari?

Het huren van een standaard type auto in Ankara gedurende de maand februari is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 7 °C en neerslag rond de 48 mm in februari, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Ankara kost gemiddeld 27 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Ankara heeft de meeste locaties?

Rent Go Rent A Car heeft 3 locaties. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n 19 €/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Ankara?

Als je een auto huurt in Ankara, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Ankara hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Ankara op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Ankara, Turkije in januari?

Tijdens de maand januari is de gemiddelde temperatuur in Ankara 1 °C en de verwachte neerslag 59 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Ankara.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het weer in Ankara tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Ankara. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Ankara vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus, de Opel Corsa en de Volkswagen Polo.

Is het weer in Ankara hetzelfde als in de rest van Provincie Ankara?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Provincie Ankara of de nabijgelegen gebieden in januari met Ankara als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 1 °C verwachten en ongeveer 59 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start nu met het plannen van je reis naar Ankara

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Ankara

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Ankara
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Ankara

    Vind hotels in Ankara