Autoverhuur in Reykjavik, Groot-Reykjavik

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Reykjavik, Groot-Reykjavik? Start je zoektocht hier!

Reykjavik, IJsland
1 dec. — 8 dec.
Reykjavik, IJsland
vr 1-12
12:00
vr 8-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Reykjavik

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Reykjavik

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Reykjavik?

De goedkoopste huurauto's in Reykjavik worden doorgaans gevonden via Ace. Als je boekt bij Ace, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 21/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Reykjavik is € 26/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Reykjavik heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Reykjavik de meeste locaties, met 5 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Reykjavik?

De Ford Kuga en de Suzuki Vitara zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Reykjavik. Huurprijzen voor de Ford Kuga kunnen in Reykjavik verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 37/dag en deze kan zelfs slechts € 10/ dag zijn. De huurprijzen voor de Suzuki Vitara kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 36/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 10/dag.

De beste deals voor huurauto's in Reykjavik, Groot-Reykjavik

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Reykjavik, Groot-Reykjavik
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Reykjavik, Groot-Reykjavik huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Reykjavik

Klein cars

€ 36 - € 89

Alle typen auto's

€ 54 - € 206

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Reykjavik, IJsland is € 54. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Reykjavik, IJsland is in oktober. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 36 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 51% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Reykjavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Reykjavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Reykjavik die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Reykjavik, IJsland is € 72. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Reykjavik, IJsland is in november. De prijs is dan 43% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 42 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 35% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Reykjavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Reykjavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in Reykjavik die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Reykjavik, IJsland is € 180. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Reykjavik, IJsland is in januari. De prijs is dan 64% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 65 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 39% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Reykjavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Reykjavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Reykjavik, IJsland is € 75. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Reykjavik, IJsland is in januari. De prijs is dan 43% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 43 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 33% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Reykjavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Reykjavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Reykjavik die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Reykjavik, IJsland is € 157. De goedkoopste periode om een busje te huren in Reykjavik, IJsland is in december. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 71 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 30% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Reykjavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Reykjavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een pick-up in Reykjavik, IJsland is € 63. De goedkoopste periode om een pick-up te huren in Reykjavik, IJsland is in april. De prijs is dan 7% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 60 per dag. De prijs voor het huren van een pick-up is doorgaans 43% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Reykjavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Reykjavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in Reykjavik, IJsland is € 193. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in Reykjavik, IJsland is in januari. De prijs is dan 82% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 35 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 43% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Reykjavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Reykjavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 27/dag

16 dec. - 23 dec.
Renault Zoe
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 31/dag

29 nov. - 5 jan.
Toyota Yaris
Kia Venga
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 37/dag

5 jan. - 11 jan.
Kia Venga

Overzicht autoverhuur Reykjavik

Alle bekende autoverhuurders in Reykjavik, Groot-Reykjavik

Europcar

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,1

Comfort

9,6

Totaalscore

9,6

Ophalen/inleveren

9,5

Prijs-kwaliteit

9,6

Thrifty

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,4

Comfort

8,5

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

7,5

Enterprise Rent-A-Car

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,2

Totaalscore

7,7

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

6,7

Dollar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

7,6

Totaalscore

7,5

Ophalen/inleveren

7,6

Prijs-kwaliteit

7,0

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,1

Totaalscore

7,4

Ophalen/inleveren

6,5

Prijs-kwaliteit

7,4

Alamo

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

6,5

Totaalscore

6,5

Ophalen/inleveren

6,5

Prijs-kwaliteit

6,5

Ice Rental 4x4

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

4,0

Prijs-kwaliteit

4,0

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

4,0

Totaalscore

5,0

Ophalen/inleveren

5,0

Prijs-kwaliteit

3,0

Korte feitjes over huurauto's in Reykjavik

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Reykjavik

Populairste verhuurder

Ice Rental 4x4

Populaire typen auto's

SUV, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€ 31

Populairste model

Ford Kuga
Het populairste autoverhuurbedrijf in Reykjavik dat deze maand op momondo werd gevonden, is Ice Rental 4x4. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Fair Car en Ice Rental Cars
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Reykjavik: SUV, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Reykjavik is € 31/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 47/dag.
Het populairste automodel om te huren in Reykjavik was in de afgelopen 7 dagen de Ford Kuga. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Suzuki Vitara.

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Reykjavik

Hieronder staan de populairste hotels in Reykjavik

Met een huurauto rijden in Reykjavik - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Reykjavik zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Reykjavik, IJsland in december?

Een huurauto in Reykjavik kost ongeveer € 72 in december. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf € 35. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was € 27 en inclusief extra huuropties zo'n € 64.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Reykjavik, IJsland-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Reykjavik geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Reykjavik. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Reykjavik, IJsland?

De maximumsnelheid van Reykjavik is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Reykjavik is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 90 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Dacia Duster huren in Reykjavik?

Hoe is het weer in Reykjavik, IJsland in november?

Het weer in Reykjavik is in de maand november gewoonlijk 1 °C en de verwachte neerslag is 80 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Reykjavik hetzelfde als in de rest van Groot-Reykjavik?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Reykjavik voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand november is het van belang om te weten dat de rest van Groot-Reykjavik gewoonlijk een temperatuur heeft van 1 °C en er over het algemeen 80 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Reykjavik bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Reykjavik worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Reykjavik?

Per november 2023 zijn er 83 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Reykjavik.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Reykjavik?

In een aantal landen, waaronder Reykjavik, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Reykjavik?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Reykjavik. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Reykjavik?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in Reykjavik. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Reykjavik?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Reykjavik door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Reykjavik met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Reykjavik en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Reykjavik met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Reykjavik kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Reykjavik met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Reykjavik, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Reykjavik met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Reykjavik met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Reykjavik te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.