Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Athene, Attica

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Athene, Attica? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
zo 21-7
zo 28-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Athene, Attica

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Athene, Attica
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Athene

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Athene

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Athene?

De goedkoopste huurauto's in Athene worden doorgaans gevonden via Record Go. Als je boekt bij Record Go, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Athene is € 19/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Athene heeft de meeste locaties?

Hertz heeft van alle autoverhuurbedrijven in Athene de meeste locaties, met 12 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Athene?

Voor gemiddeld € 65/dag (en vanaf slechts € 31/dag) zijn de huurauto’s BMW X1 in Athene het populairst bij onze gebruikers. De Fiat Doblo huren in Athene voor gemiddeld € 50/dag (€ 5/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

Athene, Attica huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Athene

Klein auto's

€ 10 - € 45

Alle typen auto's

€ 18 - € 67

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Athene, Griekenland is € 19. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Athene, Griekenland is in februari. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 10 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 42% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Athene. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Athene verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Athene die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Athene, Griekenland is € 38. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Athene, Griekenland is in december. De prijs is dan 61% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 15 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 11% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Athene. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Athene verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Athene, Griekenland is € 85. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Athene, Griekenland is in april. De prijs is dan 64% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 31 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 61% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Athene. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Athene verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Athene, Griekenland is € 34. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Athene, Griekenland is in april. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 22 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Athene. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Athene verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Athene die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Athene, Griekenland is € 59. De goedkoopste periode om een busje te huren in Athene, Griekenland is in januari. De prijs is dan 65% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 21 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 43% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Athene. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Athene verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Athene die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Athene, Griekenland is € 88. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Athene, Griekenland is in oktober. De prijs is dan 57% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 39 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 62% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Athene. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Athene verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Athene, Griekenland is € 62. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Athene, Griekenland is in december. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 40 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 46% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Athene. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Athene verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Toyota Aygo
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 6/dag

8 okt. - 15 okt.
Toyota Aygo
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 7/dag

8 okt. - 15 okt.
Toyota Yaris
Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

8 okt. - 15 okt.
Ford Ka

Overzicht autoverhuur Athene

Alle bekende autoverhuurders in Athene, Attica

Hertz

12 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,2

Comfort

10,0

Totaalscore

9,7

Ophalen/inleveren

9,2

Prijs-kwaliteit

9,2

Thrifty

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,2

Comfort

8,8

Totaalscore

9,6

Ophalen/inleveren

9,6

Prijs-kwaliteit

8,8

Enterprise Rent-A-Car

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,5

Comfort

9,4

Totaalscore

9,4

Ophalen/inleveren

9,7

Prijs-kwaliteit

9,2

Avance Rent a Car

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,5

Totaalscore

8,8

Ophalen/inleveren

8,5

Prijs-kwaliteit

8,0

Autounion Car Rental

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,6

Totaalscore

8,6

Ophalen/inleveren

8,6

Prijs-kwaliteit

8,6

Dollar

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,6

Totaalscore

7,3

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

6,0

Europcar

7 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

7,7

Totaalscore

7,3

Ophalen/inleveren

7,8

Prijs-kwaliteit

7,3

SURPRICE CAR RENTAL

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,0

Totaalscore

6,6

Ophalen/inleveren

6,6

Prijs-kwaliteit

6,6

Korte feitjes over huurauto's in Athene

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Athene

Populairste verhuurder

Centauro

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Intermediate

Goedkoopste huurauto

€ 10

Populairste model

Class Convertible
Het populairste autoverhuurbedrijf in Athene dat deze maand op momondo werd gevonden, is Centauro. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Record Go en Goldcar Rental SP
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Athene: Economy, Mini en Intermediate.
De laagste prijs voor een huurauto in Athene is € 10/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 27/dag.
Het populairste automodel om te huren in Athene was in de afgelopen 7 dagen de Class Convertible. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de BMW X1.

Met een huurauto rijden in Athene - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Athene zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Athene, Griekenland in augustus?

De goedkoopste huurautodeals in Athene voor augustus zijn zo'n € 21 tot € 21. Mensen die in Athene een week een auto willen huren in augustus hebben deals gevonden vanaf € 46. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf € 11.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Athene, Griekenland-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Athene-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Athene gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Athene tijdens augustus?

In de maand augustus in Athene schommelen de temperaturen rond de 24 °C, wat perfect is voor het huren van een cabriolet. Met een gemiddelde neerslag van 10 mm in augustus in Athene, kun je met een cabriolet genieten van de bezienswaardigheden terwijl je door de straten rijdt. Houd er rekening mee dat je voor je reis misschien het weer wilt controleren, voor het geval dat. Een Cabrio huren in Athene kost gemiddeld € 38 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Athene, Griekenland?

De maximumsnelheid van Athene is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Athene is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Nissan Qashqai huren in Athene?

Hoe is het weer in Athene, Griekenland in juli?

Tijdens de maand juli is de gemiddelde temperatuur in Athene 28 °C en de verwachte neerslag 5 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Athene.

Is het weer in Athene hetzelfde als in de rest van Attica?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Athene voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Attica gewoonlijk een temperatuur heeft van 28 °C en er over het algemeen 5 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Athene bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Athene worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Athene?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Athene is 213 per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Athene?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Athene. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Athene?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Athene. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Athene?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Athene krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Athene?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Athene door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Athene met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Athene met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Athene met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Athene.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Athene met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Athene.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Athene met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Athene met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Athene te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
zo 21-7
12:00
zo 28-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Athene

Populaire typen huurauto's in Athene