Huurauto's in Vancouver, Brits-Columbia

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Vancouver, BC? Start je zoektocht hier!

Vancouver, BC, Canada
9 dec. — 16 dec.
Zelfde inleverlocatie
Vancouver, BC, Canada
do 9-12
12:00
do 16-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Vancouver, Brits-Columbia huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 14 - € 46

Alle typen auto's

€ 26 - € 87

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Vancouver, Canada is € 24. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Vancouver, Canada is in oktober. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 14 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 51% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Vancouver. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Vancouver verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Vancouver die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Vancouver, Canada is € 42. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Vancouver, Canada is in april. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 26 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 18% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Vancouver. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Vancouver verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Vancouver die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Vancouver, Canada is € 63. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Vancouver, Canada is in december. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 29 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 21% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Vancouver. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Vancouver verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Vancouver die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Vancouver, Canada is € 54. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Vancouver, Canada is in november. De prijs is dan 63% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 20 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 6% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Vancouver. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Vancouver verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Vancouver die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Vancouver, Canada is € 28. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Vancouver, Canada is in november. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 46 per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 44% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Vancouver. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Vancouver verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Busje in Vancouver die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Vancouver

Alle bekende autoverhuurders in Vancouver, BC
7 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,7

Totaalscore

8,4

Ophalen/Inleveren

8,2

Waar voor je geld

8,2
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,3

Totaalscore

8,1

Ophalen/Inleveren

7,9

Waar voor je geld

7,9
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,1

Totaalscore

7,6

Ophalen/Inleveren

7,5

Waar voor je geld

7,6
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,4

Totaalscore

7,0

Ophalen/Inleveren

7,0

Waar voor je geld

7,1
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,7

Comfort

6,3

Totaalscore

5,5

Ophalen/Inleveren

4,8

Waar voor je geld

5,8
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,5

Totaalscore

8,5

Ophalen/Inleveren

8,5

Waar voor je geld

7,9
Overzicht

Hygiëne

6,7

Comfort

6,7

Totaalscore

6,4

Ophalen/Inleveren

6,4

Waar voor je geld

6,4
6 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Vancouver, BC

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Vancouver Intl

Autoverhuur in Vancouver

In december hebben 26 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Vancouver gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Vancouver autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Vancouver hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Enterprise, Avis, en Hertz. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Vancouver. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Vancouver, Brits-Columbia in januari?

De goedkoopste huurautodeals in Vancouver voor januari zijn zo'n € 28 tot € 28. Mensen die in Vancouver een week een auto willen huren in januari hebben deals gevonden vanaf € 21. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf € 18.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Vancouver, BC-autoverhuur?

Huurauto's in Vancouver van populaire bedrijven zoals Enterprise, Avis en Hertz bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Vancouver, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is het beste type auto om te huren in Vancouver tijdens januari?

De meeste mensen huren een economy-auto wanneer ze in de maand januari naar Vancouver reizen. Dankzij het efficiënte benzineverbruik en het vermogen om op natte wegen te rijden, is de economy-type auto een goede keuze wanneer de gemiddelde neerslag 105 mm is, en de temperaturen rond de 5 °C schommelen. Een Economy huren in Vancouver kost gemiddeld € 35 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Vancouver heeft de meeste locaties?

Het centrum van Vancouver, BC heeft 6 locaties van Hertz, met een gemiddeld dagtarief van € 42.

Wat is de maximumsnelheid in Vancouver, BC?

60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Vancouver, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Vancouver zijn respectievelijk 120 km/u en 110 km/u. Als je een auto huurt in Vancouver, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Welke auto huren de meeste mensen in Vancouver?

De meeste momondo-gebruikers huren de Dodge Grand Caravan in Vancouver, maar de Chevrolet Impala is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Dodge Grand Caravan te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 49 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Dodge Grand Caravan in Vancouver voor slechts € 44 per dag. De Chevrolet Impala in Vancouver kost gemiddeld € 33 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 33 per dag.

Hoe is het weer in Vancouver, BC in december?

In december, heeft Vancouver over het algemeen 162 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 4 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Vancouver, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het weer in Vancouver tijdens december heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Vancouver. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Vancouver vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Dodge Grand Caravan, de Jeep Wrangler en de Class Compact SUV.

Is het weer in Vancouver hetzelfde als in de rest van Brits-Columbia?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Vancouver voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand december is het van belang om te weten dat de rest van Brits-Columbia gewoonlijk een temperatuur heeft van 2 °C en er over het algemeen 169,2 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Vancouver

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Vancouver

Start met het plannen van je reis naar Vancouver