Huurauto's in Montréal, Quebec

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Montréal, QC? Start je zoektocht hier!

Montréal, QC, Canada
4 dec. — 11 dec.
Zelfde inleverlocatie
Montréal, QC, Canada
za 4-12
12:00
za 11-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Montréal, Quebec huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 23 - € 42

Alle typen auto's

€ 34 - € 68

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Montréal, Canada is € 16. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Montréal, Canada is in oktober. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 23 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 53% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Montréal. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Montréal verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Montréal die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Montréal, Canada is € 31. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Montréal, Canada is in september. De prijs is dan 22% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 25 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 12% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Montréal. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Montréal verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Montréal die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Montréal

Alle bekende autoverhuurders in Montréal, QC
21 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,5

Totaalscore

8,4

Ophalen/Inleveren

8,3

Waar voor je geld

8,3
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

7,5

Ophalen/Inleveren

7,4

Waar voor je geld

7,5
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,8

Totaalscore

8,7

Ophalen/Inleveren

8,8

Waar voor je geld

8,6
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,4

Totaalscore

8,2

Ophalen/Inleveren

8,1

Waar voor je geld

8,0
16 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,4

Totaalscore

8,2

Ophalen/Inleveren

7,8

Waar voor je geld

8,2
15 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

7,8

Ophalen/Inleveren

7,5

Waar voor je geld

7,6
8 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,0

Totaalscore

9,0

Ophalen/Inleveren

9,0

Waar voor je geld

9,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,2

Comfort

9,4

Totaalscore

8,8

Ophalen/Inleveren

8,5

Waar voor je geld

8,9

Afstand tot populaire hotels vanaf Montréal, QC

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Montréal Pierre Elliott Trudeau Internationaal

Autoverhuur in Montréal

In november hebben we 11 zoekacties voor autoverhuur in Montréal uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Montréal autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Enterprise, Hertz, en Alamo zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Montréal vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Montréal. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Montréal heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Montréal is Discount Car & Truck Rentals, met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van € 33 bij 26 locaties in Montréal. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij Discount Car & Truck Rentals in Montréal is € 25.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Montréal, QC-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Montréal heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Montréal zijn Enterprise, Hertz en Alamo, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Welk autoverhuurbedrijf in Montréal heeft de meeste locaties?

Discount Car & Truck Rentals heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Montréal, QC, met 26 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n € 33/per dag wanneer ze een auto huren bij Discount Car & Truck Rentals in Montréal, QC.

Wat is de maximumsnelheid in Montréal, QC?

Reizigers die een auto huren in Montréal, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Montréal zijn over het algemeen 110 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Montréal, QC in november?

In november, heeft Montréal over het algemeen 94 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 3 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Montréal, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in november?

Het klimaat in Montréal heeft doorgaans tijdens november geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Montréal.

Is het weer in Montréal hetzelfde als in de rest van Quebec?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Montréal voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand november is het van belang om te weten dat de rest van Quebec gewoonlijk een temperatuur heeft van 3 °C en er over het algemeen 94 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Montréal

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Montréal

Start met het plannen van je reis naar Montréal