Huurauto's van Enterprise in Montréal

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Enterprise in Montréal

Montréal, QC, Canada
9 okt. — 16 okt.
Zelfde inleverlocatie
Montréal, QC, Canada
zo 9-10
12:00
zo 16-10
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Verhuurlocaties van Enterprise in Montréal

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Enterprise in Montréal met het adres, telefoonnummer en beoordelingen
22 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,9

Comfort

6,8

Totaalscore

6,5

Ophalen/inleveren

6,7

Prijs-kwaliteit

6,3

Informatie over huurauto's van Enterprise in Montréal

Elke verhuurvestiging van Enterprise in Montréal heeft tijdens COVID-19 verbeterde schoonmaakmaatregelen om de veiligheid van klanten en het personeel te waarborgen. Deze aanvullende voorzorgsmaatregelen omvatten onder meer het desinfecteren van gebieden die veel worden aangeraakt, zoals de buiten- en binnenkant van de huurauto's en de plekken voor op- en afhalen. Enterprise heeft ook heeft extra voorzorgsmaatregelen genomen, waaronder:
• Op- en afhalen van huurauto's om sociale afstand te behouden
• Een beperkt aantal passagiers in pendelbusjes
• Verbeterde schoonmaak van pendelbusjes
• Volledig schoon-badge
• Verbeterde training medewerkers

Enterprise heeft 1 verhuurlocatie op Luchthaven van Montréal Pierre Elliott Trudeau Internationaal. Je vindt Enterprise op 317 975 Boul Romeo Vachon N.

Enterprise heeft gratis annulering voor huurauto's in Montréal. Er worden mogelijk wel kosten in rekening gebracht als je je huurauto lastminute annuleert. We raden aan telefonisch contact op te nemen met Enterprise voor meer informatie. De lokale telefoonnummers voor Enterprise in Montréal kun je hier vinden, in het tabblad Locaties.

In Montréal heeft Enterprise 22 verhuurlocaties. 6250 Rue Saint-jacques is het adres van de populairste verhuurlocatie van het autoverhuurbedrijf (op basis van onze gebruikersgegevens). In de afgelopen 12 maanden ging 36% van de momondo-gebruikers die een huurauto reserveerden bij Enterprise in Montréal naar de locatie op 6250 Rue Saint-jacques.


Huurauto's van Enterprise in Quebec

Huur een auto bij Enterprise in een andere stad in Quebec

Huur auto's bij andere verhuurders in Montréal

Kun je niet vinden wat je wilt weten over Enterprise? Vergelijk autoverhuurdeals van andere populaire autoverhuurbedrijven in Montréal